• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani nerede adalet ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, Benim bosanma davam su an temyizde.. temyizin bitmesini bekliyorum.. davayi her ne kdr kazanmis olsamda nafaka tazminat vs hic birini tahsil edemiyoruz.. mevzu para degil .. ondada gozum yok lakin o insanlarin bana yasattiklari yanlarina kar kaliyor.. nafaka odenmiyor alamiyoruz sigortasiz calisiyo eski esim hemde goz gore.. icra takibi acildi, ceza mahkemesi acildi ama halen elini kolunu sallaya sallaya gezebiliyo.. hani nerede adalet ???? Kotulere bisey olmuyo nedense.. yapmis olduklari kotulukler kalkindiriyo onlari.. offf ki offf

Nerede çalıltığını biliyo musun ?

Maliye ye ihbarda bulun ençok 15 gün içinde gidiyolar sigorta/işçi kontrolüne

rabbim yardımcınız olsun.onun adaleti bulur eşinizi merak etmeyin.hemde hiç bişi yapmanıza gerek yok mahkeme mahkemede gezmenize gerek yok.inanın hak yerini bulur er geç.tabikide yasal yollarıda ihmal etmeyin ama bol bolda dua edin.

Ayni seyleri yasiyorum.Adalet yok bosuna bekleme.Cok agir seyler yasadim yikilan ben oldum ama haksizlik yapanlar yuvami yikanlar laylaylom.
Ex koca sigortasiz calisip gununu gun ediyor nafaka yok .Kac kez sikayette bulundum ama yok ise yaramiyor.Ben uzuldugumle kaldim ex koca ve metresi doyasiya yasiyor.Adaletmis .Ne zaman gelicek.Gec gelen adaletin bir onemi olucakmi?
Yada belki 20 yil sonra gelicek.Benim icin hic onemi kalmayinca gelen adalet adalet sayilirmi?Yasadiklarimin bedeli olmuycakmi?Isyanla doluyum malesef.Dua etmek icimden gelmiyor artik.Etsemde birsey degismiyor.Benim ve cocuklarimin hayatini yikanlar acaba herseyleri yolunda gitsin diye duami ediyor?
Daha fazla yazip moral bozmak istemiyorum.

Ayni seyleri yasiyorum.Adalet yok bosuna bekleme.Cok agir seyler yasadim yikilan ben oldum ama haksizlik yapanlar yuvami yikanlar laylaylom.
Ex koca sigortasiz calisip gununu gun ediyor nafaka yok .Kac kez sikayette bulundum ama yok ise yaramiyor.Ben uzuldugumle kaldim ex koca ve metresi doyasiya yasiyor.Adaletmis .Ne zaman gelicek.Gec gelen adaletin bir onemi olucakmi?
Yada belki 20 yil sonra gelicek.Benim icin hic onemi kalmayinca gelen adalet adalet sayilirmi?Yasadiklarimin bedeli olmuycakmi?Isyanla doluyum malesef.Dua etmek icimden gelmiyor artik.Etsemde birsey degismiyor.Benim ve cocuklarimin hayatini yikanlar acaba herseyleri yolunda gitsin diye duami ediyor?
Daha fazla yazip moral bozmak istemiyorum.
Su ayni duygulari bende yasiyorum.. biz cektik cefasini onlar sursun sefasini .. adalet yokki avukatima mesaj attim ilerleme yok dedi.. O kdr emek verdim, hepsi bosaymis bunu anladim.. yanlarina kar kaliyo sanki yaptiklari kotulukler.. hukuk ilerlemiyo, hic birsey ilerlemiyo.. sanki onlar gittikce daha cok kalkiniyorlar.. yillar snra gelen adaleti neyleyim ben.. dedigin gibi

rabbim yardımcınız olsun.onun adaleti bulur eşinizi merak etmeyin.hemde hiç bişi yapmanıza gerek yok mahkeme mahkemede gezmenize gerek yok.inanın hak yerini bulur er geç.tabikide yasal yollarıda ihmal etmeyin ama bol bolda dua edin.
Insallah cnm.. para degil derdim, onlarin yapmis oldugu kotuluklerin karsiligi.. bekliyorum ama umutsuzum

Nerede çalıltığını biliyo musun ?

Maliye ye ihbarda bulun ençok 15 gün içinde gidiyolar sigorta/işçi kontrolüne
Evet biliyorum.. yillardir goz gore gore sigortasiz calisiyo.. ablasina ev aliyo, kendisine araba aliyo ama baskalarinin uzerine yaptiriyo.. kimsede buna dur demiyo.. avukatim uzerine hic bir mal varligi yok diyo halbuki var ama kayitli degil ..

Evet biliyorum.. yillardir goz gore gore sigortasiz calisiyo.. ablasina ev aliyo, kendisine araba aliyo ama baskalarinin uzerine yaptiriyo.. kimsede buna dur demiyo.. avukatim uzerine hic bir mal varligi yok diyo halbuki var ama kayitli degil ..

Biliyosan ihbar ediceksin gidip Sigortalı yapıcaklar sonrada sen nafakanı alıcaksın.

Biliyosan ihbar ediceksin gidip Sigortalı yapıcaklar sonrada sen nafakanı alıcaksın.
Bununla ilgili avukata danistim.. delil istiyorlarmis, eger ispatlayamassam tazminat acabilirlermis bana .. avukatim temyiz onansin sonra ihbar edebilirsim dedi.. su an Turkiyede degilim ben baska bi ulkedeyim.. ihbar hattinida arayamiyorum.. hani bi insan nereye.kadar sigortasiz calisabilirki
.

Back
X