Tüp Bebek Merkezleri Hangı tüp bebek merkezınden memnun kaldınız

belinay84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
11
0
86
Almanya
arkadaslar tecrubelerinizle beni bilgilendirin lutfen gittiginiz memnun kaldiginiz bir hastane varmi lutfen yazsin bilgisi olanlar ben almanyada yasiyorum ve her sene turkiyeye gidemiyorum senden cok kaybim oluyo burdada yapmiyolar tedavisi yok burda mecburen turkiyede olucak 2 sene once mayada yapdim olmadi orasi berbatti simdi daha ozenli bir hastane ariyorum cunki zaman benim icin onemli bilgisi olan gittigi yerden memnun kaln varsa yazin lutfen

Memorial de Hale Hanımla epey görüştük ama bize mesafe olarak cok uzak oldugundan ben gebze ASM'de Aydın ARICI ile tedavime basladım, Hale hanım dah ayrıntılı konusmustu, muane ve tetkikler daha doyurucuydu ama Aydın Beyin tecrübesi daha çok

ya ben napicam taaa almanyadan gidicem arastirma yapiyorum bugun kanal d de program yapan aytug kolonkaya ile gorusdumve bna bosa gelmeyin dedi bizimkisi azospermi denilen bir hatlik ve hic sperm yok ama yinede gelin deneyelim dedi 2 sene once mayada yapdirmisdim orda buldular ama bu neden ole dedi cok canim SIKILDI sanirim bizde hic umut yok bu uyzden cok arastiriyorum ama sonuclar sifir

merhaba belinay,
bizimde eşimden kaynaklı idi problemimiz.çidere üye oldum.yıllık 1kerelik 150 tl.ben avrupa yakasında oturduğum için bana yakın olan ve özellikle erkek kaynaklı sorunlarda başarı oranını duyduğum memorialabaşvurdum.ilk muayenemi ücretsiz yaptılar.çider sayesinde.sonra tahlil istediler 21 ocakta tedavime başladım.
sizinde erkek sorunlu ise öce bi araştır.gezip görme şansın olmadığı için telefon aç.
tedavim sırasında 2 tane almanyadan gelen gurbetçi aile ile tanıştım.iki ailedede aynı sorun varmış ve hep birlikte buraya gelip bi ev kiralamışlar ve aynı hastanede tedavi görmeye başlamışlardı.
istanbulda araştırmalarımda iyi olduğunu ve başarı oranının yüksek olduğunu duyduğum
alman,bahçeçik,umut,amerikan ve memorial var.bide anadolu sağlıkda iyiymiş diye duydum.
son karar sizin.
allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

benımde erkek ınf.amerıkanda yaptık cok memnun kaldık sımdı sonuc beklıoruz:Saruboceq:
bulent urmanı arastır cok ıyıdır

Belinay tedaviye gelmeden once esine bakim yap. Mutlaka 3 ay keciboynuzu kuru ve havuc suyu icir hergun. Badem ceviz findik yesin. Spor yapsin. Mutlaka fark ediyor.
Birde Kaan Aydos var onunla mutlaka mailles uroloji profosoru kendisi. Esinin tahlil sonuclarini yolla ne yapmasi gerektigini soyluyor.
Ondan sonra tedaviye baslayin. Tese ameliyatini yapacak dr cok onemli Umut un urologu cok iyi benim esimede tese yapti ve sperm aldi ve dollendi. ( Emre Bakircioglu )
Yani ekibin cok iyi olmasi sart Embryologu yabana atmayin sadece dr degil onemli olan!!!!

Ben Americanı önermiyorum. Bahçeci iyi doktor ama şimdi artık Alman hastahanesinin teknoloji ve tam teşekküllü hastahanesi imkanına sahip değiller. Memorial da Dr. Semra Kahraman ile ön görüşme yapmıştım. Beni çok etkiledi. Henüz yeni bir deneme için karar vermedim ama Memorial ı çok iyi incele American dan uzak dur derim.

umut tüp bebek merkezi doktor süleyman bey ve emre bey başka bir doktor siz ancak donasyon ile çocuk sahibi olabilirsiniz derken ve eşimle ayrılma derecesine gelmişken umut tüp bebek merkezi bizi tekrardan hayata döndürdü şuan hamileyim

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

arkadaslar hepnize cokk tsk ediorum arasririyorum vermis oldugunuz bilgilerin sayesinde insa hepimizin gonlunde yatan cocuk ozlemi bir gun son bulur ins hepinizin gonlunde yatan bebeklere bir gun sahip olursunuz yani oluruz tekrara tsk ler

herkese tsk ederim yazmis olduugunuz cevap iicin ins hemizin hayali olan bebeklere birgun kavusuruz ersey gonlumuzce olsun insallah yazmisoldugunuz cevaplarda dahada derinden arastirma sansi buluyorum cunki turkiyede hangi dr lar var nereler var bilmiyorum sayenizde taniyorum tsk yeniden

belinay eğer kayseriye gelme şansın varsa kesinlikle kayseri tüp bebek merkezindeki dr Nurettin Türktekini tavsiye ederim bende umudumu yitirmiştim allah karşıma o dr çıkardı ve şu anda 12 haftalık ikizlerimi heyecanla bekliyorum binlerce şükürler olsun rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın istersen daha detaylı bilgide verebilirim canım

Çamlıca medicana hastanesi ömer faruk beyde gerçekleştirdim bende.ılk tedavimizde tuttu.Doktordanda memnun kalmıştık.Sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ama doktorla ilgili değil tabi.Bu merkezide araştırabilirsin fiyat olarakta uygun açıkçası.

Arkadaşlar merhaba,
33 yaşındayım ve üç yıllık evliyim.Benimde çocuğum olmuyor.FSH hormonum çok yüksek olduğu için (son testim 33 çıktı)hiç şansım olmadığını söylediler.Erken menapoza girmek üzereymişim.Ama bazen düzensiz de olsa her ay adet oluyorum.Gittiğim birkaç profesör evlalık almamı tavsiye etti.Bunu ilk duyduğumda inanmak istemedim.psikolojim bozuldu.Eşiminde desteği ile şu anda daha iyim.Daha sonrasında başka doktorlar da denedim ve tüp bebek yöntemi ile düşük de olsa şansım olduğunu söylediler.Ama nereye yaptırmam gerektiği konusunda çok kararsızım.Lütfen bana tavsiyede bulunun.Bu sitede yazılanları okuduktan sonra yalnız olmadığımı anladım.

merhaba
inşş en kısa zmanda alırsın bebişini kucağına
sadece şunu söyleyebilirim gerçekten iyi araştır derimm belli başlı merkezler var bence şaşma iyi yerden enver beyi düşünüyorum bende kadıköy şifa hastanesindeymiş şu an
ALLAH ım yardımcın olsunnn hepimizinn

maya77 bende aynı durumdayım ben daha önce tüp bebek denedim ama olmadı bu yaz son kez deneyeceğim istanbul da bende tüp bebek merkezi araştırıyorum kadın infertiletise konusunda başarılı bir yer ve gerçekten ilgili bu işi sadece para için yapmayan bir yer arıyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim

maya77 bende aynı durumdayım ben daha önce tüp bebek denedim ama olmadı bu yaz son kez deneyeceğim istanbul da bende tüp bebek merkezi araştırıyorum kadın infertiletise konusunda başarılı bir yer ve gerçekten ilgili bu işi sadece para için yapmayan bir yer arıyorum bana da yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…