hangimiz sevmedik

ara verdik ne yapmalıyım

• ayrıl

OY: 1 33,3%
  • sabret

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

se4206

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1
0
29
merhaba arkadaşlar.
yardıma ihtiyacım var biraz . 1 sen 2 aydır bir ilişkim var ben ilgiyi seven biriyim ama sevgilim ilgiyi pek sevmez açıkçası ama başlarda bana karşı gayet iyiydi hatta ilk başta 5 ay boyunca süründü peşimde ama şimdi okulu da bitti işe girdi işi çok yoğunmuş aile bakımından da sıkıntıdaymış ben son zamanlar çok üstüne gittim benimle ilgilenmiyosun diye mesajlaşmayı sevmez pek fazla bende mesajlaşmak istiyorum geçen gün whatsap da çevrimiçiydi o gün tatildi eveydi zaten ben de kiminle yazışıyosun dedim ismini vermeyim erkek arkadaşıyla konuşuyomuş bende bana gelince yazma arkadaşlarına yaz zaten dedim o da aman trip at dedi işte cevap vermedim neyse 1 saat konuştular yazdı falan cevap vermedim baya üstüne gittim o gün konuşmadık ertesi sabah aradı ara vermek istediğini söyledi 1 hafta konuşmayalım dedi çok bunalttın beni dedi tamam dedim bi kaç gündr konuşmuyoruz sizce durum nedir ne yapmalıyım şunu da ekleyim beni sevdiğinden de eminim.

bunun için ayrılmak saçma olur ki ileride aklında hep acaba kalır bu var ve arkadaşım çocuğun yeni başladığı işi o işte kalma kaygısı yeni iş ortamı aile baskısı senin baskın anlattığına göre yani adam pskolojik olarak haklı aranız bitince al karşına konuş o sorunlarını anlatsın sen dinle onun değil sorunlarının üstüne git

X