hangi ülke size daha gizemli geliyor ve sebebi

esmeralisa

Allah her şeye yeter!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
2.114
990
163
Kızlar bu konuyu açmamın nedeni sizinde benim gibi merak edip tv'lerde, dergilerde, nette,.. bilgi sahibi olup büyüsüne kapıldığınız bir yerin olup olmaması..

Bayadır Mısır'a karşı aşırı derece de ilgim arttı dergilerden, izlediğim filmlerden, ilginç yaşayış tarzlarının yer aldığı romanlardan, gerçek yaşanılan olaylardan..vs.vs.
bizzat gidip görmek istiyorum.. her ne kadar iç savaşın alıp başını gitmesine rağmen.. Kahire'yi, Mısır Piramitlerini, Ölüler şehrini (onlarla içiçe yaşayan halkı), mumyaları, oranın kültürüne has dizayn ettikleri camileri, Nil Nehri'ni, Sahra Çölü, ordaki develerle turlamayı ..

tabiki herkes dünyanın her yerini gezmek ister ama böyle bir sebebe bağlanıp etkisinde kaldığınız gezip görmek istediğiniz yerler varsa ve bunları paylaşırsanız sevinirim..

Son düzenleme:
Canım bende Mısıra ilgi duyuyorum, firavunlar ve piramitler ilgimi çekmiştir hep.. Ayrıca Maya-Aztek-İnka 3lüsüne de takığım canım bilirsin işte büyüleri, medeniyetleri yaşam tarzları filan

Yeni Zelanda nedense birde tayvan'a.tayvandaki rengarenk ışıklar ve kalabalık insanlar beni heyecanlandırıyor.Yeni Zelandanın da muhteşem doğasına ilgi duyuyorum nedense:)

Mısır ve Hindistan en çok ilgimi çeken ülkeler
Mısıra 10 yaşın da babamın işi sebebi ile 1 haftalığına gitmiştik
fakat yüksek ateş ile bir hafta mı yatarak geçirmiştim
ve hala mısırın yeri başkadır benim için
bir daha da gitme fırsatı yakalayamadım

Hindistan ve küba da gitmek istediğim yerler arasın da

Alaska tamamiyle gizemlidir ama Nome şehri cok gizemli ve ilginç olayların mekanıdır 4 tür flımını ızledıysenız tabiki eger ses ve görüntülerden etkileniyosanız korkuyosanız kesinle izlemeyinde :))

brezilya. amazon ormanlarından dolayı
ve mısırı çok ilginç buluyorum ben de:81:

Son düzenleme:
Gizem değil de yıllardır acaip sevdiğim ve etkilendiğim ülke "YUNANİSTAN"dır.
Müziklerine bayılırım,o beyaz beyaz evlerden masmavi deniz ve begonvil çiçeklerine hastayım.
Buzukisine,hasapikosuna,uzosuna,mezelerine(Tabi Türk mezelerimiz de bir başka) bayılırım.

Bodrum'a gittiğimde Yunan adalarını gördüğümde bile bi acaip olmuştum..

Seneye gitmeyi bile düşündük Allah nasip ederse...
Hatta ilk evlilik yıldönümümüzde bile eşim bir rum meyhanesi ayarlamıştı..Hiç unutamam

Umarım bir gün gezip görmek nasip olur...

Beni adeta masal diyarlarına götüren müziklerinden dolayı İrlanda
Uçsuz bucaksız ormanlarından,bu ormanlarda hayattan kendilerini soyutlamış,pagan ruhlarını kaybetmemiş insanlarından ve Pure Black'ın doğduğu ve yaşadığı yer olmasından dolayı Norveç

Son düzenleme:
bende misir diyorum cok istiyorum oraya gitmeyi bana cok gizemli geliyo misir insallah bigun giderim......

izlanda ve yeni zelanda büyüleyici ülkeler onlara bayılıyorum ayrıca bi akdeniz ülkesi olan italyayı da görmek isterim

Japonya
Çin
Güney Kore

Uzakdoğu insanlarının görünüşlerine, kültürlerine çok büyük merakım var. Çok büyüleyici ve akıllı insanlar. Hayranlık duyuyorum. Ve oralara gitmek en büyük hayallerimden biri. :97::97:

baltık ülkeri çünkü hepsinden kuzey ışıkları görünüyor ....yakından görmeyi çok isterdim o aurayı yaşamak şahane bi duygu olsa gerekkk:97:

misir'in hosuma giden yönü aksamleyin gökyüzündeki yildizlar olmustu.hayatimda böyle gökyüzünde yildizlarin bu kadar harika oldugunu, göründügünü ilk defa gördüm.cok sahaneydi.

diger yöndense hic umdugumuz gibi degil pek, her yer cöl, dag bir agac yesillik bile görememistim.sahilleride pek hosuma gitmeedi.

hindistani merak ediyorum ve gitmek istiyorum.cünkü hint müziklerini,filmlerini,kiyafetlerini,makyajlarini cok seviyorum.

kübayi görmek istiyorum, cünkü che guevaranin küba halkiyla birlikte zafer türküleri söyledigi o topraklara bende basmak istiyorum...

yeni zelanda...dogasi felaket güzel oldugu icin

kübayi görmek istiyorum, cünkü che guevaranin küba halkiyla birlikte zafer türküleri söyledigi o topraklara bende basmak istiyorum...

yeni zelanda...dogasi felaket güzel oldugu icin

Canım aynen bende küba'ya gitmek isterdim Che ' ye olan hayranlığında yalnız değilsin :) :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…