Hangisi Doğru Sizce?

konuyu baştan sona kadar okudum. hem yaşlarınız gereği evlilik önemli bence. sevgiliniz imam nikahı demiş. imam nikahı olup ama kimseye söylemeden nasıl geçerli olabilirki nikah.
denedim demiş ne denemesi. çocuk değilsinizki seni denesin. ne kadar zengin olursa olsun insan mal için asla evlenmezki(mutsuz ve zenginlik en azından bana göre değil). hem sözleşmede ne. şimdiden evlenmeden boşanma mı düşünülür. açıkça görüş bence, ne istiyorsunuz. hayat felsefeleriniz uyuşmazsa ileride zorlanırsınız.

dediğine göre denemesi beni amacı ona herşeyine sonsuz evet dememi istemiş.Ben ise bazı şeyleri kabul etmeyerek hayatımı garantiye alıyormuşum.Sözleşme olsa da ölmeden önce o benim geleceğimde rahat etmem için bunu çoktan ayarlamış planlamış.Resmi nikah olmasada benim onu bırakacağımı nasıl düşünür müşüm?

Bi anlamda ben para göz ya da kendini garantiye alan insan pozisyonuna sokuyor
Kaç kez konuştum sadece işine geleni anlıyor ya da gelmiyorsa hiç oralı olmuyor.Aynı şeyleri söylemektende daral geldi.Pes ettim artık.

Bunları kabul etmemek kendini garantiye almak mıdır normali mi budur?

Son düzenleme:
bana göre sevgi koşulsuz şartız karşısındaki sevmek. resmi nikah isteme ozman seni sevrim. ille resmi nikah dersen sözleşme imzala. sevgide böle şeyler olmaz. görüşü değişmiyorsa iyi düşünün. hakkınızda hayırlısı olsun derim.

bakalım tamam sözleşme yapalım de ne diyecek. tamam yapalım derse. güle güle dersiniz. insan bile kendine güvenemezken. nekadar sevsende koşulsuz şartsız güvenilebilirmi.

misal maslow diye bir adam var. Maslow, gereksinimleri şu şekilde kategorize etmektedir. 3.Ait olma gereksinimi (evlenince ait olma gereksinimi yerine getiriyorsun) insanın doğasında var.

çocuk olsa ne olacak. onuda mirasından mı mahrum bırakacak. evlilikten korkuyorum dese ya daha ii dürüstçe olur.

Son düzenleme:
bana göre sevgi koşulsuz şartız karşısındaki sevmek. resmi nikah isteme ozman seni sevrim. ille resmi nikah dersen sözleşme imzala. sevgide böle şeyler olmaz. görüşü değişmiyorsa iyi düşünün. hakkınızda hayırlısı olsun derim.

bakalım tamam sözleşme yapalım de ne diyecek. tamam yapalım derse. güle güle dersiniz. insan bile kendine güvenemezken. nekadar sevsende koşulsuz şartsız güvenilebilirmi.

misal maslow diye bir adam var. Maslow, gereksinimleri şu şekilde kategorize etmektedir. 3.Ait olma gereksinimi (evlenince ait olma gereksinimi yerine getiriyorsun) insanın doğasında var.

çocuk olsa ne olacak. onuda mirasından mı mahrum bırakacak. evlilikten korkuyorum dese ya daha ii dürüstçe olur.

Sözleşme yapalım dersem rahatlayacak zaten ve çocuk kesinlikle istemiyor.Gerekçeside 70 yıl sonra dünya da kıtlık olacağı çocuk yapacaksa dünya nüfusunun azalması gerektiği ya da dünya da bu kadar sahipsiz çocuk varken çocuk yapmanın bencillik olduğu

Birde diyor ki ben daha Türkiye'ye gelmeden bunları soruyorum ki senin amacını öğreneyim mantığını lanse etmeye çalışıyor.Hani sana güvenip bişeyler yapayım mı zamanım boşa mı gidiyor yoksa sonsuz güveneceğim insan değil misin ayağına yatıyor.

Back
X