Hangimiz Tuhaf ?

nofilteryesmakeup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
1.301
5.890
158
Merhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/

Merhaba arkadaşlar ,
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Cevresinin istekleri sacma ama bu onu ilgilendirir.
Soylemis hep boyle olacagim diye haberin olsun.Boyleleri evini esini onemsemez hep cevreye yardima kosar.

Merhaba arkadaşlar ,
sizin demenizle değişecek mi sanki?

Restini cekmis, hakli da olsaniz haksiz da olsaniz sonuc degismeyecek. Sevgiliyken boyle bir sey hayatinizi etkilemese bile evliyken cok etkiler. Siz bir haftasonu keyfi yapmayı planlarken kocaniz teyzesinin halasinin pesinde market geziyor olabilir. Ota bka rest ceken adamla ne isiniz var anlamiyorum.

Bazen kayınvalide olmaz da teyze hala o kontenjana talip olur.
Sendeki de böyle..

Konuları kesitirip aran, işine gelirse diyen insanla iletişim kurmak çok zor.

Şimdilik seni fazla zorlamaz bu konu belki ama

Evlendikten sonra haftasonu, akşam iş çıkışı bi telefonuyla planınızın ortasına el bombasını bırakıverir.

Yaptığında bir hata yok ailesi böyle alışmış oda zaman ayırıp yapabiliyorsa tartışılacak bir konu zaten yoktur burda seni bağlayan bir konu göremiyorum.
He beni ailesinden görüyor mu derdine düştüysen arada sende ufak tefek ihtiyaçların için yardım iste eğer seni ayırt etmiyor her işine yetişmeye çalışıyorsa adamın karakteri budur bir sıkıntı yok.

İlerde evlendğin zaman plan yapıp dışarı çıktığında teyze hala yenge biri ararsa seni bırakıp gidecek yani.
Kabul ederim diyorsan durma evlen

Back
X