- 27 Mayıs 2021
- 178
- 180
- 53
- Konu Sahibi Gizemliturk46
Adetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bile bile Sizce hamilemiyim sorusundan bı vazgeçin. Allah aşkına. İkinci çizgi çıkmis diyorsnz. Ne bekliyorsunuz ikinci çizgiye rağmen hayır hamile değilsiniz mi diyelimAdetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?![]()
Aldığım test erken gebelik testi deyil diye sordum bilmediğim için kusura bakmayın özür dilerim bir kaç bilgi alabilirim amacıyla sormuştumBile bile Sizce hamilemiyim sorusundan bı vazgeçin. Allah aşkına. İkinci çizgi çıkmis diyorsnz. Ne bekliyorsunuz ikinci çizgiye rağmen hayır hamile değilsiniz mi diyelim
Başliginizda hamileyim galiba diyip konfeti patlatmissinz ama. İlla erken gebelik testi olması lazım degl. Adetim geçti diyorsnz. Zaten çift çizgi çıkmışsa testin bozuk olmaması dışında bir sorun yoksa hamilesinizdir.baska seçenek yok yanı.Aldığım test erken gebelik testi deyil diye sordum bilmediğim için kusura bakmayın özür dilerim bir kaç bilgi alabilirim amacıyla sormuştum
Peki sağolun ilk gebeliğim birsey bilmedimden açmıştım konuyu artık dikkat ederimBaşliginizda hamileyim galiba diyip konfeti patlatmissinz ama. İlla erken gebelik testi olması lazım degl. Adetim geçti diyorsnz. Zaten çift çizgi çıkmışsa testin bozuk olmaması dışında bir sorun yoksa hamilesinizdir.baska seçenek yok yanı.
Kuruma çizgisi değilse yani ilk 5 dkikada çizgi çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesiniz :) kan testi ile kesinleştirin , hayırlı olsunAdetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?![]()
Hayır kırmak istemem sizi sadece hamile olduğunu bile bile insanların gözüne sokarak paylaşan kisileri hiç sevmedim burda. O sebeple yazmak istedim.Peki sağolun ilk gebeliğim birsey bilmedimden açmıştım konuyu artık dikkat ederim
Sagolun sekizinci ayda doktor kontrolum var ztn ins o zmn belli olucakKuruma çizgisi değilse yani ilk 5 dkikada çizgi çıktıysa yüksek ihtimalle hamilesiniz :) kan testi ile kesinleştirin , hayırlı olsun![]()
Anladım kötü niyetim yok iki yılık evliyim gebelik hakında birşey bilmediğimden siz tecrubelilerden bilgi alayim diye actmHayır kırmak istemem sizi sadece hamile olduğunu bile bile insanların gözüne sokarak paylaşan kisileri hiç sevmedim burda. O sebeple yazmak istedim.
Anladım sorun nedirAnladım kötü niyetim yok iki yılık evliyim gebelik hakında birşey bilmediğimden siz tecrubelilerden bilgi alayim diye actm
Kan testi verin bazen adet öncesi dönemde o test kitleri yalancı pozitiflik verebiliyor ama kanda kesin çıkar hamileysenizAdetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?![]()
Kan testi verin bazen adet öncesi dönemde o test kitleri yalancı pozitiflik verebiliyor ama kanda kesin çıkar hamileyseniz
Bende o yüzden bu konuyu açtım ama çok farklı anlaşıldım sağolun verdiğiniz bilgi içinErken gebelik testinde daha önce çift çizgi görüpte kan testinde negatif görmüştüm erken gebelik testiyse yinede çok umutlanmayın ama kaset test ise onda yanılma payı çok düşük. siz gidip kan testi yapın 2 gün arayla beta hcg artışına bakın keşke çift çizgi görmekle bitse. bunun kimyasal gebeliği var dış gebeliği var kalp atışının olmama ihtimali var... varda var yani Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Üye belki uzun zamandır bu anı bekliyordur?Bile bile Sizce hamilemiyim sorusundan bı vazgeçin. Allah aşkına. İkinci çizgi çıkmis diyorsnz. Ne bekliyorsunuz ikinci çizgiye rağmen hayır hamile değilsiniz mi diyelim
Özür dilemenize gerek yok,kendisi forum sahibi değil. İstediğiniz konuyu açıp istediğinizi sorabilirsiniz.. tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insaAllahAldığım test erken gebelik testi deyil diye sordum bilmediğim için kusura bakmayın özür dilerim bir kaç bilgi alabilirim amacıyla sormuştum
Çok haklısın iki yılık evliyim 2021 de buraya geldm ama girmedim hiç bu haberide alınca tecrübelerinize dayanarak sormak istedim ilk gebelik olacağı için bilmediğimdenÜye belki uzun zamandır bu anı bekliyordur?
Hepimiz ikinci çizgiyle gebe olduğumuzu akıl ediyoruz,ama testte ikinci bir çizgi olduğunu bir de başkalarının onaylayıp evet sen hamilesin güzellemesi yapıp tebrik etmelerini pek âlâ isteyebiliriz.. bu kadar agresif olmayın
Aradığım yorumÜye belki uzun zamandır bu anı bekliyordur?
Hepimiz ikinci çizgiyle gebe olduğumuzu akıl ediyoruz,ama testte ikinci bir çizgi olduğunu bir de başkalarının onaylayıp evet sen hamilesin güzellemesi yapıp tebrik etmelerini pek âlâ isteyebiliriz.. bu kadar agresif olmayın
Beni anladığınız için teşekürlerAradığım yorum![]()
Beni anladığınız için teşekürlerÖzür dilemenize gerek yok,kendisi forum sahibi değil. İstediğiniz konuyu açıp istediğinizi sorabilirsiniz.. tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insaAllah
İyi yapmışsınız, tadını çıkarınÇok haklısın iki yılık evliyim 2021 de buraya geldm ama girmedim hiç bu haberide alınca tecrübelerinize dayanarak sormak istedim ilk gebelik olacağı için bilmediğimden![]()