• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi yorumun ne kadar beğeni aldığını görmek tekrar mümkün olacak mı?

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.183
798
Bazı konular sayfalarca sürüyor. Hepsini okumak mümkün değil. En çok beğeni alanlara göz atmak iyi oluyordu.

Üstelik beğenilerin konuyu açan kişi için de çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Mesela insanlar yorum yapmasa bile, bir cevap 20 tane beğeni alıyorsa, o 20 kişinin bu yorumda hem fikir olduğunu gösteriyordu.

Bu özellik geri getirilebilirse sevinirim. Tüm bayanlara güzel günler. :82:

Bazı konular sayfalarca sürüyor. Hepsini okumak mümkün değil. En çok beğeni alanlara göz atmak iyi oluyordu.

Üstelik beğenilerin konuyu açan kişi için de çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Mesela insanlar yorum yapmasa bile, bir cevap 20 tane beğeni alıyorsa, o 20 kişinin bu yorumda hem fikir olduğunu gösteriyordu.

Bu özellik geri getirilebilirse sevinirim. Tüm bayanlara güzel günler. :82:

Sanırım olmayacak.

Ben de en cok beğeni alan yorumlarla konu özeti cıkarabiliyordum bazen, iyi oluyordu

• Beğen
Reactions: gsx
Kesinlikle..Hatta beğen butonunu yine göremiyorum ben.Gecen eklemişlerdi yine kaldırmışlar sanırım

• Beğen
Sanırım olmayacak.

Ben de en cok beğeni alan yorumlarla konu özeti cıkarabiliyordum bazen, iyi oluyordu

Öyle mi, tüh ya :44: Neyse, yine de site yönetimine açık mektup şeklinde bir ricadır bu. Bu arada yeni güncellemeyle güzel gelişmeler olmuş; mesela öyle eskisi gibi sık düşüp tekrar şifreyle girmek gerekmiyor.

Kesinlikle..Hatta beğen butonunu yine göremiyorum ben.Gecen eklemişlerdi yine kaldırmışlar sanırım

Madurum, sol alt köşede bir yıldız var. O beğeni için. Ama yorumun altında gözükmüyor beğenince, sadece mesaj yolluyorlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Öyle mi, tüh ya :44: Neyse, yine de site yönetimine açık mektup şeklinde bir ricadır bu. Bu arada yeni güncellemeyle güzel gelişmeler olmuş; mesela öyle eskisi gibi sık düşüp tekrar şifreyle girmek gerekmiyor.

Madurum, sol alt köşede bir yıldız var. O beğeni için. Ama yorumun altında gözükmüyor beğenince, sadece mesaj yolluyorlar.

Allah allah göremiyorum o yıldızı ama :))

• Beğen
Allah allah göremiyorum o yıldızı ama :))

Kendi yorumuna bakma, onu beğenemicen zaten :1: Şaka bir yana, benim bu cevabıma bak mesela, sol at köşe, bir üçgen bir yıldız.

Artık senden bir beğeni bekliyorum, he he :52:

• Beğen
Kendi yorumuna bakma, onu beğenemicen zaten :1: Şaka bir yana, benim bu cevabıma bak mesela, sol at köşe, bir üçgen bir yıldız.

Artık senden bir beğeni bekliyorum, he he :52:

Cidden yok.Olayı çözdüğüm ilk anda beğenicem seni :))Cidden neden bende gözükmüyor ya

bende beğenilerin gözükmesini istiyorum :( böyle hiç güzel olmuyor

İnsanın ne yorum yazası, ne beğenesi geliyor di mi? Beğeniler olunca en azından yorumumuzun okunduğunu anlıyorduk, daha bir motive edici idi. :5:

• Beğen
sitenin bu yeni halinden bende hiç hoşlanmadım. kaç beğeni aldığın görünmüyor, alıntılar mesajla geliyor.. bi tuhaf. eski hali daha güzeldi bence.

• Beğen
Ben de beğen butonuna özlem duyuyorum çok pratikti her anlamda.
Şimdi üşeniyor insan beğenmeye bile:ssz:

Evet arkadaşım ya, artık kimse bişey beğenmiyor zaten. Bir ben ısrarla bu fonksiyonu yaşatmaya çalışıyorum galiba. Eskiden ne güzel siteye giriş yapınca kırmızı bildirilerim olurdu. Renksiz hayatıma bir heyecen katıyordu valla :24:

sitenin bu yeni halinden bende hiç hoşlanmadım. kaç beğeni aldığın görünmüyor, alıntılar mesajla geliyor.. bi tuhaf. eski hali daha güzeldi bence.
Evet , bende dertliyim aynı husustan; neyse Allah başka dert vermesin hiç birimize. :6:

• Beğen
Back
X