- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi esmeralisa
-
Kızlar bu konuyu açmamın nedeni sizinde benim gibi merak edip tv'lerde, dergilerde, nette,.. bilgi sahibi olup büyüsüne kapıldığınız bir yerin olup olmaması..
Bayadır Mısır'a karşı aşırı derece de ilgim arttı dergilerden, izlediğim filmlerden, ilginç yaşayış tarzlarının yer aldığı romanlardan, gerçek yaşanılan olaylardan..vs.vs.
bizzat gidip görmek istiyorum.. her ne kadar iç savaşın alıp başını gitmesine rağmen..Kahire'yi, Mısır Piramitlerini, Ölüler şehrini (onlarla içiçe yaşayan halkı), mumyaları, oranın kültürüne has dizayn ettikleri camileri, Nil Nehri'ni, Sahra Çölü, ordaki develerle turlamayı ..
tabiki herkes dünyanın her yerini gezmek ister ama böyle bir sebebe bağlanıp etkisinde kaldığınız gezip görmek istediğiniz yerler varsa ve bunları paylaşırsanız sevinirim..
bende misir diyorum cok istiyorum oraya gitmeyi bana cok gizemli geliyo misir insallah bigun giderim......
kübayi görmek istiyorum, cünkü che guevaranin küba halkiyla birlikte zafer türküleri söyledigi o topraklara bende basmak istiyorum...
yeni zelanda...dogasi felaket güzel oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?