Yumuşatıcı önerileri

merila1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
48
101
8
25
Dostlar, en iyi kokan yumuşatıcı hangisi sizce? Daha önce yumoş kullanıyordum ama artık eskisi gibi kokmadığını hissediyorum. Şu an bingo kullanıyorum lilyumlu ama sanki o da istediğim gibi kokmuyo. Bana öyle bi yumuşatıcı lazım ki o koku 2 3 gün çıkmasın kıyafetlerden..

Yumuşatıcı kullanmıyorum zararlı olduğu için. Doğal yağlardan faydalabilirsiniz. Lavanta yağı kullanıyorum ben.

Dostlar, en iyi kokan yumuşatıcı hangisi sizce? Daha önce yumoş kullanıyordum ama artık eskisi gibi kokmadığını hissediyorum. Şu an bingo kullanıyorum lilyumlu ama sanki o da istediğim gibi kokmuyo. Bana öyle bi yumuşatıcı lazım ki o koku 2 3 gün çıkmasın kıyafetlerden..
Kıyafeti nerede ve nasıl kuruttuğunuz çok önemli bu konuda. En iyi marka da olsa çok rüzgarlı havası kötü mekanda koku uçup gidiyor.
Bingo kullanıyorum ben memnunum, siz kokusunu mu beğenmiyorsunuz kalıcılığı mı?
Sprey yumuşatıcı ya da çamaşır parfümü kullanın. Canınız istediği zaman sıkar çıkarsınız

Yumoş lilyum komşular hep derlerdi Senın yaptığın temızlıgın kokusu binayı sarıyor die 😀balkon perdesini astıktan sonra karşı bınadaki komşu seslenmıstı bu koku ne çok iyi die 😀 1 sene de olsa kıyafetlerde duruyor tene değmedikçe, hele baza altından açılan nevresimler misssss .

Yumos Boykot listesine girdi gireli kurutma makınasına koku kullanıyorum . Link ⬇️

Kıyafeti nerede ve nasıl kuruttuğunuz çok önemli bu konuda. En iyi marka da olsa çok rüzgarlı havası kötü mekanda koku uçup gidiyor.
Bingo kullanıyorum ben memnunum, siz kokusunu mu beğenmiyorsunuz kalıcılığı mı?
Sprey yumuşatıcı ya da çamaşır parfümü kullanın. Canınız istediği zaman sıkar çıkarsınız
kokusu çok güzel de kalıcı değil

kokusu çok güzel de kalıcı değil
Rinso güzel diyorlar bir deneyin isterseniz, deterjanını kullanmıştım onun bile etkili bi kokusu vardı. Çamaşırları makineden çıkar çıkmaz kurutun, ıslak bekletmeyin. Makinenizin de borularının tıkalı ya da kireçli olmadığından emin olun

Back
X