Hanımın Çiftliği Kanal D

Ekranların sevilen dizisi Hanımın Çiftliği'nde de kısa bir rol aldığını söyleyen Erkan Petekkaya dizide oynamak için yapımcıdan gidipte rica ettim diye belirtti. Erkan Petekkaya; "Hanımın Çiftliği dizisini keyifle izliyorum, kendim gittim rica ettim oynayabilirmiyim diye öyle bir dakikalığına oynadım sadece. Milletvekilini oynadım, devamı olmayacak onun" diye konuştu. "
benim büyük hayallerim vardı güllü için :delphin::delphin::delphin:

trt,deki dizide güllü muzaffer ölünce hemen avukatla birlikte olmaya başlamıştı...

şimdi ciddi ciddi kemalin üzerinemi kalacak cinayet ,kesin halidenin eski nişanlısı vurdu kızlar sizde sherlock holmes i aratmıyorsunuz maşallah:nazar:

Eger Kemal katil degilse, neden Gullu ona 'Haiiiin, alcaaak!!' diye bagirirken, ben yapmadim diye savunmadi kendisini..? CADIARZU

Benim tahminim Muzafferi Halide nin eski nişanlısı vurdu. Adam bir taşla iki kuş vuracak böylelikle.. Hem Muzafferi öldürecek hem de suçu Kemal in üzerine atacak ki Halide ve çiftlik buna kalsın...
Kasketi bulma olayına gelince de eski nişanlısı zaten daha önce görmüştü Halideyle Kemal i buluşurlarken falan. o esnada kasketi almış olabilir diye düşünüyorum..

Birebir aynı düşünüyorum ben de, hem çiftliğin başına gececek Halideyi kandırıp evlenirse.Bir de fark ettiyseniz, herkesi tek tek gösterdi ağladılar zırladılar vs.Sadece o adamı toprak atarken 2-3 sn. için gördük.

bence katil güllünün erkek kardeşi hamza
kemalin kasketini de suç ona atılsın diye kasıtlı bıraktı orda

Benim tahminim Muzafferi Halide nin eski nişanlısı vurdu. Adam bir taşla iki kuş vuracak böylelikle.. Hem Muzafferi öldürecek hem de suçu Kemal in üzerine atacak ki Halide ve çiftlik buna kalsın...
Kasketi bulma olayına gelince de eski nişanlısı zaten daha önce görmüştü Halideyle Kemal i buluşurlarken falan. o esnada kasketi almış olabilir diye düşünüyorum..

cok dogru bir yorum tebrik ediyorum canim seni vereliniortakalkisalkisalkis

sağol hürrem, anladığım kadarıyla kemal hemen salınmış.herkes de şüpheli konumunda, daha bu iş uzar gider...

rica ederim

kemalin şahitleri vardı zaten salınacağı belliydi de bu sefer ortalık karışacak

eski nişanlıdan neden kimse şüphelenmiyor :uhm:

rica ederim

kemalin şahitleri vardı zaten salınacağı belliydi de bu sefer ortalık karışacak

eski nişanlıdan neden kimse şüphelenmiyor :uhm:

Ben de şahittim ya kemale ondan saldılarsositososito

aferin kız dediğini yaptın vallahi kaydirigubbakcemile3

Kıyarmıyım hiç kemalesempatiksalakcinni

Katil Halidenin eski nişanlısı (İsmini de bilmiyorumsempatiksalakcinni) dedim..Onu da yakalarlar bu bölümsempatiksalakcinni

kitabı okuyan biri olarak,kitapla alakası olmayan tek dizi .kemal muzaf.önce öldürülüyordu,halideylede hiçbir alakası yoktu ama kemal hala yaşıyor maşallah.

kitabı okuyan biri olarak,kitapla alakası olmayan tek dizi .kemal muzaf.önce öldürülüyordu,halideylede hiçbir alakası yoktu ama kemal hala yaşıyor maşallah.

ee hem kemal hem muzaffer öldürülürse, dizi nasıl aynı heyecanda devam eder? Muzafferi anca 25.bölümde öldürdüler, böylece dizinin bir izleyici kitlesi oluştu o zamana kadar bu sırada klasik bir şekilde 2.zengin-fakir aşkını çıkardılar. Yan karakterlerle diziyi iyice süslediler. (bence yan karakterler ana karakterlerden daha iyi oynuyor, Ramazan ve madrabaz hoca gibi-adını unuttum-) Bir süre Halide ve Kemal'in gel gitlerini izleyeceğiz. Bu arada büyük ihtimalle katil olan Halide'nin eski nişanlısı, bu fırsattan yararlanıp Halideye yanaşacak. Halide de zaten abisiyle bozuk ayrıldığı için, doğru olanı yaptığına karar verip eski nişanlısına dönmeye yeltenecek. Kemal de bu esnada zengin bir adam olur bir şekilde ve Faddikle evlenir. Annesini böylece mutlu eder.Serap zengin bir çiftlik sahibesi olur, fabrikaya elini atar.Çocuğunu doğurur, bu sırada diziye yeni eklenen bir karakterle aralarında bir şeyler olur. Bu sırada Ramazan, Pakizeyi tavlamayı başarır. Onlar da çifliğe yerleşirler. Halide, eski nişanlısnın gerçek yüzünü öğrenir ve Kemal'e dönmek ister ve son pişmanlık fayda etmez... (amma yazdım ya) işten bu yazdılarımdan bi 25 bölüm daha çıkar.

ben de dizilerin fazla uzatılmaması taraftarıyım tadında bıraksınlar yoksa saçmalıyorlar

bunu nasıl uzatacağız diye düşüneceklerine yeni bir konu bulsun yeni dizi çeksinler hem de ekranlarda yeni yüzlerle (bazıları çok sıktı gerçekten)

lost gibi bir dizi bile 6 sezon sürdü 7. sezon yok mirmirmirmir bizim diziler gerçekten çok uzatılıyor

ben de dizilerin fazla uzatılmaması taraftarıyım tadında bıraksınlar yoksa saçmalıyorlar

bunu nasıl uzatacağız diye düşüneceklerine yeni bir konu bulsun yeni dizi çeksinler hem de ekranlarda yeni yüzlerle (bazıları çok sıktı gerçekten)

lost gibi bir dizi bile 6 sezon sürdü 7. sezon yok mirmirmirmir bizim diziler gerçekten çok uzatılıyor

ben hemen bitmesinden yana degilim tam dizim diyorsun ve bitiyor hic hos degil sonra isin yoksa yeni dizi ara butun dizilerde zaten zevkine gore olmuyor, ABD dizilerini sen tam bilmiyorsun sanirim canim benim bildigim 20/25 sene suren dizileri var onlarin ustelik arkasi yarin seklinde :)) cocuk doguyor ve senle beraber buyuyor o kadar derece hahahokadarda sursun demiyoz tabi :)))

ben hemen bitmesinden yana degilim tam dizim diyorsun ve bitiyor hic hos degil sonra isin yoksa yeni dizi ara butun dizilerde zaten zevkine gore olmuyor, ABD dizilerini sen tam bilmiyorsun sanirim canim benim bildigim 20/25 sene suren dizileri var onlarin ustelik arkasi yarin seklinde :)) cocuk doguyor ve senle beraber buyuyor o kadar derece hahahokadarda sursun demiyoz tabi :)))

evet ABDde böyle diziler var, soap operalar.İlk akla glen yalan rüzgarı zaten de, en azından diziler daha kısa...Türkiyede ise, bir bölüm uzun metraj kadar çekildiği için doldurmak için ne yapacaklarını şaşırıyorlar, sürekli bir aksiyon olması gerekiyor her bölümde, tabi bir süre sonra artık feci halde tekrara düşüyorlar.Soap Operalar ise ztn, format gereği böyle ağır ilerlerler ama Yaprak Dökümü gibi diziler prime time da izlenen drama dizileridir.Tadında bırakılması gerekir.

Back
X