Hanımın Çiftliği Kanal D

kitaba göre muzaffer beyin katili köylü habib bi rivayete görede habibin ismi değiştirilmiş yılmaz olmuş peki ama yılmaz kimdi ya
gerçi pek kitaba sadık kalınmamış öyle olsa kemali çoktan güllünün kardeşi hamza öldürmüştü

kızlar fragmanı izledim güllü hapisten çıkıyor
kemal halideyi ikna ediyor
bana değil abine hesap ver diyor muzafferin mezarı başında
zaloğlu güllüyü hapishanede ziyaret ediyor onun ölümünden ben sorumluyum diyor
ama o şaşırtmacadır kesin
güllü eve dönüyor reşitten dedikoduları alıyor
halideyle kemale ters ters bakıyor ama bişey demiyor

iştee bu kadaar

guluzara ne yapicak acaba gullu cok merak ediyorum onu yazik annesine nasil davranmisti gicik kadin

gülizar yandı ki ne yandıı :)

güllü hapishanede büyüyen çocuğu da almış yanına çiftliğe getiriyor. takdir ettim kendisini :)

Kizlar okul tezimle alakali zamanim olmadi izlemeye, daha yeni izledim gecen haftaki bolumu..

Iste gelecek bolumun fragmani:

[youtube]rOKICxYFA3E[/youtube]

Ben konduramiyordum ama bizim Zaloglunun da parmagi varmis bu olayda.
Gullu'ye itiraf ediyor akannehir

Kemal iyi dayaniyor Halide'ye valla, koskoca Yasin aga boyun bukuyor garibim, ama o haktan yana ..

Ins. kovmaz ikisinide ciftlikten..

gülizar yandı ki ne yandıı :)

güllü hapishanede büyüyen çocuğu da almış yanına çiftliğe getiriyor. takdir ettim kendisini :)

Onu gorunce bende sevindim, yazik cocugun sucu yok.
Halide yuzunden kendi cocugununda gelecegi oyle olabilirdi...

Halide'nin bu kendi begenmislik, ve bencilliginden sIkIldIm iyice, ne abisini, ne yegenini dusunuyor. Anca nazik poposunun gelecegini dusunuyor hasbam benneyaptımki

hanımağa güllü çıktı mapıs damındaaaan..Gülizarın ebesinin, 7 ceddinin, akıbetini merak ediyorum noolcak.şutarafagitti.

zaloğlu güllüye ölümünden ben mesulüm diyor ama fragmanda yanıltıyorlar insanı. tarlalarımı bana verdi diye kavga etmişsiniz falan diyecektir sonunda.

gülizar ebesini bi görüp gelecek bakalım hayırlısı :)

güllünün annesi evine dönerken gülizardan ve o yaşlı kadından (ismini hatırlayamadım) helallik istedi de gülizar defetti kadıncağızı.

acıların kadını güllünün annesi.

sevginingücü gülizara dedin beter olsun diye dimi?

iste hanimimizin cigligi basladi yasasinn bu hafta insallah cikar katilde bu teorilerden kurtuluruz:)

En sonunda Güllü çıkıyor yanında hapishanedeki çocuğu da getiriyor.. Tabii Kemal sayesinde o Halide'yi ikna etti gerçek katil bulunumaz dedi. Berber Reşit Gülizar'ın yaptıklarını söylüyor annesine kötü davrandığını ve orada kalması için para almasının intikamını Gülizar'dan alıyor.. Ve sonunda katil belli oluyor ama o bu bölümde söylenir mi diğer bölüme mi kalır bilmiyorum ama Habib diye biri olması lazım katilin de kim olduğunu hatırlamıyorum dizide...

Başladı mı samanyolunu izliyodumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…