Hanımın Çiftliği Kanal D

reşit otilki kılıklı herif hiç adam öldürecek tipe benzemiyor ama işte umulmadık biride olabilir

gacı salı çekimlere gidüm bilünmüüüüüüüü
sorarım mırrık neymiş :1closedeyes:katil kimmiş :1closedeyes:
benide kelepçeleyip götürürlermiş eyvahedigeldismile

size yakın mı oralar..çok güzel gözüküyor dizide..
hakket mi gidiyon gıı..

size yakın mı oralar..çok güzel gözüküyor dizide..
hakket mi gidiyon gıı..

evet cnm benim oğlan anaokuluna gidiyor ordaki arkadaşı o köyde oturuyomuş gezi amaçlı istediler
yeşillikli olan yerlerde baraj gölü geçen ay çekimlerini izledim halide ve kemal fingirdeşiyordu boshayallersmile
remazan halamın komşusu tanıyorum onu yerimseniben

reşit korkar vurmaya tırsıp duruyor soru sorulunca..yine eski nişanlı bence hiç yok ortada birden çıkacak bence ama nasıl

işte evı bılen bırı ..böyle şeylerın nereye kondugunu bılebılecek bırı ..gülizar olmasın yaa bana yar olmadı kımse olmasın dıyerekten hem de güllü tokatlamıstı azarlamıştı ..sucu da gulluye atmıstır ..muzaffer aga kullandı attı gıbı bır sey oldu ..

netten romanin ozetini okudum. habib isminde biri vuruyor muzafferi. muzaffer onu koylulerin onunde tokatlamis falan..ilk bolumlerini izleyememistim..habib kim yada kime tokat attim muzaffer koylulerin icinde?

bence ya selim ya da renan.
büyük ihtimalle selim. muzaffere oyun oynuyoddu bi işler çevirecek dedim diziye girdiği ilk gün.

netten romanin ozetini okudum. habib isminde biri vuruyor muzafferi. muzaffer onu koylulerin onunde tokatlamis falan..ilk bolumlerini izleyememistim..habib kim yada kime tokat attim muzaffer koylulerin icinde?
vay be meraka bak kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim arkadaşım bu diziler hepimizi okumaya yöneltse keşke.

bu arada habip hiç duymadım dizideakannehir

muzafferin köylülerin arasında tokatladığı bi yılmaz vardı o gece nezaretteymiş ama.. acaba diyorum bi şekilde kaçtı mı..

onu dışında da bi selim bir de gülizardan şüpheliyim ben. haftaya belli olur inşallah çatlarız yoksa.

Back
X