Hangisini yazım bilemedim ki dert bir tane değil ki ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Çok doluyum bu aralar esimle kv 1 ay önce tartismislardi ve hala konusmuyolar kv heryerde oğlumu dolduruyor benle konuşmuyor oğlum diyor ve bende aman diyip geçiyorum çok takmiyorum artık valla bana yaptıklarından sonra esim hiç konuşmaz sa bile konuş demem o derece ...

Kv ile aynı binada altli ustlu oturuyoruz ve ben gerçekten bıktım sürekli gel gitlerinden onlar evde yokken kim gelirse kapımı calmasindan bazıları evime kadar girip onların gelmesini bekliyor sıkıldım bu durumdan rahat dışarı çıkamıyoruz bile eve gelince bunlar nerden geliyor diye söyleniyor yahu sana kaynana sana Ne bizden ..

Esim konusmamasina rağmen hala bize takmış durumda ..

Şimdi bazıları hem kv nin evinde oturuyor hemde evi beğenmiyor dicek ama benim.Esim çalışıyor onlarada bakıyor banada babasının mesleği ama en buyuk abiside yapıyordu bu işi bakti benim esim evde hemen evini işini herşeyini ayırdı esimle aynı işi yapıyor ama ayrı hesap şimdi bizimde evimizi işimizi ayırma fırsatımız var kardeside bu işi yapıyor ve esimle birlikte çalışıyordu askerde suan az kaldı gelicek ve duyduğuma göre gelip hemen kendine ayrı dükkan acicak ve nişanlı suan yani yine kardeşi ayrı olucak bizim hesap bir olucak ...

Durumları iyi kp bütün oğullarına ev aldı gidin dedi bizede aynısını yapsın diyorum esim kv ile kavga ettiğinden beri şehir bile değiştirmek istediğini söylemişti bende sevindim tabi tamam dedim sustum üstüne düşmedim hiç esim kolay kolay sinirlenmez sinirlendim i kimse durduramaz onu ...

Bende 1 aydır sevinçten gobek atıyorum durumumuz varken neden çıkmayalım ki dimi ama ev bile bakiyodum o derece .

Ama hepsi suya düştü ne yapsam ne.etsem bu adam.işini ayırmaya yanaşmıyor babamı bırakamam da bırakamam sana ne ya babanın tasasi sanami düştü babasida iş konusunda eşimi hiç dinlemez bütün çocuklarının fikrini alır eşimi dinlemez kaldiki esim çalışıyor ona ...

Hamileyim cnm tatlı istiyordu ve esime tatlıya gidelim.dedi bayram haftası olduğu için yoğun çalışıyor . Dün gece 12 de aradı aşağı gel tatlıya gidelim diye gittik çok güzel ev gördüm yine konusunu açtım olmaz çıkamayız şimdi neden borç var abin nasıl çıktıysa bizde çıkarız dedim yok dedi 3 katli ev al o zaman dedim biri anene biri bana biri kardeşi dedim.sinirle oda bak o olur dedi öldurebilirdim o an onu çok sinirlendim tatliyi yemedim benimkinide o yedi kalktık eve geldik hiç konuşmadım oda konuşmadı eskiden.olsa bağırır çağırır dim bende onun gibi sessiz kaldim ..

Ben bu adamı nasıl ikna edicem esim.suan oturdugumuzu baya tamir edilmiş ama.isinmasi yok parke istedim babası ne gerek var demiş bırakmamış ...

Bu evi hiç sevmiyorum ruhumu daraltıyor 4+1 eşşek kadar ev 2 kişi için çok gereksiz 2 odam boşta suan napabilirim esime nasıl yaklaşım da işini ayırmaya ikna olsun tatlı dille denedim olmadı kavga ettim olmadı ayrılmaya kadar getirdim olmadı yok yani daha napim.bu adama anca kv ile kavga ettiği zamanzamanlar evden cikamaktan bahsediyor ...

Şimdi kardeşi askerden gelicek dükkan acicak kendine nasıl olsa benim saf kocam yine babasıyla babasına hadi bana ordan ev al dicek evlenip rahat yasicak ya ben yine bu ev yine değişik mahalle ve komşular ...

uygun bi dille eksisiyle artisiyla neden ayri ev istedigini söyle canim durumunuz varkrn neden sikinti cekesin ki.. isinma sorunu icin bebekden falan yanas belki ikna olur

Bu kadar üsteleme bir süre sessiz kalsan.
Anlaşılan söyledikce inat yapan bir eşin var.
Kendi görmüyor mu bu sıkıntıları ?

uygun bi dille eksisiyle artisiyla neden ayri ev istedigini söyle canim durumunuz varkrn neden sikinti cekesin ki.. isinma sorunu icin bebekden falan yanas belki ikna olur
Soba yakarız dedi yanasmadim mi denemedigim yol kalmadı bende yakmasını bilmiyorum pisliginle ugrasamam dedim oda ben ilgilenirim diyor anlamadım ki ..

Bu kadar üsteleme bir süre sessiz kalsan.
Anlaşılan söyledikce inat yapan bir eşin var.
Kendi görmüyor mu bu sıkıntıları ?
Eşimi çok iyi kandirmasini biliyorlar da ben daha çözemedim zaten susuyorum bisi demiyorum ...

Kendi de daha önce böyle yaşadığı için sorun olmuyor tabi ...

Siz ayri eve cikmak istemekte cok haklisiniz yasadiginiz sıkıntıların benzerini benim annemde yasadi ve ne yazik ki kac yasina geldi hala yasiyor
Yalniz size hak vermedigim bir yer var sana ne be adam babanin tasasi sanami kaldi demek biraz yablis degil mi babasi onun tabiki ona kalicak benim esimde babasina cok duskun ve benim bunu sorgulamam hic hos olmaz oyle degil mi

Siz ayri eve cikmak istemekte cok haklisiniz yasadiginiz sıkıntıların benzerini benim annemde yasadi ve ne yazik ki kac yasina geldi hala yasiyor
Yalniz size hak vermedigim bir yer var sana ne be adam babanin tasasi sanami kaldi demek biraz yablis degil mi babasi onun tabiki ona kalicak benim esimde babasina cok duskun ve benim bunu sorgulamam hic hos olmaz oyle degil mi
O kadar hakli nedenlerim varki onu söylemek için ...

Eşimin 2 tane iş için transit i vardı birini sattı ve babası demediğini bırakmabırakmadı şimdide babasına doblo alalım transit çok büyük diyor kp yok yine transit ne gerek var ...

Esim ilk doblo dediği zaman tamam demişti ama öbür abileri yok diyince alınmamıştı esim calsiyor sana 13 yaşından beri hakkı değilmi parasının nereye gittiğini bilmek ...

Rest çekin ya bu ev işini çözersin ya ben giderim diyin.

Kardeşi geliyomuş o otursun sizin evde
Bende bunu diyorum zaten biz 2 yıldır oturuyoz onlarda otursunlar kv askerdeki oğlu için eşimin önündeki tabağı alıp onun önüne koyduğunu biliyorum yanaşmıyor adam restte çektim yok anlamıyor napicagimi bilmiyorum cikmazdayim

İşin zor herşeyi denemişsin zaten olmadı gemileri yakıp ben babamın evine gidiyorum ayrı ev tutunca ara de ama bilemiyorum

Bende bunu diyorum zaten biz 2 yıldır oturuyoz onlarda otursunlar kv askerdeki oğlu için eşimin önündeki tabağı alıp onun önüne koyduğunu biliyorum yanaşmıyor adam restte çektim yok anlamıyor napicagimi bilmiyorum cikmazdayim

Rest çektin ama gittin mi ailenin yanına ?
Anlayışsız olduğu için bunu sunuyorum sana başka çözüm göremedim.

Canım sen ev mi alınsın istiyosun ?

Kiraya çıkın öncelikle kendi evinde oturup sonra kira vermek zor geliyo insanlara . Bi süre sonra kendisi ev almak ister ama çok zaman kaybetmeden yap bunu
Kendin bul ara ve tutun tutmuyosa git ailenin yanına
Durumumuz varken neden kiraya cikim ya eşimin çalıştığı parayla 4 abisine ev alındı neden bize alınmasın ki ...

Ailem uzakta benim 12 saat mesafede hem esime ilk gün söyledim o yolu gidersem dönmem bir daha ...

Durumumuz varken neden kiraya cikim ya eşimin çalıştığı parayla 4 abisine ev alındı neden bize alınmasın ki ...

Ailem uzakta benim 12 saat mesafede hem esime ilk gün söyledim o yolu gidersem dönmem bir daha ...

Eşin inat sen ondan inatsın
Kiraya çık ömürboyu otur demedimki
3-5 ay sonra ev alalım niye kira veriyoruz diycek adam durumuda var alıcak

Back
X