İyice bir haddini bildiririm sonra sessizce uzaklaşırım...Kimse içe atılacak kadar önemli değildir!Hesaplaşmak mı iyi gelir insana yoksa sessiz kalmak mı ?
Aldatıldığınızı öğrenseniz , haksız yere terk edilseniz sessizce gider misiniz yoksa hesabını sorup ağzının payını verip sonra mı kaybolursunuz.
Yada bir arkadaşınız tarafından mağdur edilseniz , kandırılsanız yakasına mı yapışırsınız , ne hali varsa görsün diyip susar mısınız ?
Her türlü ilişkide hangisini yapmak doğru olandır , insana hangisi iyi gelir ?
Fikriniz nedir ?
Yada bu konuda tecrübeniz varsa anlatır mısınız ?
Sana katılıyorum arkandayım bebekimmmBence sessiz sedasiz hayatindan cikmak derim.. karsi taraf en cok bunu hazmedemez.. susmak en buyuk silahtir bana gore..
FistikimmSana katılıyorum arkandayım bebekimmm
bence karektere göre değişir ama, etkili olan sessiz olandır bana göre...zaten karşı tarafın beklediği tepki, hesap sorulma olduğu için, sessizlik karşısında içten içe vicdan yapar...Hesaplaşmak mı iyi gelir insana yoksa sessiz kalmak mı ?
Aldatıldığınızı öğrenseniz , haksız yere terk edilseniz sessizce gider misiniz yoksa hesabını sorup ağzının payını verip sonra mı kaybolursunuz.
Yada bir arkadaşınız tarafından mağdur edilseniz , kandırılsanız yakasına mı yapışırsınız , ne hali varsa görsün diyip susar mısınız ?
Her türlü ilişkide hangisini yapmak doğru olandır , insana hangisi iyi gelir ?
Fikriniz nedir ?
Yada bu konuda tecrübeniz varsa anlatır mısınız ?