Saç Uzatma Yöntemleri HANGI YAĞLARI YA DA ÜRÜNLERI DENEDINIZ??

BEEYYZOOOSS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
13
2
29
Kizlaar 2 ay once bir sinir bozukluğuyla belime kadar olan saclarimi kisa kestrdim ama şimdi cok pismanim ve saclari dogal yoldan uzatanlardan tavsiyeler ve fikirler istiyorum.Sizler neler yaptiniz ve nasil sonuçlar aldiniz şimdiden çok teşekkür ediyorummm:KK24:

Kullandiysan sende ne kadar surede nasıl etki gösterdi acaba canim paylasirsan mutlu olurum
ben 4 senedir kullanıyorum... mesela saçlarımı kestiriyorum aradan 1 ay geçiyor bakıyorum bariz fark var bir de sağlıklı bir şekilde uzatıyor

argan yağı iyiymiş ben kullanmadım ama memnun olanlar da çok

Ya herseyden once ben sacima ombre yaptirmistim cok yipranmisti ustune yaz deniz kum gunes derken sacimi abartmiyorum 6 7 parmak kestirmek zorunda kaldim sonrasinda bu dax ile birlikte argan yagini kullandim elektriklenmesi kesildi sacimin yipranmis durmuyor canlandi ve hizli uzadi

Ya herseyden once ben sacima ombre yaptirmistim cok yipranmisti ustune yaz deniz kum gunes derken sacimi abartmiyorum 6 7 parmak kestirmek zorunda kaldim sonrasinda bu dax ile birlikte argan yagini kullandim elektriklenmesi kesildi sacimin yipranmis durmuyor canlandi ve hizli uzadi
baya yıpratmışsın saçını neyseki düzelmiş

X