Hangi üniversitede hangi bölümü okudunuz/okuyorsunuz?

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Mrb arkadaşlar sizden ricam hangi üniversitede hangi eğitimi gördüğünüzü söylemeniz liseye 3 yıl geç başlamış biri olarak önümüzdeki yıl bende sınava gireceğim. Okuduğunuz bölümün zorluklarını kolaylıklarını paylaşır mısınız? Biliyorum hiç bir yer öyle kolay kazanılmıyor lütfen deneyimlerinizi paylaşarak biz öğrencilere ışık tutun şimdiden teşekkürler..

gazi ünv- mimarlık

Mimarlık çok zorlu gibi görünse de mantığını kavrayınca çok güzelleşen ve zevkli hale gelen bir bölüm. Hiçbir zaman kolay olmaz ama çnkü uğraşısı bitmez sürekli (hatta mezun olduktan sonra da yani hayat boyu) öğrenme ve düşünme uygulama alanıdır mimarlık sevene dünyayı güzelleştirir sevmeyene işkencedir.Ve felsefeyle tanışırsınız bakış açınız genişler. Maketlerle çizimlerle uğraşmak çiledir. Öyle :1:

gazi ünv- mimarlık

Mimarlık çok zorlu gibi görünse de mantığını kavrayınca çok güzelleşen ve zevkli hale gelen bir bölüm. Hiçbir zaman kolay olmaz ama çnkü uğraşısı bitmez sürekli (hatta mezun olduktan sonra da yani hayat boyu) öğrenme ve düşünme uygulama alanıdır mimarlık sevene dünyayı güzelleştirir sevmeyene işkencedir.Ve felsefeyle tanışırsınız bakış açınız genişler. Maketlerle çizimlerle uğraşmak çiledir. Öyle :1:

mimarlık mf4 ten alıyor galiba. Mezun olduktan sonra iş bulma olasılığı yüksek mi peki?

mimarlık mf4 ten alıyor galiba. Mezun olduktan sonra iş bulma olasılığı yüksek mi peki?

bilmiyorum desem inan ki unuttum:) hazırlık filan şu an son sınıftayım 5.yılım yani :) Mekanla ilgili tasarımla ilgili her türlü yerde iş bulma olasılığı var. İşsizlik olmaz mimarlıkta en azından ben hiç duymadım ama iş beğenmeme olabilir öyle diyeyim..

Akdeniz üniversitesi İşletme mezunuyum.aynı zamanda da şuan aöf kamu yönetimi 3.cü sınıf öğrencisiyim.Bitirdiğim bölüm çok süper yada iş olanağı çok yüksek bir bölüm değil..Aslında hiç bi bölümde hadi sen falanca üniversitesinin falanca bölümünden mezun olmuşsun gel de şirketimize müdür ol demiyorlar :)) Eğer bu bölümü okumak istersen mutlaka bilgisayar eğitimin olmalı ofis programlarını da hakim olmalısın.Ve en önemlisi dil eğitimin olmak zorunda.Bide iyi bir üniversitede okursan havada karada kaparlar seni emin ol.Şunuda belirtiyim canım bu bölümü okumalı mıyım diye sorarsan çokta gerekli değil derim :) Umarım gönlünden geçen hayırlı biyer olur senin için.

bilmiyorum desem inan ki unuttum:) hazırlık filan şu an son sınıftayım 5.yılım yani :) Mekanla ilgili tasarımla ilgili her türlü yerde iş bulma olasılığı var. İşsizlik olmaz mimarlıkta en azından ben hiç duymadım ama iş beğenmeme olabilir öyle diyeyim..

Ben Lise son sınıf ögrencisiyim Mimarlık istiyorum. Sanırım özel okuyacagım lys ye hazırlanıyorum. Önerebiliceginiz özel üni. var mı ?

Ben Lise son sınıf ögrencisiyim Mimarlık istiyorum. Sanırım özel okuyacagım lys ye hazırlanıyorum. Önerebiliceginiz özel üni. var mı ?

Özelleri hiç bilmiyorum ama şöyle bir şey var Haliç Üniversitesi'nden mezun mimarlık yapan yarışmalarda sürekli derece alan birisi var. Belki okul iyi belki o çocuk çalıştığı için bilemiyorum ama göze çarpan hoş bir durum söylym dedim.

Gazi Üniversitesi iibf ekonometri son sınıfım.

Back
X