- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi balbocegi35
Evet senaryoyu komple almasalar bile bazı sahneleri çalıyorlarDizileri de bize çok yakın hatta bizimkilerde onların dizilerinden kopya çekiolar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet senaryoyu komple almasalar bile bazı sahneleri çalıyorlarDizileri de bize çok yakın hatta bizimkilerde onların dizilerinden kopya çekiolar![]()
Evet senaryoyu komple almasalar bile bazı sahneleri çalıyorlarKiraz mevsiminin ilk bölümünü izlediğimde eşime dedim bunu kore dizisinden uyarlamışlar diye inanmadı araştırdık gerçekten öyleymiş
![]()
birara bekarken , taksim kore dernegine gitmistim kuzenlerle ... dil egitimi ve o zaman ki asiri hayranligimdan dolayi ...baya ucuk bi rakama ogretiyorlardi dili... bizde hevesliydik dili ogrenmeye ama baska hicbiryerde de korece ogretmiyorlardi ... hala dizilerini izlerim ... hastasiyim ...
birara bekarken , taksim kore dernegine gitmistim kuzenlerle ... dil egitimi ve o zaman ki asiri hayranligimdan dolayi ...baya ucuk bi rakama ogretiyorlardi dili... bizde hevesliydik dili ogrenmeye ama baska hicbiryerde de korece ogretmiyorlardi ... hala dizilerini izlerim ... hastasiyim ...
Buaralar fiyatları çok yükselmiş kursların...Heralde çok talep var diye çünkü yayıldı artık korece. Bende dizilerini seviyorum çok masumlar..[/QUOTEben bundan baya bi kac sene oncesinden bahsediyorum o zamanlar bu kadar yuksekse simdi kimbilir nasildir fiyatlariaynen ben criminal dizileride seviyorum ... vampir savci 1-2,special affairs team ... iyi dizilerdi
Buaralar fiyatları çok yükselmiş kursların...Heralde çok talep var diye çünkü yayıldı artık korece. Bende dizilerini seviyorum çok masumlar..
aylık 100 ne kadar ucuz hemde koreliden. benim koreli arkadaşım var ama öğretmiyorçünkü türkçe bilmiyor. diğeride türkçe öğreniyor ama onuda 2 haftada bir görüyorum.
çok kötüüler insan der arkadaşımıza öğretelim diye ama yok
![]()
Olur. Çok iyi olur.. Zaten Alfabeyi Biliyoruz. Gramer yapısını çok iyi anlatan siteler bulamadım henüz. Bende korece kitap Söylemiştim getirirlerse onuda yayınlarım..
Birşey değil canım
Vay benim yeppudaşım bende oranın daimi fanlarındanım nick Leeayferyeppudaa.com
o oranın kültürünü edebiyatını görüyordur, tek dil dersi görse zor gelmeyebilir, ingilizceden daha basitBenim kardeşim de bu yıl koreceyi kazandı erciyes üniversitesini çok zor diyor..