Hanginiz daha ilgili

bende senin gibiyim canim esim eve geldimi tamam is bitiyo adamin tepesine cikiyorum nerdeysse ama kizim mani oluyo o yüzden eskisi gibi diil yatarkende o benden önce uyusada yataga girdigimde zorla koynuna girip sokuluyorum :) ama esim cok seviyo SIKILDIGI falanda yok 7yilimiz dolcak yakinda onu öpmeye koklamaya doyamiyorumki zaten

:) adamı görunce kaşar gıbı erıyorum demıssın cok güldüm

ben de sadece bekar kızlarda bu sorun var sanırdım eşine de boyle buyuk tutkulu bır ask beslemen cok guzel, evet adamlar bıraz sıkılıyor aslında adamlar degıl cok kısı sıkılır boyle ılgıden,

düşünsene senı bırısı sevse boyle yapıs yapıs sarılmaya calıssa sureklı evde beklese tum gun senı hayal etse sonra boıynuna sarılsa oooffff dıyebılırsınn

o da ooof dese haklı olabılır ama gecıcek olabılır kendını baska işlere ver agac oyma kakma kursuna gıt kutu yap eve ayna yap süslü dikiş nakısa gıt kafandan azcık cıkar eşini aksam normal sevgı boyutunda seversın, ama sakıncası yok kaldırabıldıgınce esıne askını sun cnm.

Birbirimizi bunaltmayacak, tadında kalacak ama sevgimizide güzel bir şekilde sunacak kadar ilgiliyiz.
Çevremizdekilere göre ise hala yeni evliler gibiyiz. (13 yılımızdayız)

valla kızlar düşünüyorumda biz 7 yıl çıktık kocamla 2yıldırda evliyiz galiba ona geç kavuştuğum için bu kadar çok seviyorum onu ve annemde çok karşı çıktı beraberliğimize yaşım küçüktü tabi o zamanlar ama şimdi çok seviyo çünkü çok iyi bir insan kocam diye söylemiyorum ama beni çok seviyo onuda biliyorum böyle yapmasının nedenide içine çok kapanık yengeç burcu malesef açasıya kadar ölüyorum ama açıldıktan sonrada o bana yaklaşmaya başlıyo benim istediğim sadece onu mutlu etmek mutluda zaten ama galiba ben çok sıkıyorum adamı oda bunalıyo tabi ama o benim herşeyim çok seviyorum aşkımı sanki ben hep evliymişim bütün hayatım onunla geçmiş hiç yalnız uyanmamışım gibi aşk böyle bişey olsa gerek

cnm esını cok sevmen cok güzel birsey bende eşimle 4 yıllık evliyiz kide cocugumuz var ve bızede sorsan dunyada hic kimse bızım gıbo birbirini sevemez ama biraz sen kendını cek erkekler kacanı kovalamayı severler ama asırıya kacma
allah sevgınızı azaltmasın canım aslında bırbırınıze olan saygnızı cnm

bizde de ben daha ılgılıyım
ama ben bıraz ılgı ısterım nazlanırım felan bu yuzden keske o daha ılgılı olsaydı dıye ıstıyorum
yanı cok uzun suredır cıkmıyoruz ama oyle delı gıbı uzerıme dustugu bır ılgısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…