Gebeliğe Hazırlık Hangisi yumurtlamaaa kızlar lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Boncuk yarim01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
64
En iyi cevaplar
1
15
8
42
Kızlar hangisi yumurtlama günü yardımcı olun lütfen bu arada benim gibi 3 günden fazla süren varsa instagramda birgebeningunlugu sayfasını tavsiye ederim ordan da takip ediyorum. Bu arada yumurtlama gördüğünüzde dediğim gibi 3 gün veya fazlası oluyorsa yumurtlama havuç yeyin kızlar 3 - 4 tane günde ben denicem çatlaması içinmiş
IMG_20210601_130735.webp

Kızlar hangisi yumurtlama günü yardımcı olun lütfen bu arada benim gibi 3 günden fazla süren varsa instagramda birgebeningunlugu sayfasını tavsiye ederim ordan da takip ediyorum. Bu arada yumurtlama gördüğünüzde dediğim gibi 3 gün veya fazlası oluyorsa yumurtlama havuç yeyin kızlar 3 - 4 tane günde ben denicem çatlaması içinmişEki Görüntüle 2861943
01.06. yazan bugun ki pik yapmış gibi görünüyor..mutlaka bugun yarın değerlendir. :)

Kızlar hangisi yumurtlama günü yardımcı olun lütfen bu arada benim gibi 3 günden fazla süren varsa instagramda birgebeningunlugu sayfasını tavsiye ederim ordan da takip ediyorum. Bu arada yumurtlama gördüğünüzde dediğim gibi 3 gün veya fazlası oluyorsa yumurtlama havuç yeyin kızlar 3 - 4 tane günde ben denicem çatlaması içinmişEki Görüntüle 2861943
1 Haziran tarihli muhtemel yumrtlama pik olmuş çatlama olana kadar teste devam edin😊

Back
X