- 12 Haziran 2015
- 2
- 0
- 34
- Konu Sahibi dertliasik
merhaba herkese! cok fena bir derdim var ve aylardir kafamda git gel dusunuyorum. 4 senelik bir iliski icersindeydim. hersey mukemmel tam birbirimize goreyiz gercekten hayatta beni bu kadar mutlu eden biri yok, ayiplarimiz bir herseyimiz bir, ailelerimiz cok iyi anlasiyor. yasim cok genc universite ogrencisiyim oda benden buyuk calisiyor. ayri sehirlerde yasiyoruz. zamanla kendi hatalarimdan dolayi, zaten monotonlukta vardi isin icinde, universitede biraz gezme istekleri ve heyecanin yok olmasiyla kafamda problemleri buyuttum ve ayrildim. hatalarimin hepsiniz farkindayim ve asla bidaha yapmicam biliyorum. 5 aydir ayriyiz ama hep konustuk. sonra son 2 ay boyunca hic konusmama karari aldik ve tek kelime etmedik. Ben o 2 ay icinde eskiden birlikte oldugum biriyle birdaha birlikte oldum. simdi ustunden 1 bucuk ay gecti ve ben dusundukce hayatimin geri kalanini eski erkek arakdasimla yasamak istedigime farkina vardim. onun gibisini bulmak istemiyorum iyiside olsa ben onu istiyorum karar verdim bir omur boyu geciririm onla deli gibide ozluyorum ve ben yarattim aramizdakileri biliyorum. konusma karari aldik simdi. Ancak eger ben ona biriyle yattigimi soylersem biliyorum asla affetmez beni soyledi cunku ben kabul etmem dedi. simdi ben napicam? onun icin cok onemli birine dokundum mu dokunmadim mi 3 kere sordu bana cunku ama ben sansimizi kaybetmek istemiyorum. napiyim dersiniz yardim nolur!