Hanımın Çiftliği Kanal D

içimden bi ses bu hafta yeni bölüm çıkmayacak diyor bilmiyorumkismile
ne dersiniz

Muzaffer Bey çiftlik sahibidir. Çiftlikte ev işlerine Muzaffer Bey’ in metresi ve Gülizar bakmaktadır.Muzaffer Bey’in sıska yeğeni Ramazan ise evlenmeye karar vererek şehirden Güllü isimli bir kız getirir.Muzaffer Bey bu sırada Ankara’ ya gitmiştir.Geldiğinde Muzaffer Bey bu kızı görürse ona göz dikebilirdi.Bunun için Gülizar , Bey gelmeden önce Ramazan ile Güllü’ yü evlendirip bir eve sokmalıydı.Ama Bey buna çok kızardı.Çünkü kendinden habersiz bir iş yapılmasını istemezdi.
Muzaffer Bey Ankara’ dan gelir ve Güllü’ yü görür. Gördüğü an ona hayran kalır.Güllü de Bey’ i çok beğenmiştir.Güllü, Gülizar’ı çiftlikten attırıp çiftliğe hanım olmak istiyordur.Muzaffer Bey de, eskiden köylünün ektiği ama sonradan kendisinin ekmeye başladığı toprakları kendi üzerine geçirmek istiyordur.Bunun için mahkemeye başvurmuştur bile.Bunu köylüler duyduktan sonra sinirleri iyice gerilir ve Muzaffer Bey’e düşman kesilirler.Bunların başında Habib vardır.Habib, köylüyü her zaman bu konuda kışkırtır.Muzaffer Bey Güllü’ ye göz diker ve onunla evlenmeye karar verir. Bu başta çiftlik olmak üzere köyde de büyük bir tedirginlikle karşılanır.Ramazan dayısına bu konuda rest çeker ve dayısı da onu çiftlikten kovar. Gülizar da aynı tepkiyi gösterince Ramazan’ a olanların aynısı Gülizar’ ın başına da gelir.Köylüler, Güllü ile olan bu ilişkiden sonra Muzaffer Bey’ in çok ileri gittiğini anlarlar. Habib köylüyü bu olaydan sonra dini de kullanarak ayaklandırır. Bir gün Muzaffer Bey Güllü’den baba olacağı haberini alınca çok sevinir. Bunun üzerine çiftlikte çiftlik ağalarıyla birlikte bir parti verir.O gün bir karar alır ve Güllü’ ye söyler.Bu karar Avrupa’ ya beraber gitme kararıdır.
Güllü doğum yapmıştır ve avrupaya gitmek için hiçbir engeli kalmamıştır. Muzaffer Bey’ de Ankara’ da işleri halletmek için çiftlikten ayrılır.Habib bunu görür.Tam bu sırada köylü ayaklanmıştır.Habib, Muzaffer Bey Ankara’dan dönerken yolu ağaç dalıyla kapatmış onun gelmesini beklemektedir.Muzaffer Bey gelir ve orada durur.Yoldaki dalı almak için arabasından dışarı çıktığında Habib gizlendiği yerden gizlice Muzaffer Bey’ i vurur. Ardından soluğu evde alır.Muzaffer Bey’ in öldüğü ertesi gün anlaşılır.Soruşturma açılır.ılk başta Habib ve ailesinden başlarlar.Habib inkar eder.Çünü Habib karda yürümüş izini belli etmez biridir.Soruşturma tamamlanır. Fakat Muzaffer Bey’ i kimin vurduğu anlaşılamamıştır.
Güllü, bir iki hafta yas tuttuktan sonra çiftliğin hanımı olmuştur.Bütün işlerle o uğraşır.Bir gece Habib çiftliği yakmak için köylüyü toplayarak gider.Güllü’ nün bebeği ağlamaya başlar.Güllü bebeğini orada bırakarak kendini pencereden aşağı atar ve kaçmayı başarır.Çiftlik cayır cayır yanıyordu. Habib, Güllü’ nün peşinden koşup onu yakalar.Onu öldürecektir.Çünkü onu da öldürürse bütün topraklar köylüye kalacaktır.Güllü yalvarmaya başlar.Habib onu öldürmekten vazgeçer.
Güllü’ de hiçbir resmi kuruma şikayet etmeyeceğini söyler.Habib oradan kaçmaya başlar.Güllü sorguya çekilmesine karşı hiçbir şey söylemez.Fakat Habib’ in iki kardeşi ile diğer köylüler bütün suçu ona yüklerler.
Habib ise hiçbir zaman ele geçirilemez.

kızlar bundan sonra bu olaylar olacak
Habib Muzaffer Beyin öldürülmesini tek çare olarak görmektedir. Bir akşam Habib onu öldürür.
—Güllü Muzaffer Beyin ölmesi üzerine Zekai Bey ile evlenmeyi düşürür; fakat daha sonra bu kararından vazgeçer.
—Güllü ile avukatı arasında bir ilişki başlar. Güllü avukatı evlenmek için uygun kişi olduğunu düşünür.
—Avukatın amacı Güllü ile evlenerek çiftliğe sahip olmaktır.
—Habib köylüsünü kışkırtarak ‘Hanımın Çiftliği’ni bastırır. Avukat kaçarak bir yere saklanır. Güllü’yü yakalayan Habib onu tam boğacakken onu çocuğuna bağışlar.

bugün hanımın çiftliğinin setine gittim:dance:
çekim yeni bitmişti bende yerin resmini çektim yazarları ordaydı çekilen bölümde güllünün anası babası kardeşi, güllüye hapis için yolluk hazırlamışlardI:çok üzgünüm:
ORDA KATİLLE İLGİLİ TEK BİLİNEN ŞEY MUZAFFERİN KATİLİ HİÇ BİR ZAMN BULUNMICAK KİM VURDUYA GİDECEK MUZAFFER
güllü bir süre daha hapisteeee
romanda geçen HABİB ZALOĞLU muş BU ARADA
yazarları öyle söylüyor :1closedeyes::1closedeyes:
gacı berber reşitin dediği lafı bilen yok oralarda :sm_confused::sm_confused:

bugün hanımın çiftliğinin setine gittim:dance:
çekim yeni bitmişti bende yerin resmini çektim yazarları ordaydı çekilen bölümde güllünün anası babası kardeşi, güllüye hapis için yolluk hazırlamışlardI:çok üzgünüm:
ORDA KATİLLE İLGİLİ TEK BİLİNEN ŞEY MUZAFFERİN KATİLİ HİÇ BİR ZAMN BULUNMICAK KİM VURDUYA GİDECEK MUZAFFER
güllü bir süre daha hapisteeee
romanda geçen HABİB ZALOĞLU muş BU ARADA
yazarları öyle söylüyor :1closedeyes::1closedeyes:
gacı berber reşitin dediği lafı bilen yok oralarda :sm_confused::sm_confused:

Bizzat reşitin kendine soraydın keşkem..kaydirigubbakcemile3
çektiğin fotoları koysana meldam bizde bi görek oraları..
kız seni de almasınlar orada dolanırken cast a..

[/COLOR]
Bizzat reşitin kendine soraydın keşkem..kaydirigubbakcemile3
çektiğin fotoları koysana meldam bizde bi görek oraları..
kız seni de almasınlar orada dolanırken cast a..

yarın akşama eklerim resimleri yerimsenibenpcde sorun var :çok üzgünüm:
kimsecikler olmadığı için teneke mahallesini çektim :roflol::roflol:
beni alacaklardı da fiyatı beğenmedim 15 tl:umursamaz::umursamaz:

Katil kimmiş söylemediler mi meldaaaaaaa:sinifsinif:

yazdım cnm settekiler de bilmiyor güllü hapis şimdilik ama alınan duyumlar katili hiç bulunmayabilirmişsengözlerimebaksanab

Faili meçhul yanibilmiyorumkismile Boşuna aramayalım bizde..

Faili meçhul yanibilmiyorumkismile Boşuna aramayalım bizde..

öyle görünüyor şimdi durum bu ilerde başka gelişme olursa sölerim yerimseniben
yönetmeni değişmiş ben ordayken veda ettiler yeni bir yönetmen geldi bu habibte nasıl zaloğlu oluyor anlamdım roman ile dizi farklı telden çalıyor
birde köy halkı özgüyü sevmiyor çok kaprisli burnu havada kibirli sinirli diorlar kazulet halide bile çok sempatikmiş :1shok::1shok:

kızlar fragman belki çıkmıştır diye bakarken bazı sitelerde yorumlara rastladım reşit,yasin ağa,güllünün abisi,muzafferin ortağı,halidenin eski nişanlısı,muzafferin eski nişanlısının adı neydi unuttum o hatta gülizar bile şüphelilerin arasında aslında hepsininde düşününce bir sebebi var.bu muzafferin ne çok düşmanı var ya..

yazdım cnm settekiler de bilmiyor güllü hapis şimdilik ama alınan duyumlar katili hiç bulunmayabilirmişsengözlerimebaksanab
Ööölemiii?:1shok:
bugünden itibaren kafa patlatmıyorumsempatiksalakcinni, kim kim diye..ohh beee..:1rolleyes:

O kadar yaglandira ballandira uzattilar ki katili arama olayini, eger hic bulunmayacaksa bakmam valla..

Catlatacaklar illa ohaoldumsmile

[/COLOR]Ööölemiii?:1shok:
bugünden itibaren kafa patlatmıyorumsempatiksalakcinni, kim kim diye..ohh beee..:1rolleyes:
ben ele duydum :1ninca::1ninca::1ninca:
ben katilin yasin ağa olduğunu düşünüyorum
ilk zamanlar ondan şüphelenilyormuş ama o değilmiş :delphin:selim ve reşit renan olabilir ama faili meçhul kalacakmış
Ben sanmıyorum, Selimi bu kadar geri planda tutmalarının bir sebebi var.

:delphin::delphin:

Back
X