Mutfak Dekorasyonu hangisi

kizlarayeryokmu

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2006
25
2
286
Bolu
merhaba bayanlar sizce hangi yemek odası

1.)

$yemek ods.webp

2.)

$yemek ods2.webp

ikisi de güzel.

naçizane fikrim, vitrinler gereksiz. yemek takımlarını vs koymak için konsol ve yemek masası+sandalyeleri yeterli. takım halinde alırsan bi süre sonra "bu vitrinleri neden almışım ki..." diyeceksin :)

şimdiden iyi günlerde kullan :):3:

ikisi de güzel.

naçizane fikrim, vitrinler gereksiz. yemek takımlarını vs koymak için konsol ve yemek masası+sandalyeleri yeterli. takım halinde alırsan bi süre sonra "bu vitrinleri neden almışım ki..." diyeceksin :)

şimdiden iyi günlerde kullan :):3:

çok teşekkür ederim haklısınız bende birşeyleri eksiltmek istiyordum evimde küçük olacak nasip olursa sadeliği seviyorum konsoluda sırf tencere tabak için alıcam konsolmu vitrinmi diye düşünüyordum :16:

2.model daha ferah geldi gözüme güle güle kullanın:nazar:Eğer konsol ve vitrin arasında tercih yapacaksanız konsol daha çok işinizi görür:51:

çok teşekkür ederim haklısınız bende birşeyleri eksiltmek istiyordum evimde küçük olacak nasip olursa sadeliği seviyorum konsoluda sırf tencere tabak için alıcam konsolmu vitrinmi diye düşünüyordum :16:

yaklaşık 5 yıldır kullanan biri olarak ve eskisi gibi artık evlerde bardakların sergilenmediği bir dönemde olduğumuzdan vitrinlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
hele bir de çalışansan hiiiiiç gerek yok :)
konsol masa sandalye yeterliymiş. şimdi olsa diğerlerini almazdım.
hatta bi arkadaşımın büyük bi tv ünitesi var. konsol olarak da kullanabiliyor, vitrin olarak da. bir de masa ve sandalye. o da bir fikir olabilir sana :):42:

bence sadece yemek masası sandalyeleri al eğer tabak çanak bardak için illede bişey istiyorsan kapsamlı kullanılabilirliği fazla olan tv ünitesi al ben öyle yaptım çokda güzel oldu.

bak tatlım aşağıda foto

$1009827_10151721050432510_1705763151_n.webp

yaklaşık 5 yıldır kullanan biri olarak ve eskisi gibi artık evlerde bardakların sergilenmediği bir dönemde olduğumuzdan vitrinlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
hele bir de çalışansan hiiiiiç gerek yok :)
konsol masa sandalye yeterliymiş. şimdi olsa diğerlerini almazdım.
hatta bi arkadaşımın büyük bi tv ünitesi var. konsol olarak da kullanabiliyor, vitrin olarak da. bir de masa ve sandalye. o da bir fikir olabilir sana :):42:

iyi fikir teşekkür ederim.çalışacağm nasip olursa evde eşya kalabalığı istemiyorm bana kalsada sdece yemk masası istiyordm tencere tabak çanak için ya konsol yada tv üni. olabilir :13:

bence sadece yemek masası sandalyeleri al eğer tabak çanak bardak için illede bişey istiyorsan kapsamlı kullanılabilirliği fazla olan tv ünitesi al ben öyle yaptım çokda güzel oldu.

bak tatlım aşağıda foto

Eki Görüntüle 999027

çok güzel maşallah tam benm istediğim renk tonları biraz daha kire giden açık renkler mavi mor gri kullanmak istiyorm bende evimde gerçi bugn baktık sözlümde düğünümüze daha var eyllül kasım arası düşünüyoruz şimdiden bakalm aceleye gelmesn istiyorm siz koltuk takmnızı nereden aldnz

çok güzel maşallah tam benm istediğim renk tonları biraz daha kire giden açık renkler mavi mor gri kullanmak istiyorm bende evimde gerçi bugn baktık sözlümde düğünümüze daha var eyllül kasım arası düşünüyoruz şimdiden bakalm aceleye gelmesn istiyorm siz koltuk takmnızı nereden aldnz

teşekkür ederim canım

biz mobilyalarımızı sadece tek bir yerden aldık. Eyüp mobilyacılar sitesinde Buket Mobilyadan

Ama bizimle ilgilenelerdenhiç memnun kalmadık yaklaşık 5 arkadaşımızı oraya gitmekten döndürdüm veridkleri sözde durmuyorlar

teslimatı siz söz verilen saatte olmuyor. Ekstra hediye olarak verdiği seyleri getirmiyorlar vs vs

mobilyalarımdan çok memnunum ama çalışan memnuniyeti sıfırın altındaa

anladm benm bu baktıklarımda istikbal en azından grantili olur diyorm fiyat ta önemli tabi baklm Allah sağlıklı uzun ömürler versin güle güle otrun

bizim aile dostumu çk ünlü bir mobilya firmasının imalat bölümünde çalışıyor

o bana marka gözüyle bakma kullandıkları malzemeler farksız demişti.

Ben o yüzden marka seçmedim birde markalarda istediğim dekorasyonu bulamadım hemde hiçbirinde

benim tarzım işte bu çok ama çok memnunumm canım

Bana da ikincisi daha ferah geldi...
Bu arada vitrin cidden gereksiz, odayi cok demode gosteriyor, uzak durulmali...:34:

Back
X