- 13 Nisan 2007
- 33.545
- 102.105
- 1.123
- 46
Herkese merhaba!!!:lepi:
Anlatacaklarım biraz karışık gelebilir..
Ama isteyen olursa daha da sadeleştiririm..
"Bir arkadaşım var bazı sıkıntıları var kendisinin.. Onun da başka bir arkadaşı var. O diğer arkadaşı olan kız sürekli o arkadaşıma yardımcı oluyor. Gece gündüz arıyor,onunla gülüyor,onunla ağlıyor,dualar ediyor.. Ama o sıkıntıdaki arkadaşım habire kendi ssorunlarını anlatıp anlatıp duruyor.. Sanki diğer kızın hiç problemi yokmuş gibi.."
Hani hep böyle başlarız ya... Cümlelerimize...kaydirigubbakcemile
Bu defa şimdi direkt konuya dalacağım..
Evliliğim sorunluydu benim. Çözemeyince boşanma kararı aldım. Aman aman bir depresyona girdim ki sormayın dostlar..Günlerce çıkamadım.. Ağla,ağla ühühühühühühühüh şaka değil,geyik değil vallahi çok zor geceler ve günler geçirdim. II. tekil şahıs burada Çirkin Betty!:asigim:
Bu şahıs gece demedi gündüz demedi,sabah demedi akşam demedi,çarşamba demedi,pazar demedi. Her an yanımda bitti.. "Yeter,yeter,yeter!!!!! Konuşmak istemiyorum" diye bağırdığım zamanlarda son aldığı göz kaleminin ne kadar kaliteli olduğunu,pantolonun paçalarının kısaltmaya götüreceğini anlattı..kafamçokkarıştı
Böğrüne böğrüne onu ararım,kendisi sırf yüzümde ufacık gülümse olsun diye telefonun melodisini çalarkan dinlet yapıp;
"Allah özelini güzelini yazsın alnıma
Onu bulduğumda mutluluktan geldi ağlama
Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın" şarkısı beni kahkahalara boğdu gözümden akan yaşlara rağmen..kaydirigubbakcemile3
Bir gece düşündüm..
Yav bu kadının hiç mi işi,gücü,sorunu,derdi,tasası yok mudur?
Kocası,eşinin ailesi,kendi ailesi ile ya da iş yerinde hiç mi sıkıntı yaşamıyor?
7/24 benimle beraber nefes almaya mecbur mudur?
Kimbilir ben böyle bik bik bik konuşurken o daha ne yapıyım da Lale'yi güldüreyim diye planlar yapıyor..
Kışımı bahara çevirmeye çabalarken ne kadar yoruldu,yıprandı?
Ki Ankara'ya gittiğimde gebe imiş üstelik,hiç mi başı ağrımadı bu kadının???
Şimdi yine esas konuya dönüyorum..
Hangisi daha zor arkadaşlar?
İnsanoğlu için hayat ne zaman daha çıkmaza girer?
Elimizin kolumuzun bağlandığı,çaresiz olduğumuz an hangisidir?
Sorunların içinde sürekli ağlamak,bunalıma girmek mi?
Yoksa ona yardım etmeye çalışmak mı?
Hele ki kendisi inatla yardımcı olmalarını istemediği halde onun yanından bir an bile ayrılmamak mı?Şeniz
NOT:Betiş'in adı geçiyor diye kişiye özel konu açmak yasaktır diyerek konum kapatılmazsa çok sevinirim...
Çünkü bu ciddi anlamda sadece bana özel bir durumdur..
Anlatacaklarım biraz karışık gelebilir..
Ama isteyen olursa daha da sadeleştiririm..
"Bir arkadaşım var bazı sıkıntıları var kendisinin.. Onun da başka bir arkadaşı var. O diğer arkadaşı olan kız sürekli o arkadaşıma yardımcı oluyor. Gece gündüz arıyor,onunla gülüyor,onunla ağlıyor,dualar ediyor.. Ama o sıkıntıdaki arkadaşım habire kendi ssorunlarını anlatıp anlatıp duruyor.. Sanki diğer kızın hiç problemi yokmuş gibi.."
Hani hep böyle başlarız ya... Cümlelerimize...kaydirigubbakcemile
Bu defa şimdi direkt konuya dalacağım..
Evliliğim sorunluydu benim. Çözemeyince boşanma kararı aldım. Aman aman bir depresyona girdim ki sormayın dostlar..Günlerce çıkamadım.. Ağla,ağla ühühühühühühühüh şaka değil,geyik değil vallahi çok zor geceler ve günler geçirdim. II. tekil şahıs burada Çirkin Betty!:asigim:
Bu şahıs gece demedi gündüz demedi,sabah demedi akşam demedi,çarşamba demedi,pazar demedi. Her an yanımda bitti.. "Yeter,yeter,yeter!!!!! Konuşmak istemiyorum" diye bağırdığım zamanlarda son aldığı göz kaleminin ne kadar kaliteli olduğunu,pantolonun paçalarının kısaltmaya götüreceğini anlattı..kafamçokkarıştı
Böğrüne böğrüne onu ararım,kendisi sırf yüzümde ufacık gülümse olsun diye telefonun melodisini çalarkan dinlet yapıp;
"Allah özelini güzelini yazsın alnıma
Onu bulduğumda mutluluktan geldi ağlama
Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın" şarkısı beni kahkahalara boğdu gözümden akan yaşlara rağmen..kaydirigubbakcemile3
Bir gece düşündüm..
Yav bu kadının hiç mi işi,gücü,sorunu,derdi,tasası yok mudur?
Kocası,eşinin ailesi,kendi ailesi ile ya da iş yerinde hiç mi sıkıntı yaşamıyor?
7/24 benimle beraber nefes almaya mecbur mudur?
Kimbilir ben böyle bik bik bik konuşurken o daha ne yapıyım da Lale'yi güldüreyim diye planlar yapıyor..
Kışımı bahara çevirmeye çabalarken ne kadar yoruldu,yıprandı?
Ki Ankara'ya gittiğimde gebe imiş üstelik,hiç mi başı ağrımadı bu kadının???
Şimdi yine esas konuya dönüyorum..
Hangisi daha zor arkadaşlar?
İnsanoğlu için hayat ne zaman daha çıkmaza girer?
Elimizin kolumuzun bağlandığı,çaresiz olduğumuz an hangisidir?
Sorunların içinde sürekli ağlamak,bunalıma girmek mi?
Yoksa ona yardım etmeye çalışmak mı?
Hele ki kendisi inatla yardımcı olmalarını istemediği halde onun yanından bir an bile ayrılmamak mı?Şeniz
NOT:Betiş'in adı geçiyor diye kişiye özel konu açmak yasaktır diyerek konum kapatılmazsa çok sevinirim...
Çünkü bu ciddi anlamda sadece bana özel bir durumdur..