• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangimiz Tuhaf ?

Kocan değil seni ilgilendiren bi durum değil bu hakkın yok...evlendikten sonra konuya dahil olrsun ancak evlenmek istersen

Ne saçma bir yorum, tam bir ataerkil zihniyet.

Bir imzadan sonra mı yorum hakkına sahip oluyor kadın kişisi? Oldu olacak kv kp yanında da çocuğu olunca konuşmaya başlasın ancak.

Ben Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)
siz uzun uzadıya sevgilinizle geleceğinizi düşünün. ben okurken benimde karadenizli bir sevgilim vardı. akrabalarında kalmaya 7 sülale giderlerdi. kısaca onları anlamanız için onların kültürünü bilen yaşayan biri olsanız daha iyi olurdu. insanlığı kültürden yukarıda aileler insanlar da var tabi.onlarda böyle sıkıntılar daha az olabiliyor. fakat genel olarak herkes kendi kültüründe karşısındakini anlamakta zorlanıyor ve bu anlaşmazlığa dönüşüyor.

Karışmanız hata. Adamın aile hayatına müdahele edemezsiniz şu an. Hee kabullen diyip sinyalleri vermiş..bence bir daha düşünün siz.

Merhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Bence uzak dur aileye değer vermek sahip çıkmak yardımcı olmak ayrıdır afedersin eşeği olmak ayrıdır

Araba olsa bir nebze diyeceğim de ki o bile tuhaf bence otobüsle gidilecekse niye o da gidiyor ki. Teyze gitsin tek işte..
Erkek arkadaşın çok tuhaf birisi. Kendisini fazla şişirmişler sanırım erkek diye :KK14:

Simdi bekar hadi yardim etsin kostursun da bu dusuncesi cok kotu. Evlendikten sonra da bu boyle devam edecek demekki. Iyi dusunun ya. Var boyleleri akrabalarina kosturmaktan onlara para yedirmekten kendi ailesini ihmal edenler. Haksiz degilsiniz

El iyisi denen tipler vardır ya aynen ondan. Ama bu tiplere evlenince karıları bir şey istesin bin dereden su getirirler öf pöf diye..:KK14:

Ben Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)
Vay be. Karadenizli bi cocukla gorusmustum. Boyle surekli dedesine amcasina halasina para gonderirdi.ogretmendi 2 kurus para biriktirememis benim parami sorgulamaya kalkmisti. Dedim evlendikten sonra da mi boyle surekli gondericen diye. Evliligin ilk yili bize dokunmazlar da.. dedi. Aninda bitirdim. Evlenmis olsaydim o karadenizli cocugun sülalesine calisiyo olacaktim

Ne saçma bir yorum, tam bir ataerkil zihniyet.

Bir imzadan sonra mı yorum hakkına sahip oluyor kadın kişisi? Oldu olacak kv kp yanında da çocuğu olunca konuşmaya başlasın ancak.
Sevgilinizde söz hakkınız yoktur ortak hayatınız yok çünkü adı konulmuş bi şey yok sevgiliye aşırı anlam yüklemeye çalışmakta saçma konu sahibini muhatap aldım saçmaysa yorum yapıp dikkate almazsın sevgilim diye hayatına müdahale hakkını ararsan sevgilin olarak kalır sadece;)

Merhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Evlenirseniz şayet ve bu adam eşin olursa
Evin ihtiyaclarından evvel , çevresinin ihtiyaçlarına koşacak haberin olsun
Babaannesi teyzesi vs vs hep sizden evinizden önce gelecek
ZAten sana da sinyali vermiş

Arkadslar biraz sizi haksiz bulmus ama gayet haklisiniz. Ayni sey basima geldi. 27 yasinda isinde gucunde gayet yakışıklı biri ile tanistim. Hani gordugunuz de ideal es profiline uyuyor. Ilk bulusmadan sonra tekrar bulustuk. Kuzenim ben ve o. Kuzen olayi biraz spontane gelisti. O yuzden konuyla ilgili degil.

Kahveler soylendi cat bir telefon. Teyzesi aramis cocuklarla birlikte biyere gidecekmis ondan rica etmis bizi alip birakabilir misin diye. Ben de dedim sikinti yok. Perisan olmasin kadin çocuklarla madem. Cabuk gelicem dedi gitti.
Aradan bir on dk gecti, neymis teyzesi yarim saat uzaktan dugun kiyafeti bakmaya gidecekmis onu goturecegi icin gelemeyecekmis. Bir ozurler falan tabi. Ben de bozuldum ama birsey demedim. Bes dk sonra tekrar aradi, amcasi yardimci olacakmis teyzesine yanima gelsinmis.
Dedim gelme istemiyorum. Hatta bundan sonra görüşmeyelim ki gercekten de ciddiydim blof degil yani. iste nedenmiste falan da filan da. Kapadim telefonu. Bu kadar abartmazdim ama daha once telefonda konusurken, halasini bir saat uzaklikta ki bir sehire almaya gittigini soylemisti. Tabi olaylar ust uste gelince bir aydinlanma yasadim. Dedim sen ailenin milli soforumusun. Gel deyince gel git deyince git. Daha ikinci bulusmamizda beni masa da birakan ilerde evlenince koynumdan cikar gider dedim. Yok iste onlar ailem kopamam birakamam. Dedim sen sorunlumusun ben sana aileni mi birak diyorum. Nerde nasil davranmasini bilmeyen olgunlasmamis bir cocuksun. Hatta annenden gobek bağın bile kesilmemis olabilir dedim. Sonra da aileye bagimli olmakla ilgili kisilik bozuklugunu aciklayan bir makale attim wp tan.

Sonra ara ara yazdi ama hic umursamadim. Sonuc olarak o iliski ilerleyecek olsa kendime es yerine bir anne kuzusunu alamazdim. O yuzden konu sahibi canini seviyorsan ve akil sagligin senin icin onemliyse arkana bile bakmadan kac. Inan unutursun. Suan asik oldugum kisi 4. Iliskim ve tum iliskilerime de asiktim. Unutamam deme ve uzaklas. Unutulamayacak olsa ben unutamazdim. Simdi hic birinin esamesi okunmuyor.

Back
X