M merga Guru Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 217 1 318 Ordu 25 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #1 6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok
6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok
E eylulylv Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2014 7 0 6 Yalova 25 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #2 merga .!.: 6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok Genişletmek için tıkla... ben 12 haftalık hamileyim hala bulantım ve kusmam devam edio canım 6.haftada başlamıştı..iştahım hala yok ve kilo verdim 3-4kilo kadar
merga .!.: 6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok Genişletmek için tıkla... ben 12 haftalık hamileyim hala bulantım ve kusmam devam edio canım 6.haftada başlamıştı..iştahım hala yok ve kilo verdim 3-4kilo kadar
Bvt Kızımı beklerken... Kayıtlı Üye 18 Nisan 2013 48 12 18 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #3 merga .!.: 6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok Genişletmek için tıkla... Nar ve zencefil, adaçayı tüketmeyin. Bol bol ceviz-badem kivi tüketmeniz bebek için iyi olur.
merga .!.: 6 haftalık hamileyim neler tüketmeliyim.... bird emüde bulantım oluyor ama kusacak şekilde dğeil..iştahım hiç yok Genişletmek için tıkla... Nar ve zencefil, adaçayı tüketmeyin. Bol bol ceviz-badem kivi tüketmeniz bebek için iyi olur.