Hanımın Çiftliği Kanal D

ya zekai ya selim valla daha cokkk beklicez cevabi icin olsun en onemlisi cikti ortaya ayy valla 9 dogurduk burda katil kim diyefisfisfis

veee şüphem doğru çıktııı :)

bu akşam misafirimiz vardı doğru düzgün izleyemedim. ama artık güllünün prestiji sarsıldı. artık millet güllü öldürttü diye şüphelenecek.

yorumları bi okuyum :)

bende bu ebleh kılıklı Hamza nasııl öldürebilir diyordum çok şaşırmıştım ama sonunda zaten azmettiricisi olduğu ortaya çıktı bence Halide'nin eski nişanlısı diye düşünüyorum. Ama bu kişi eve girebilen biri Selim nasıl eve girecekte silahı alacak.Çünkü Hamza'nın evden silahı alması gösterilmedş azmettirisi almış işte... Evden biri olduğunu düşünüyorum mesela ben Berber Reşit olaiblir diyordum çünkü Halide gelirse onun işie son verilebilirdi ama o da Suriye'ye gönderemez ki onu bence Selim kuvvetle ihtimal ama tokat sanki bir bayan tokadı gibiydi cılızdı yanii... Güllü Zaloğlunu nasıl zincirledi yaa.. Ama Güllü'nün arkadaşı Zaloğluna yaptıklarına inanmadı da yakında görecek ne olduğunu çünkü işçilere verdiği hakları da geri alacak ama var ya o cezaeevinden getirdiği çocuk bence büyüyünce çok çektirecek Güllü'ye ben öyle düşünüyorum...

Bence Hamza'nin arkasinda Selim var.. O karakter bosu bosuna kaybolmadi ortaliktan..
Eger yoksa, senaristler Selim'e bi kilif uyduramadi demektir.. fisfisfis

Bu Hamza'da ne salak bisey yaa.. Ulu orta babasina, kim katil biliyonmu diyor soruyor, sonra salak salak 'Beeeeen' diyor.. alsanaalsanasmile

Kizlar bu arada Hamza Gullu'nun oz abisi mi? Ben babasi ve abisi uvey zannediyordum.. Dizinin basinda oyle bisey hatirliyorum cunki..

sasirdim bilmiyorumkismile

Zalogluna icim gitti, nasil bagiriyor, cirpiniyor oyle yaa... :gitme:
Bende topraklari dagatacak zannediyordum, ne safmisim ohaoldumsmile

Hamza'nın katil olduğu ortadaydı, çünkü geçen bölümde Güllü serbest bırakıldı haberi geldiğinde, bir onun yüzü allak bullak olmuştu. Ordan tahmin ettim. Büyük bir ihtimalle Hamza dizi sonunda ortaya çıkar. Kitaptaki Habib rolünü, Hamza'ya yıkmışlardır diye düşünüyorum. Suç ortağının kim olduğunu bilemiyorum ama en az Hamza'nın boylarında olmalı. Dün adamın sadece omzunun göründüğü sahneden öyle anlaşılıyordu.

ben o kadar şaşırmadım kızlar,korkağın teki oldğu için kendini ıspatlıyacaktı,fakat, bence renan onu kışkırttı,muzzo onu reddetti ya,çok kızmıştı,beni aşağladın vs dedi,çok kızdı,bence o böylece intikam aldı muzodan,yoksa hamza nerde katil olmak nerde,kolaymı böyle insanı öldürmek,ama güllü aşmış kendini,neden bu kadar düşma karşısna almak istiyor anlamadım,çok itici oldulmaz:

azmettiren reşit dicem çünkü silahı evden biri vermiştir ama o da suriyeye nasıl gönderecek selim olsa azmetttiren hamzayı nereden bilecek şaşırdım kaldım valla güllü mü acaba

yok güllü değildir
hamza kendini ispat etmek için yaptı bencebayanssulusmile

muzonun cenazesine gelen fötr şapkalı adam neydi adı o olabilir mi azmettiren. milletvekiliydi galiba. hani sadece cenazede gördük onu? boyu da tutuyor :)

bence senaristler izleyiciyi sakinleştirmek için katili çıkardı ortaya ama azmettiriciyi unutturacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…