hangisi daha özel??

hangisi daha özel??

• Ankete Katılan
    101

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
benım ıcın ılk opusme yada ılk bakıs bılemedım 2kere konuyu actım yanlıslıkla soylıyım:18:

ilk kavga tabiiki
çünkü bi çift kavga etmeye başladıysa, artık gerçekten samimi olmaya başlamışlar demektir, aralarındaki o yapmacıklık bitmiştir
gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiştir, o yüzden en özeli ilk kavgadır

bence ilk öpüşme çünkü çok yoğun duygularla çok büyük bi heycanla oluyo ve çok başka

bu aklıma gelmemişti :)evet çok doğru

ben ilk bakış seçtim ama aslında aşkı hisettikten sonraki ilk bakıştır özel olan

ilk öpüşme hala aklımda kimseyi öperken başım dönmemişti..
o anda aşık oldum zaten daha önce pek haz etmezdim kendisinden.

Bence hepsi hepsi hepssiii!
Onunla yaşadığım her ilk özel... ∞

ilk öpüşme tabiki. uzun yıllar geçince ister istemez ilk yemeğini ilk bakışını ilk elini tutuşunu unutursun ama ilk öpüşme asla

Son düzenleme:
ilk opusme bencee...kavga unutulur cunku ilerleyen zamanlarda hemen hemen hergun kavga edilcegi icin :)

ben ilk sevişme dedim :) herşey özeldir ama sevgilinle-eşinle tensel olarak yakınlaşmak çok daha farklı ve özel geliyor bana :)

eğer kimseyle öyle pek el sıkışmayan biriyseniz, daha önce de hiç el sıkışmadıysanız sevgilinizle, elini ilk tutuş çok özeldir bence. ama bunlar daha normal şeylerse sizin için, ilk öpüşme daha özel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…