Hangi yayınevi?

angelteacher

PAŞAMIN BALIYIMM...
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.317
0
66
39
Eskişehir
Slm kızlar dün açıklanan kpss'den 70 puan aldım ve bu puanla atanamayacağım belli.Bu yüzden 2012 kpss'ye baş koydum.Bu hafta içinde modüler set alacağım.GKGY ihtiyaç,eğitim bilimlerinden ise yargı'yı önerenler oldu.Fakat olumsuz konuşanlarda,aklım karıştı.Daha önce ve ya şuan da hangi yayınevinin modüler setlerine çalıştınız ve memnun kaldınız.Bu konuda acil yardımınnıza ihtiyacım var

ben gygk e de eğitime de yediiklimden çalıştım çook da memnun kaldım gerçekten... ihtiyacın konu anlatımı çok basit yargı ise gereksiz ayrıntılarla dolu insanı daraltıyor çalışırken... yediiklim kesinlikle tavsiye ederim... soru bankası olarak beyaz kalem çok beğenmiştim ben deneme olarak da zaten ne kdr farklı yayından çözersen o kdr iyi olur senn için, kolay gelsn inşallah atanırsın....

ben gygk e de eğitime de yediiklimden çalıştım çook da memnun kaldım gerçekten... ihtiyacın konu anlatımı çok basit yargı ise gereksiz ayrıntılarla dolu insanı daraltıyor çalışırken... yediiklim kesinlikle tavsiye ederim... soru bankası olarak beyaz kalem çok beğenmiştim ben deneme olarak da zaten ne kdr farklı yayından çözersen o kdr iyi olur senn için, kolay gelsn inşallah atanırsın....

Çok teşekkür ederim
kpss'ye 1 ay kala yediiklim'in soru bankasında ki soruları çözdüm
konu çalışmadan 70 aldım
beyazkalemi'de araştırayım

ihtiyaca çalışıyorum tarih coğrafya gibi sözel dersler renkli anlatılmış içeriğini tam bilmemem ama benim hoşuma gitti
bunun dışında vatandaşlık falan güncel çalışmak gerekeceği için ben yılbaşından sonra set almayı düşünüyorum
şimdilik cografyaa tarih çalışıcam matematık turk. falan hıc bı sorunum yok
ben ıhtıyac calısıyorum sende elınde ne varsa bence ondan basla zaten tek kaynak olmaz
farklı acılardan da bakmalısın derslere ama
birden cok kitap alma hangisine çalışacağını şaşırırsın
kolay gelee:))

modüler set alınınca çok faydası olmuyor bence.ben güvenderin setini aldım gk gy sadece mat yaptım o kadar türkçeye oturup çalışmadım bile gy ten 46 net çıkardım :21: benim sorunumda tarih coğ.dün tarih data,yargı coğrafya aldım ve konuları hoşuma gitti.tek kitap öle büyükte değil.yani çantana at taşı o şekilde.
ihtiyacın 2011 soru ve zopzor 10 denemesini aldım.zopzor 10 deneme pskolojinizi bozuyo kızlar söliyim :84:
ben bu sene 2 ay kala çalıştım sadece alandan girdim.sürekli deneme çözdüm günde 4 tane çözdüğüm oldu.yargının denemeleri hoşuma gitti ve evde yaptığım puanı yaptım :34:
alandada murat yayınlarına çalıştım ve beklediğimden yüksek aldım bende şaşırdım :53: gerçi aldığım not işime yaramıcak ama ilk girişim ve 2 aylık bi çalışmaya güzeldi :21:

Back
X