Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi ara buna benzer konu açmıştım baya linçlenmiştim bende çok merak ediyorum. Bakalım senin konuna ne yorumlar yapılacakArkadaşlar bir şey merak ediyorum;
bazı çiftler vardır ya hani kadın bütün akrabalarını karıştırsa dahi kocası onun ağzının içine düşer, her dediğini yapar. öyle kadın nasıl olunur
görüşlerinizi ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Guzel ve tatmin edici seks hayatiArkadaşlar bir şey merak ediyorum;
bazı çiftler vardır ya hani kadın bütün akrabalarını karıştırsa dahi kocası onun ağzının içine düşer, her dediğini yapar. öyle kadın nasıl olunur
Eltimin numarasını veriyorum aşağıya taktik versin sanaArkadaşlar bir şey merak ediyorum;
umarım akıl veren çıkarBende bi ara buna benzer konu açmıştım baya linçlenmiştim bende çok merak ediyorum. Bakalım senin konuna ne yorumlar yapılacak
Guzel ve tatmin edici seks hayati
hahhahah süper olur vallaEltimin numarasını veriyorum aşağıya taktik versin sana
Tatli dilli olmak icten gelen bir sey, tavsiye verilir mi bu konuda bilemiyorumevet bu etkili ama bence konuşma tarzı vs de etkili. yani o konuda da tavsiye alabilsek güzel olurduu
Eltimin numarasını veriyorum aşağıya taktik versin sana
Tatli dilli olmak icten gelen bir sey, tavsiye verilir mi bu konuda bilemiyorum
Yılan olunmaz yılan doğulurArkadaşlar bir şey merak ediyorum;
Pısırık bir erkek mi olsun istiyorsunuz yanınızda tövbeler olsun
Son kullandığınız cümle öylesine saçma ki çekinilen gelin olmak için kötü olmak gerekmiyor ya da yukarıda yazmışsınız akrabaları birbirine katan siz sınırlar koysanız çekinirler zatenevet ama ben kendimi ezdirmek istemiyorum. eviliğimde ilk zamanlar tatlı dilliydim. ama bir durum olduğunda rahatça her ortamda konuşmak ve haklılığımı paylaşmak isterim. ama eşimde sivri olmamı istemiyor. kendi ailesine konuşma ortamında dahi karşılık, ya da cevap vermemi istemiyor. ama bende böyle birisi değilim. haksızlığa gelemiyorum. çok kötü bir durumla karşılaşmadım.
ama şu da bilinen bir gerçek; kötü/kendisinden çekinilen gelin her zaman el üstünde tutulur.
Yılan olunmaz yılan doğulur
Evliliğin ilk 5 yılı böyle bir şey olması nadirdir onu söyleyimhayır, eşinin sözüne değer veren ve her ortamda eşini savunan onun arkasında duran, eşinin hatası olduğunda da bunu ortamda karısını yalnız bırakarak değilde baş başayken uyaran birisi olsun isterim.
Son kullandığınız cümle öylesine saçma ki çekinilen gelin olmak için kötü olmak gerekmiyor ya da yukarıda yazmışsınız akrabaları birbirine katan siz sınırlar koysanız çekinirler zaten