ya ben napicam taaa almanyadan gidicem arastirma yapiyorum bugun kanal d de program yapan aytug kolonkaya ile gorusdumve bna bosa gelmeyin dedi bizimkisi azospermi denilen bir hatlik ve hic sperm yok ama yinede gelin deneyelim dedi 2 sene once mayada yapdirmisdim orda buldular ama bu neden ole dedi cok canim SIKILDI sanirim bizde hic umut yok bu uyzden cok arastiriyorum ama sonuclar sifir
arkadaslar tecrubelerinizle beni bilgilendirin lutfen gittiginiz memnun kaldiginiz bir hastane varmi lutfen yazsin bilgisi olanlar ben almanyada yasiyorum ve her sene turkiyeye gidemiyorum senden cok kaybim oluyo burdada yapmiyolar tedavisi yok burda mecburen turkiyede olucak 2 sene once mayada yapdim olmadi orasi berbatti simdi daha ozenli bir hastane ariyorum cunki zaman benim icin onemli bilgisi olan gittigi yerden memnun kaln varsa yazin lutfen
herkese tsk ederim yazmis olduugunuz cevap iicin ins hemizin hayali olan bebeklere birgun kavusuruz ersey gonlumuzce olsun insallah yazmisoldugunuz cevaplarda dahada derinden arastirma sansi buluyorum cunki turkiyede hangi dr lar var nereler var bilmiyorum sayenizde taniyorum tsk yeniden
Arkadaşlar merhaba,
33 yaşındayım ve üç yıllık evliyim.Benimde çocuğum olmuyor.FSH hormonum çok yüksek olduğu için (son testim 33 çıktı)hiç şansım olmadığını söylediler.Erken menapoza girmek üzereymişim.Ama bazen düzensiz de olsa her ay adet oluyorum.Gittiğim birkaç profesör evlalık almamı tavsiye etti.Bunu ilk duyduğumda inanmak istemedim.psikolojim bozuldu.Eşiminde desteği ile şu anda daha iyim.Daha sonrasında başka doktorlar da denedim ve tüp bebek yöntemi ile düşük de olsa şansım olduğunu söylediler.Ama nereye yaptırmam gerektiği konusunda çok kararsızım.Lütfen bana tavsiyede bulunun.Bu sitede yazılanları okuduktan sonra yalnız olmadığımı anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?