hangisi adet gunum saycam

1 hafta arayla adet oldum hangisini hesaplamaliyim

• 1.sini

OY: 4 100,0%
  • 2.sini

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar bi yardimci olun ben bayramin ilk gunu adet oldum ama normalinden az ve kisa surdu temizlendim 1 hafta sonra yine oldum ama az tabi gunluk pedi doldurmuyo sanci falan da yok doktora gittim korkumdan oda son adetin az ve kisa oldugun ucin tekrarlamis korkulcak bisey yok olabilir dedi ben hangi gunu dikkate almaliyim ilk mi ikincimi

Hadi meleklerim bi el atin ya ilkine gore yarin yumurtlama gunum offf bu ayda bebis olmck

Canım o adet dediğin ikinci kanaman çok az sa yumurtlama kanaması olabilir ama değilse bence 2. Kanamanı baz alman lazım ama sen riske atma gün aşırı birliktelik olsun değişik olmuş biraz net konuşmak zor
Bir de hamile olmadığına eminmisin ya da ikinci nin yerleşme kanaması olmadığına

Cnm yumurtlama gununde yerlesme kanamasi olur mu ki bilmyrm oyle bi bosluktayim oyle kararsizlikki cok kotuyum ya gercektn cok sacma offff bunldm sagol cevap verdgn icin

Hamilelik olcgni dusunmuyorum ama ablamda kan kesildktn 4 gun sonra fln test yap dedi yinede bi yapicam bklm keske oyle olsa

Cnm yumurtlama gununde yerlesme kanamasi olur mu ki bilmyrm oyle bi bosluktayim oyle kararsizlikki cok kotuyum ya gercektn cok sacma offff bunldm sagol cevap verdgn icin
Yerleşme değil canım yumurtlama kanaması diyorum bazen yumurtlarkende kanama oluyormuş ama çok az

Bende hamile kaldigimda adet olmustum canim cok az kan gelmisti...İNŞALLAH hamilesindir canım

Yok kesilmiyo bu cildircm koyverdim artk ne olursa olsn gtmyrm doktorada cok yoruldm ya artk

adetle ilgili mevsim değişimi sitres vs dış etkenlerden ötürü geçici bir sorun yaşıyorsun bence doktorda bişi olmadığını bunun olabileceğini söylemiş.adet bittikten sonra çocuk çalışmana devam edebilirisin.kafaya takacağın bir durum değil için rahat olsun :)

Normalde bu ara yumurtlama gunum ya o zaman son kanamama gore hesap yapcm dmi sagol cnm ya

Normalde bu ara yumurtlama gunum ya o zaman son kanamama gore hesap yapcm dmi sagol cnm ya
yumurtlama günü ama ilişki için uygun değilsin zaten :) bu adetten sonra düzenli ilişki yaşa olmazsa zaten bir sonraki adetine göre karar verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…