• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisini yapmak daha dogru

Konuya şuradan bakmak lazım bir de siz erkek iş arkadaşınızla beraber her gün baş başa gider miydiniz ?
Bana ters gelir bu .
Eşinin aklında bir şey olmasa bile o kız bence masum değil . -,

işe beraber gidiyorlar diye kimseyi zan altında bırakılmamalı bence , gayet masum bir durumda olabilir tabiki tam tersi de

10 yıldır çalışıyorum yeri geliyo yolunun üzeri olan iş ark.larım beni alıyor eve bırakıyor kimi evli kimi bekar

bende aynı şekilde yolum uygunsa iş ark. alıyorum kiminin eşiyle sohbetimiz var tanışıyoruz kimini tanımıyorum bile

şu ana kadar ne aklımdan kötü bişi geçti aynı arabada gidiyoz diye ne de onlardan yanlış ufacık bir hareket -ima gördüm

madem içiniz rahat değil birde birlikte çalışıyosunuz kadını davet etseniz tanışmadıysanız tanışsanız ?

Bence bunda bi problem yok
Aynı yere gidip aynı yöne dönüyolar
Araba varsa arabayla yoksa otobüsle birlikte gitmeleri normal
Yalnız da gidilebilir de araba satıldı diye öküz öldü ortaklık bitti olmasın diye otobüsle de olsa birlikte gitmeye devam etmişler bence

Son düzenleme:
aynı arabaya bınıyorlar he bırı esımle hergun aynı arabaya bınsın ben onu felç etmesını bılırım

kıskanılıcak bı durum bencede kız kac yasında güzelmı evlımı? bunlarda önemlı tabı... bencede sen kızı yemege davet et... orda bakarsın icabına hem senın mutlu yuvanı görsün öle bı nıyeti varsa bıle belkı vazgecer

Aralarındaki ilişkiyi iyi gözlemlemek lazım bence çünkü benim de çok ama çok iyi anlaştığım, aralarında erkeklerin de bulunduğu güzel bir arkadaş gurubum var.Erkek arkadaşımızlarımızdan biri ,arabası varken bizi de alıyodu sağolsun benzini ortak karşılıyoduk sonra borçlandı sattı ben arabayla gitmeye başladım o benle gelmeye başladı hava karlı olunca arabayla çıkmıyorum o zaman da aynı yönden geldikleri için mesaj çekip atıp biz bindik durağa koş manasında da haberleşiyoduk yani kim binmişse duraktan o yazıyodu kızsa kız arkadaşım erkekse de o işte.Ama bizim dostluğumuz sıkı ailecek de görüşüyoruz size de bunu tavsiye ederim gözlemleyin

Back
X