merhabalar benim bir sıkıntım var sizlerle paylaşmak istiyorum.
ben bir evlilik yaptım görücü usulü.sonradan şiddet oldu kötü şeyler yaşadım ve boşandım 3 sene önce.bir çocuğum var.
tekrar evlenmeyi düşünmedim.ama zamanla yeniden evlenmek düzen kurmak yuva kurmak istemeye başladım.ailemle kalıyoum çalışıyorum.birde çocuk büyüdükçe erkek çocuğu yaramazlıklara da başlayınca evde biraz huzursuzluklar oluyor (dede,ananne tarafında)zaman zaman ve bunlara sıkılyıorum.
bu ve buna benzer sebeplerle bir düzen kurmak istedim yeniden.karşıma biri çıktı daha doğrusu en yakın arkadaşım tanıştırdı.istemedim başlarda sonra fırsat verdim tanımaya.ikinci bir evlilik olacaksa çok mantıklı olmalı önce çocuğumu düşünmeliydim.öyle çokta yeniden evlenme taraftarıda değilim ama yalnızlık bir yerden sonra olmuyor.
bu kişiyi tanıdıkça sevmeye başladım ama öyle aşk olarak değil.iyiliği çocuğuma yaklaşımları falan 2 sene oluyor konuşalı.
kendisi yurtdışında yaşıyor kısa bir süredir..sık sık gelir gider ama çok kalmıyor.
kendisi evlenmek istiyor.ama benimse onunla alakalı soru işaretlerim var kafamda.
askerliğini daha yapmamış.okulunu yarım bırakıp iş hayatına atılmış.huyları kendisi falan çok iyi biri ona lafım yok.benide seviyor.
ben ona diyorumki gel askerliğini yap bu şekilde bir yere varamazsın.yaşı 31 geç kalmış ama yapacak bişey yok.askerlik yüzünden gelemiyor ülkesine.
o zman okulunu tamamla dedim onuda beceremiyor.sadece öyle çalışıyor.kendine ait hiç birşeyi yok.evlenmeye kalksa zor geçinir.belki bana kızacaksınız çocuğun var ne işin var bu adamla diye ama ben böyle genç aşıklar gibi ilişki yaşayan biri değilim iki olgun insan gibi konuşuyoruz onunla.
onunda niyti ciddi benimde ama insanın iyi olması yetermi sadece.ben ilk evliliğimi çok kötü biriyle yaptım bu insan o yüzden bana çok iyi geliyor.
ben şuan ona dönüp askere gitmesi için biraz ısrarda bulunuyorum sanırım zora gelemeyen biri bunu yeni farkettim.
ve artık çok iyi bir insan olması gözümde değil.
sizce böyle biriyle evlilik olurmu?