- Konu Sahibi kizlarayeryokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisi de güzel.
naçizane fikrim, vitrinler gereksiz. yemek takımlarını vs koymak için konsol ve yemek masası+sandalyeleri yeterli. takım halinde alırsan bi süre sonra "bu vitrinleri neden almışım ki..." diyeceksin :)
şimdiden iyi günlerde kullan :)![]()
çok teşekkür ederim haklısınız bende birşeyleri eksiltmek istiyordum evimde küçük olacak nasip olursa sadeliği seviyorum konsoluda sırf tencere tabak için alıcam konsolmu vitrinmi diye düşünüyordum![]()
çok teşekkür ederim haklısınız bende birşeyleri eksiltmek istiyordum evimde küçük olacak nasip olursa sadeliği seviyorum konsoluda sırf tencere tabak için alıcam konsolmu vitrinmi diye düşünüyordum![]()
yaklaşık 5 yıldır kullanan biri olarak ve eskisi gibi artık evlerde bardakların sergilenmediği bir dönemde olduğumuzdan vitrinlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
hele bir de çalışansan hiiiiiç gerek yok :)
konsol masa sandalye yeterliymiş. şimdi olsa diğerlerini almazdım.
hatta bi arkadaşımın büyük bi tv ünitesi var. konsol olarak da kullanabiliyor, vitrin olarak da. bir de masa ve sandalye. o da bir fikir olabilir sana :)![]()
bence sadece yemek masası sandalyeleri al eğer tabak çanak bardak için illede bişey istiyorsan kapsamlı kullanılabilirliği fazla olan tv ünitesi al ben öyle yaptım çokda güzel oldu.
bak tatlım aşağıda foto
Eki Görüntüle 999027
çok güzel maşallah tam benm istediğim renk tonları biraz daha kire giden açık renkler mavi mor gri kullanmak istiyorm bende evimde gerçi bugn baktık sözlümde düğünümüze daha var eyllül kasım arası düşünüyoruz şimdiden bakalm aceleye gelmesn istiyorm siz koltuk takmnızı nereden aldnz
anladm benm bu baktıklarımda istikbal en azından grantili olur diyorm fiyat ta önemli tabi baklm Allah sağlıklı uzun ömürler versin güle güle otrun