- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Soba yakarız dedi yanasmadim mi denemedigim yol kalmadı bende yakmasını bilmiyorum pisliginle ugrasamam dedim oda ben ilgilenirim diyor anlamadım ki ..uygun bi dille eksisiyle artisiyla neden ayri ev istedigini söyle canim durumunuz varkrn neden sikinti cekesin ki.. isinma sorunu icin bebekden falan yanas belki ikna olur
Eşimi çok iyi kandirmasini biliyorlar da ben daha çözemedim zaten susuyorum bisi demiyorum ...Bu kadar üsteleme bir süre sessiz kalsan.
Anlaşılan söyledikce inat yapan bir eşin var.
Kendi görmüyor mu bu sıkıntıları ?
O kadar hakli nedenlerim varki onu söylemek için ...Siz ayri eve cikmak istemekte cok haklisiniz yasadiginiz sıkıntıların benzerini benim annemde yasadi ve ne yazik ki kac yasina geldi hala yasiyor
Yalniz size hak vermedigim bir yer var sana ne be adam babanin tasasi sanami kaldi demek biraz yablis degil mi babasi onun tabiki ona kalicak benim esimde babasina cok duskun ve benim bunu sorgulamam hic hos olmaz oyle degil mi
Bende bunu diyorum zaten biz 2 yıldır oturuyoz onlarda otursunlar kv askerdeki oğlu için eşimin önündeki tabağı alıp onun önüne koyduğunu biliyorum yanaşmıyor adam restte çektim yok anlamıyor napicagimi bilmiyorum cikmazdayimRest çekin ya bu ev işini çözersin ya ben giderim diyin.
Kardeşi geliyomuş o otursun sizin evde
Bende bunu diyorum zaten biz 2 yıldır oturuyoz onlarda otursunlar kv askerdeki oğlu için eşimin önündeki tabağı alıp onun önüne koyduğunu biliyorum yanaşmıyor adam restte çektim yok anlamıyor napicagimi bilmiyorum cikmazdayim
Evet başka yerden ev alınsın istiyorum ve isimiz de ayrı olsun istiyorumRest çektin ama gittin mi ailenin yanına ?
Anlayışsız olduğu için bunu sunuyorum sana başka çözüm göremedim.
Canım sen ev mi alınsın istiyosun ?
Onu denersem bütün aile karışır çünkü benim.ailem uzakta oturuyor 12 saat uzaklık ta ..İşin zor herşeyi denemişsin zaten olmadı gemileri yakıp ben babamın evine gidiyorum ayrı ev tutunca ara de ama bilemiyorum
Öteki şeyleri denemişsin sanmıyorum ayrılsın o zamanOnu denersem bütün aile karışır çünkü benim.ailem uzakta oturuyor 12 saat uzaklık ta ..
Evet başka yerden ev alınsın istiyorum ve isimiz de ayrı olsun istiyorum
Durumumuz varken neden kiraya cikim ya eşimin çalıştığı parayla 4 abisine ev alındı neden bize alınmasın ki ...Kiraya çıkın öncelikle kendi evinde oturup sonra kira vermek zor geliyo insanlara . Bi süre sonra kendisi ev almak ister ama çok zaman kaybetmeden yap bunu
Kendin bul ara ve tutun tutmuyosa git ailenin yanına
Durumumuz varken neden kiraya cikim ya eşimin çalıştığı parayla 4 abisine ev alındı neden bize alınmasın ki ...
Ailem uzakta benim 12 saat mesafede hem esime ilk gün söyledim o yolu gidersem dönmem bir daha ...
2 katli zaten daha once eşimin abisi oturmuş evlenen burda oturup çıkıyor da bize yol görünmüyorOturduğunuz bina aile binası mı yoksa herhangi bir binada siz demi oturuyorsunuz?
Hımm.. Satmak isteseniz sattırmazlarda.. Bence orayı kiraya verip kiraya çıkın. Şimdilik en iyisi bu inan..2 katli zaten daha once eşimin abisi oturmuş evlenen burda oturup çıkıyor da bize yol görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?