- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.670
- 498
- Konu Sahibi istanbulameftun
O rahatsız olmuyor. Üstelik bunun süreceğini de açık açık dürüstçe söylemiş. Gerisi size kalmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocan değil seni ilgilendiren bi durum değil bu hakkın yok...evlendikten sonra konuya dahil olrsun ancak evlenmek istersen
siz uzun uzadıya sevgilinizle geleceğinizi düşünün. ben okurken benimde karadenizli bir sevgilim vardı. akrabalarında kalmaya 7 sülale giderlerdi. kısaca onları anlamanız için onların kültürünü bilen yaşayan biri olsanız daha iyi olurdu. insanlığı kültürden yukarıda aileler insanlar da var tabi.onlarda böyle sıkıntılar daha az olabiliyor. fakat genel olarak herkes kendi kültüründe karşısındakini anlamakta zorlanıyor ve bu anlaşmazlığa dönüşüyor.Ben Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)
Bence uzak dur aileye değer vermek sahip çıkmak yardımcı olmak ayrıdır afedersin eşeği olmak ayrıdırMerhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Simdi bekar hadi yardim etsin kostursun da bu dusuncesi cok kotu. Evlendikten sonra da bu boyle devam edecek demekki. Iyi dusunun ya. Var boyleleri akrabalarina kosturmaktan onlara para yedirmekten kendi ailesini ihmal edenler. Haksiz degilsinizO da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Kaaaçaileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Vay be. Karadenizli bi cocukla gorusmustum. Boyle surekli dedesine amcasina halasina para gonderirdi.ogretmendi 2 kurus para biriktirememis benim parami sorgulamaya kalkmisti. Dedim evlendikten sonra da mi boyle surekli gondericen diye. Evliligin ilk yili bize dokunmazlar da.. dedi. Aninda bitirdim. Evlenmis olsaydim o karadenizli cocugun sülalesine calisiyo olacaktimBen Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)
Sevgilinizde söz hakkınız yoktur ortak hayatınız yok çünkü adı konulmuş bi şey yok sevgiliye aşırı anlam yüklemeye çalışmakta saçma konu sahibini muhatap aldım saçmaysa yorum yapıp dikkate almazsın sevgilim diye hayatına müdahale hakkını ararsan sevgilin olarak kalır sadeceNe saçma bir yorum, tam bir ataerkil zihniyet.
Bir imzadan sonra mı yorum hakkına sahip oluyor kadın kişisi? Oldu olacak kv kp yanında da çocuğu olunca konuşmaya başlasın ancak.
Ona göre normal demek ki yeğeninden bi şey rica etmek için 60 yaşında olmak gerekmez kiKocam değil ama 38 yaşında birine sürekli yardımcı olması normal mi ?
Evlenirseniz şayet ve bu adam eşin olursaMerhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/