- 3 Ağustos 2018
- 7
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi oyaogretmen23
-
İkincinin kaşları ince olmasa birinci mi daha kadınsı olur ?Sanırım kasları ince olduğundan , 2.foto
2. Daha kadınsı
Daha narin...Neden peki?
Anladim birinci dediğin apartman önünde çekilmiş sarı efektli foto, ikinci de koltukta oturan gri kıyafetli olan de miDaha narin...
1.bildigin tipsiz turk erkeği
EvetAnladim birinci dediğin apartman önünde çekilmiş sarı efektli foto, ikinci de koltukta oturan gri kıyafetli olan de mi
Bu konu nereye gider< ?
bence cocukla dalga geciyolar kiz gibisin diye...burdan teyit ediyolar :))
Bence olaylar daha derin kanki ..
Birinden biri kadın olma yolunda
Fotoğraflar bile ifşa edildi ,bu şuça fazla ortak olmayalım kaç kaç
İkincinin kaşları ince olmasa birinci mi daha kadınsı olur ?
Hem tercihi farklı hem de çevreHayır , kalın olsa bile yine ikinci daha kadınsı.
iki foto da bence kadına benziyor sen seçenek sunduğun için en çok ikinci diye söylüyorum .
Şey birde benim bir tanıdığım kucuklugune benziyor ikinci. Şimdi çok yakışıklı bir adam. Normal bir erkek yani .... Tercihi mi farklı fotodakilerin yoksa çevresi yüzünden mi soruyorlar
Hem tercihi farklı hem de çevre
Aynen haklısınız. İkinci fotoğraf dediğiniz koltukta oturan gri kıyafetli olan de miAnladım... Küçük görünüyorlar, bence önce psikolojik destek alsınlar bir karmaşa yaşıyor olabilirler , tercihlerinden emin olduktan sonra sorgulamak yargılamak kimseye düşmez tabiki
Evet , ama şunu da belirteyim. Sorduğun için kadınsı diyorum . İkisini de dışarda görsem bunlar kadına benziyor dememAynen haklısınız. İkinci fotoğraf dediğiniz koltukta oturan gri kıyafetli olan de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?