Doğuma Hazırlık hangisi daha guzel

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anlam açısından bakarsak Cansu daha hoş.Ama Nida da çok kullanılmayan bi isim ben hep farklılıktan yana olduğum için Nida diyorum Hoppa Şu anda bekarım ama ileride kızım olursa adının Mina ya da Arya olmasını istiyorum.Umarim size fikir verebilmişimdir :KK68:

Nida kulağa gelen tinisi güzel. DİN büyükleri Can ve can la başlayan isimleri koymayın diyorlar

Anlam açısından bakarsak Cansu daha hoş.Ama Nida da çok kullanılmayan bi isim ben hep farklılıktan yana olduğum için Nida diyorum Hoppa Şu anda bekarım ama ileride kızım olursa adının Mina ya da Arya olmasını istiyorum.Umarim size fikir verebilmişimdir :KK68:
Senin isimler de guzelmis. Insallah ileride sana da nasip olur bu heyecanlar

Kararsiz esim simdi de Sare ismine takmis. Demistim forumda yazdim nida mi cansu diye mi. Sare'yi de sor diyor haha yakinda o da yazmaya baslarsa sasmayayim

ben oyumu eşinizin seciminden yana kullanıyorum Zelcan hanım, Sare :D sevgiler hayırlısıyla saglıcakla gelsin bebişiniz :)

Bence cansu . Nida ismini herkes farklı şekilde söylüyor tonunu herkes ayarlayamiyor . Kulağa hoş gelmiyor . Sareyi de herkes koyuyor bu aralar . Çok fazla sare var .

nıda nın anlamı guzel degıl kı .. cansu da nıda da degıl bence

Back
X