Hanımın Çiftliği Kanal D

sanmam :1closedeyes:
o tıkınmaktan başka birşey yapamaz :roflol:

Yalnız o kadın ne zaman yemek yese benim de karnım acıkıyo..Çok iştahlı yiyobilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

yaaa arkadaşım bu özette adı geçen habip kim yaaa

ahanda şimdi güllüyü alıp giderlermiş... kemali nasıl bıraktılar ilk kısımları kaçırdım da

kizlar ben buldum katili 90%100 berber katil cemsirmiydi ismi ciflige kahya oldu gulude ona "seni ise alacagim ama benim gozum kulagim olacaksin herseyden beni haberdar edeceksin" dedi bu salakda "muzafferi ortadan kaldiririm butun mallar guluye kalir bende guluyu avcumun icine alirim butun hersey benden sorulur" diye dusunmus olabilir ne dersiniz??

Güllü nasıl kurtulcak bu iştenCADIARZU

Ben ilk başta onun bakışlarını beğenmediğimi belirtmiştim ama bilmiyorum bu haftada belli olmıycak galibabilmiyorumkismile

Zekeriya bi tuhaftı evet..
bi de o ,şişman partili arkadaşında da bi numaralar var ama, du bakalım..

Ya Adanalı kızlar..siz bilirsiniz..berber reşit, çalışan işçilere mırrık mı ne dedi o ne demek..?

cemşir güllünün babası canım berber reşitti adı. olabilir çok mantıklı

bence renan cadısı yaptı..zaten kinliydi muzaffere ve güllüye de sucu atıverdı ..evı de bılıyor ..

cnm sanki yapamaz gibi geliyor ama bellimi olur ben şu serrayeye çok kızdım şimdi ona taktım kafayı paranoyak oldum ya kendi gibi fesat sanıyo yada güllüyü

ben duymadım
bilünmüü deze çok derlerdemırrrık ne onu duymadım :sm_confused::sm_confused:

ben de halidenin eski nişanlısı diye düşünmüştüm. halide onunla evlenmeyi reddetti ve kemalle evlendi ya. bir de muzafferin vurulduğu yerde kemalin şapkasını buldular ya. öyle düşünmüştüm. bir de herkesi araştırdılar o hiç ortalıkta yok onu sorgulayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…