Hangisi dogru bilmiyorum yardim! :(

dertliasik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
2
0
34
merhaba herkese! cok fena bir derdim var ve aylardir kafamda git gel dusunuyorum. 4 senelik bir iliski icersindeydim. hersey mukemmel tam birbirimize goreyiz gercekten hayatta beni bu kadar mutlu eden biri yok, ayiplarimiz bir herseyimiz bir, ailelerimiz cok iyi anlasiyor. yasim cok genc universite ogrencisiyim oda benden buyuk calisiyor. ayri sehirlerde yasiyoruz. zamanla kendi hatalarimdan dolayi, zaten monotonlukta vardi isin icinde, universitede biraz gezme istekleri ve heyecanin yok olmasiyla kafamda problemleri buyuttum ve ayrildim. hatalarimin hepsiniz farkindayim ve asla bidaha yapmicam biliyorum. 5 aydir ayriyiz ama hep konustuk. sonra son 2 ay boyunca hic konusmama karari aldik ve tek kelime etmedik. Ben o 2 ay icinde eskiden birlikte oldugum biriyle birdaha birlikte oldum. simdi ustunden 1 bucuk ay gecti ve ben dusundukce hayatimin geri kalanini eski erkek arakdasimla yasamak istedigime farkina vardim. onun gibisini bulmak istemiyorum iyiside olsa ben onu istiyorum karar verdim bir omur boyu geciririm onla deli gibide ozluyorum ve ben yarattim aramizdakileri biliyorum. konusma karari aldik simdi. Ancak eger ben ona biriyle yattigimi soylersem biliyorum asla affetmez beni soyledi cunku ben kabul etmem dedi. simdi ben napicam? onun icin cok onemli birine dokundum mu dokunmadim mi 3 kere sordu bana cunku ama ben sansimizi kaybetmek istemiyorum. napiyim dersiniz yardim nolur!

öf varya aşktan soğutuyosunuz insanı. onla yattım ama onunla olmak istediğimi anladım nedir ya. yatmadan önce anlamanız lazımdı. başkasını seven gidipte başka kişiye dokunmaz. size açıkça kabul etmiyceğini söylemiş bu durumu. bitmiş bi ilişki zaten yalan söyleyip uzatmayın.

merhaba herkese! cok fena bir derdim var ve aylardir kafamda git gel dusunuyorum. 4 senelik bir iliski icersindeydim. hersey mukemmel tam birbirimize goreyiz gercekten hayatta beni bu kadar mutlu eden biri yok, ayiplarimiz bir herseyimiz bir, ailelerimiz cok iyi anlasiyor. yasim cok genc universite ogrencisiyim oda benden buyuk calisiyor. ayri sehirlerde yasiyoruz. zamanla kendi hatalarimdan dolayi, zaten monotonlukta vardi isin icinde, universitede biraz gezme istekleri ve heyecanin yok olmasiyla kafamda problemleri buyuttum ve ayrildim. hatalarimin hepsiniz farkindayim ve asla bidaha yapmicam biliyorum. 5 aydir ayriyiz ama hep konustuk. sonra son 2 ay boyunca hic konusmama karari aldik ve tek kelime etmedik. Ben o 2 ay icinde eskiden birlikte oldugum biriyle birdaha birlikte oldum. simdi ustunden 1 bucuk ay gecti ve ben dusundukce hayatimin geri kalanini eski erkek arakdasimla yasamak istedigime farkina vardim. onun gibisini bulmak istemiyorum iyiside olsa ben onu istiyorum karar verdim bir omur boyu geciririm onla deli gibide ozluyorum ve ben yarattim aramizdakileri biliyorum. konusma karari aldik simdi. Ancak eger ben ona biriyle yattigimi soylersem biliyorum asla affetmez beni soyledi cunku ben kabul etmem dedi. simdi ben napicam? onun icin cok onemli birine dokundum mu dokunmadim mi 3 kere sordu bana cunku ama ben sansimizi kaybetmek istemiyorum. napiyim dersiniz yardim nolur!
eskiden de birlikte olduğunu söylemişmiydin adama?

Masallah size ne diyeyim..bumu ya..4 yillik iliski bitiyor eski erkek arkadasla yatiliyor sonra yok olmadi ben digerine geri doneyim..siz hayatiniza bakin oda kendi hayatina...cinselligi bu kadar basit gormeseydiniz keske.

şimdi konunda bir tutarsız kaldım 4 yıldır birlikteydiniz ayrıldın 5 ay geçti yani 5 yıl sayalım profiline göre 25 yaşındasın bir önceki sevgilinden ne zaman ayrıldın onunla o zaman birlikte olmuşmuydun yada sevdiğini söylediğin adamla bir birliktelik yaşadın mı ne zaman oldu bana çok tutarsız geldi birde yeniüyelik ilk mesaj sadece gerçekçi bulmadığımı belirtmek isterim:KK12:
ama gerçekse de yorum yapayım aynı şeyi karşıdaki insan yapsa ve sonradan öğrensen nasıl hissedersin empati diyorum sana sadece yalanlar üzerine kurulan sağlam bir ilişki olacağını düşünmüyorum:KK64:

dürüst ol,adam acik acik ne istedigini söylemis,yalan söyleme bunu yapmadan önce düsünmeliydin.

İğrenç. Birlikte oldum deyince sevgili oldun sandm oha yani. 4 yıllık ilişkiden çık hemen git biriyle seviş. Benim midem kaldırmıyo bacım. Bunu bi erkek yapsa da düşüncem aynı..

kendi birine ''dokunurken'' iyi ama sana gelince sorgu sual.. böyle çifte standart olmaz.

kadının bedeni kendine aittir başkasına laf düşmez.

sizi yargılamak bana dusmez ama yanlıs yoldasın
soruna gelınce kesınlıkle durust olmalısın
cunku bu yalan degıl yanı bu bambaska bırsey yaptıgın
daha oncede bırbırınıızın herseyını bılıyormussunuz hem
yıne bırbırınızın herseyını bılırsınız ne farkı var
sonucta aldatmadın dıyelım
bu mevzu hıc bı sekılde masumlasmaz

Bilmek hakkı.soyleyip soylememek isee senin vicdanina kalmis bir şey
Ama bence sevmiyosun onu da.

X