Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisa da varCansu mu Nida mi?
Hala isme karar veremedik ☺de...
Daha once bebegimizi kaybettik ona nisa ismini vermek istiyorduk cjnsiyeti belli degildi henuz ama adi nisa ydi o yuzden nisa olmaz yoksa cok begendigim bir isimdiNisa da var![]()
anladim canim Basin sagolsun :/Daha once bebegimizi kaybettik ona nisa ismini vermek istiyorduk cjnsiyeti belli degildi henuz ama adi nisa ydi o yuzden nisa olmaz yoksa cok begendigim bir isimdi
Hic duymamistim sagol bilgilendirdigin icinNida kulağa gelen tinisi güzel. DİN büyükleri Can ve can la başlayan isimleri koymayın diyorlar
Senin isimler de guzelmis. Insallah ileride sana da nasip olur bu heyecanlarAnlam açısından bakarsak Cansu daha hoş.Ama Nida da çok kullanılmayan bi isim ben hep farklılıktan yana olduğum için Nida diyorumŞu anda bekarım ama ileride kızım olursa adının Mina ya da Arya olmasını istiyorum.Umarim size fikir verebilmişimdir
![]()
Kesinlikle Sare derim.Kizimin adi:)Kararsiz esim simdi de Sare ismine takmis. Demistim forumda yazdim nida mi cansu diye mi. Sare'yi de sor diyor haha yakinda o da yazmaya baslarsa sasmayayim
nıyee ?Nida kulağa gelen tinisi güzel. DİN büyükleri Can ve can la başlayan isimleri koymayın diyorlar
Çok teşekkür ederim.Rabbim herkese sağlıklı bi evlat nasip eder inşallahSenin isimler de guzelmis. Insallah ileride sana da nasip olur bu heyecanlar