Secenekler arasinda nisa yoktu ama evet nisa guzel bir isim☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Secenekler arasinda nisa yoktu ama evet nisa guzel bir isim☺
Farkli farkli snlamalr cikiyor nette. Siz arastirmismiydiniz tam olarak anlami neKesinlikle Sare derim.Kizimin adi:)
Dilara da guzelNe kadar zor bisey bu isim.koymak yaa omur boyu tasiyacak sonucta bu ismi. Ismini sevmeyen insanlara hep uzulmusumdur. Kizim da demesin anne cok mu aradiniz bu ismi diye
Evet ama uzun biraz (bana gore)Dilara da guzel
Lina cok anlamsiz bence..Nida- sare - lina
Secenek 2ydi 3e cikti. Ne is anlamadim herkez gittikce isim eler bizim alternatifler cogaliyor nasil is yaaa
Evet o yuzden 000Lina cok anlamsiz bence..
Peygamber Fendimiz in bayragi miydi tam hatirlamiyorum. Efendimiz aanlaminin guzel olmasina dikkat cekmis. Cok onemli bi konu aslinda. Anne ve bababnin cocugu uzerindeki en onemli haklarindan sayiliyor isim konusu da. Anlama dikkat etmeliyiz. Sare ismi saf temiz manasinda. Farkli dillerde anlamlari da var. Sara ve sare ismi aslinda ayni isimler. Siz de benim gibi kisa isimleri seviyorsunuz. Nida guzel. Fazla duyulmamis. Sare ismi koyan cok var bu aralar demis bir arkadas. Bence alakasi yok. Tabi koyan var ama cok nadir. Defne Aren Arya Erva Asya Lina Mina Mira kadar konulmuyor en azindan. Defne ismini severim artik sevmez oldum. Asya da oyle.. Bu arada kizimin adi Ayse Sare.iki isimli.. Cok memnunum. 7 senedir Sare ismini koymak istiyorudum bir kizim olursa diye :)
Evet o yuzden bir turlu karar veremiyorum. Esim sare ismini begeniyor nedense benim tam icime sinmiyorLina cok anlamsiz bence..
Peygamber Fendimiz in bayragi miydi tam hatirlamiyorum. Efendimiz aanlaminin guzel olmasina dikkat cekmis. Cok onemli bi konu aslinda. Anne ve bababnin cocugu uzerindeki en onemli haklarindan sayiliyor isim konusu da. Anlama dikkat etmeliyiz. Sare ismi saf temiz manasinda. Farkli dillerde anlamlari da var. Sara ve sare ismi aslinda ayni isimler. Siz de benim gibi kisa isimleri seviyorsunuz. Nida guzel. Fazla duyulmamis. Sare ismi koyan cok var bu aralar demis bir arkadas. Bence alakasi yok. Tabi koyan var ama cok nadir. Defne Aren Arya Erva Asya Lina Mina Mira kadar konulmuyor en azindan. Defne ismini severim artik sevmez oldum. Asya da oyle.. Bu arada kizimin adi Ayse Sare.iki isimli.. Cok memnunum. 7 senedir Sare ismini koymak istiyorudum bir kizim olursa diye :)
Nida seslenis Demek anlamli degil ki.. lina bayrak sare hastalik gibi sara hastaligi gibi benim gorusum tabi .. ben ucunude begenmedim[/QUOTE][QUO post: 43103214, member: 88716"]Evet ama uzun biraz (bana gore)
Herkezin guzel anlayisi farkli olmasi normal aksi takdirde herkesin ayninismi olurdu ☺.[/QUOTE]Nida seslenis Demek anlamli degil ki.. lina bayrak sare hastalik gibi sara hastaligi gibi benim gorusum tabi .. ben ucunude begenmedim
Bence icinize sinmesi cok onemli. Benim de esim Sare ismini sevmez mesela. O Ayse istedi ben Sare, Ayse Sare oldu. Ona kalsa Elif Zeynep Azra olurdu Sare yerine. Biraz daha arstirin. InsaAllah icinize sinen ismi bulursunuz.. Hayirlisi olsun..Evet o yuzden 000
Evet o yuzden bir turlu karar veremiyorum. Esim sare ismini begeniyor nedense benim tam icime sinmiyor
Haklisiniz cocuk dogmadan karar verebilsek bari☺Bence icinize sinmesi cok onemli. Benim de esim Sare ismini sevmez mesela. O Ayse istedi ben Sare, Ayse Sare oldu. Ona kalsa Elif Zeynep Azra olurdu Sare yerine. Biraz daha arstirin. InsaAllah icinize sinen ismi bulursunuz.. Hayirlisi olsun..
InsaAllahHaklisiniz cocuk dogmadan karar verebilsek bari☺