- 30 Ekim 2025
- 6
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi isimsizperiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı testler yanlış sonuç veriyor bana da daha önce aynı bu şekilde olan kaset tip pozitif vermişti hemen testi markası nedirEki Görüntüle 3666285 Eki Görüntüle 3666286 Merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var. Sabah ilk tuvaletle test yaptım görseldeki sonuç çıktı. İşe geldikten sonra başka bir test alıp yaptım farklı testlerdi negatif çıktı sizce hamilemiyim
Adetim 10 gün gecikti sonrasında adete benzer bi kanama oldum fakat normal adetim gibi değildi normalde 6 7 gün sürer ve yoğun olurdum bu olduğumda 4 gün sürdü fakat akıntı gibi normal adetimden çok farklıydı şuanda da adet olacakmışım gibi kasılma ve yumurtalıklarımda ağrı oluyor bel ve sırt ağrısı da çok fazla kal gündürYani gayet çizgi çıkmış hamilelik var gözüküyor bunda kesinlikle. Adetiniz kaç gün geçti?
2 3 dakikadan sonra çıktıKaç dakikada çıktı?
Freely marka görseldekiBazı testler yanlış sonuç veriyor bana da daha önce aynı bu şekilde olan kaset tip pozitif vermişti hemen testi markası nedir
Yerleşme kanaması diyeceğim ama 4 gün diyorsunuz bilemedim. Benim ilk bebeğimde yerleşme lekesi oldu birmkez pencerede gördüm sadece pembemsi bir kandı. Ama diğer gebeliklerde hiç nokta dahi görmedim. Her gebelik her belirti aynı değildir. Ama adetinizin üzerinden de geçmiş. Aslında kanda çıkabilir gibi kan verseniz mi acabaAdetim 10 gün gecikti sonrasında adete benzer bi kanama oldum fakat normal adetim gibi değildi normalde 6 7 gün sürer ve yoğun olurdum bu olduğumda 4 gün sürdü fakat akıntı gibi normal adetimden çok farklıydı şuanda da adet olacakmışım gibi kasılma ve yumurtalıklarımda ağrı oluyor bel ve sırt ağrısı da çok fazla kal gündür
Bugün işten sonra gidip vermeyi düşünüyorum açıkçası içim rahat etsin. Benimde ilk yaşadığım şeyler çok bilemiyorum bundan dolayı kan sonucunun değeri nasıl çıkması gerekiyor bilginiz var mıYerleşme kanaması diyeceğim ama 4 gün diyorsunuz bilemedim. Benim ilk bebeğimde yerleşme lekesi oldu birmkez pencerede gördüm sadece pembemsi bir kandı. Ama diğer gebeliklerde hiç nokta dahi görmedim. Her gebelik her belirti aynı değildir. Ama adetinizin üzerinden de geçmiş. Aslında kanda çıkabilir gibi kan verseniz mi acaba
Freely için de yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Ama neden olmasın belki negatif çıkan testler hatalıdır freely doğrudurAdetim 10 gün gecikti sonrasında adete benzer bi kanama oldum fakat normal adetim gibi değildi normalde 6 7 gün sürer ve yoğun olurdum bu olduğumda 4 gün sürdü fakat akıntı gibi normal adetimden çok farklıydı şuanda da adet olacakmışım gibi kasılma ve yumurtalıklarımda ağrı oluyor bel ve sırt ağrısı da çok fazla kal gündür
UmarımFreely için de yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Ama neden olmasın belki negatif çıkan testler hatalıdır freely doğrudur
Benim defalarca yalancı çıkan testlerim oldu moralinizi bozmak istemem ama çok güvenmeyin bu testlere bir kac güne tekrarlayn tekrar pozitif olursa direk kan verin benceEki Görüntüle 3666285 Eki Görüntüle 3666286 Merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var. Sabah ilk tuvaletle test yaptım görseldeki sonuç çıktı. İşe geldikten sonra başka bir test alıp yaptım farklı testlerdi negatif çıktı sizce hamilemiyim