- 27 Mayıs 2021
- 178
- 180
- 53
- Konu Sahibi Gizemliturk46

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 3107768 ewt hamileymişim 4_5 haftalık buraya ilk bu postu atığımda çok yanlış anlaşıldım iyi niyetim anlaşılmadı herşeye rağmen bu platformda bir arkadaşım dostum şırdaşım yada ne bileyim bilmediğimi soracağım doli büyüklerim olur diye düşünmüştüm ama hamileyim galiba diye sorunca bile azarlandım bazılarınız iyi karşıladı beni hepinize teşekürler bana ayrılan sûrwnin sonuna geldim ben bu platforumda kendimi iyice anlatamadım iyi karşılayan kötü karşılıyan herkese teşekürler allah isteyene bekleyene hep iyisini nasip etsin allaha emanetsiniz hoşçakalın![]()
Merhaba .Bende de aynı durum oldu .pazartesiyi bekliyorum kan vericem . Hatta merakımdan pazar günü tekrar idrar testi yapicam çizginin belirginlesip belirginlesmedigini görmek için. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızAdetim dört gün geçti diye test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile miyim?![]()
İns kuzum sende iyi haberler alırsın umarımMerhaba .Bende de aynı durum oldu .pazartesiyi bekliyorum kan vericem . Hatta merakımdan pazar günü tekrar idrar testi yapicam çizginin belirginlesip belirginlesmedigini görmek için. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Testi ben bir hafta arayla birdaha test yaptm bu silik test sonrası koyu çıktı ztnMerhaba .Bende de aynı durum oldu .pazartesiyi bekliyorum kan vericem . Hatta merakımdan pazar günü tekrar idrar testi yapicam çizginin belirginlesip belirginlesmedigini görmek için. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sende saglikla al ins kucaginaSağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 hafta ıcındeyım dersen 3+ olursun kese cok rahat 5 haftalık :) ınsallah guzel ılerler son adet tarıhıne gore mı ayarladın bu hafta muhabbetını . duzeltıver ıstersen son adet yap bakım kac hafta olcak :)adetten 1 hafta oncesınden adete kadar olan sure 4. hafta ıcı. 4 doldugunda adet oluyosun . 5. hafta ıcı adet gecıktıgınde baslıyor :))Eki Görüntüle 3107768 ewt hamileymişim 4_5 haftalık buraya ilk bu postu atığımda çok yanlış anlaşıldım iyi niyetim anlaşılmadı herşeye rağmen bu platformda bir arkadaşım dostum şırdaşım yada ne bileyim bilmediğimi soracağım doli büyüklerim olur diye düşünmüştüm ama hamileyim galiba diye sorunca bile azarlandım bazılarınız iyi karşıladı beni hepinize teşekürler bana ayrılan sûrwnin sonuna geldim ben bu platforumda kendimi iyice anlatamadım iyi karşılayan kötü karşılıyan herkese teşekürler allah isteyene bekleyene hep iyisini nasip etsin allaha emanetsiniz hoşçakalın![]()
her hamilelikte sağlıklı bebek doğmuyor kimyasal gebelik olabilir , boş gebelik olabilir , düşük olabilir ya da karnında ölebilir her şey olabilir etrafıyla paylaşmak yerine bizimle paylaşmak istemiş neden sinirlendiniz ki bu kadar belki de yıllardır beklediği bir şey oldu ve çok mutlu mutluluğunu paylaşıyorHayır kırmak istemem sizi sadece hamile olduğunu bile bile insanların gözüne sokarak paylaşan kisileri hiç sevmedim burda. O sebeple yazmak istedim.
Ben tahminen yaptım onu doktora gitmedem sonrada geri hesaplayıp düzeltemedim4 hafta ıcındeyım dersen 3+ olursun kese cok rahat 5 haftalık :) ınsallah guzel ılerler son adet tarıhıne gore mı ayarladın bu hafta muhabbetını . duzeltıver ıstersen son adet yap bakım kac hafta olcak :)adetten 1 hafta oncesınden adete kadar olan sure 4. hafta ıcı. 4 doldugunda adet oluyosun . 5. hafta ıcı adet gecıktıgınde baslıyor :))
Al bendende o kadar.Çoook :)