Hanımın Çiftliği Kanal D

Halide özüne döndü..Kemalin anasının yanında ne güzel pısırık olmuştu..:mymeka:

amma paragözmüs su halide:mymeka:, hadi güllü sevmiyosunda insan yegenini düsünür abisini bukadar seviyomus demekki abisinde kalan son hatirasi

katil zekeriya gibi geldi bana bu bolum, kemal bidahaki bolume cikarir gulluyu disari sonra halideden bosanir eski hayatina doner halidede pesinden kosar

katilin erkek olduğunu da öğrenmiş bulunduk. silahı gömerken kollar meydanda kıllı kıllı :)

halidenin gerçek yüzü sonunda ortaya çıktı. dini imanı paraymış. ayrıca nasıl bir nefretmiş güllüye karşı beslediği. insan merak etmez mi abisinin gerçek katili çıksın ortaya, çeksin cezasını. katil elini kolunu sallaya sallaya dolaşsın meydanda oh valla..

ayy halide kafayı yemiş. hadi güllüyü içerde tutmak istiyorsunda. ee insan kim abimin katili demezmi .katil cezasını çeksin demezmi .dizi işte.bu rada katil romanda da öle sanırım.şu muzafferin ortasğı bıyıklı adı her neyse.

kemal şu halideden boşansın güllü dışarı çıkınca da onla evlenip çiftliğin sefasını sürsünler

ben artık zekeriyadan şüpheleniyorum..mimikleri bir garip...
birde halide cadısının eski nişanlısından...

Halideye bak ne çirkef çıktı...
kemal halideden nefret edecek bu gidişle...

Nasılda inanadı güllünün yapmadığına kemal..
ne güzel bakıyordu öyle güllüyeeee

vay bee ne halideymiş yaaaa..
kadın kendi çıkarları ugruna neler yapıo..
valla şaştım kaldım

güllünün silahından haberi olan biri ama kim?

gullu'nun silahindan haberi olan muzafferin ortagi olamaz mi sizce?
her diziye oldugu gibi bunuda yarim yarim izledim ama muzo olmeden fabrikada ortagiyla(adini hatirlamiyorum) silah hakkinda konusmuyorlarmiydi...hatirlayaniniz varmi...

muzafferin olmeden senin burada ne isin var bu saatte sonra konusuruz dedigi kiside bana halide'nin nisanlisinida cagristiriyor halide'nin yaptigi evlilik yuzunden konusacaklarini sandi belki onu gorunce...
aaa... kim yaptiysa aciklasinlar senaryo uretmekten biktik bea...
dizilerimizde dizi degil iskence mubarek, hepside biri degil iyyyy......

gece zekeriyalar halideye gelmislerdi onlar konusurken zekeriya disari cikti sonra silah ciftlik yakininda gomulu bulundu hem biraz garip davraniyor gullu yapmamistir diyecegine nasil yapti bunu gibi onu suclayici konusmaya basladi oda supheliler arasina girdi ya o ya selim zaten

valla kemal gözümden düşmüştü ama halidenin arkasından bişi fırlattı camı indirdi yaa ohhhh ddm ii oldu halideye tekrar girdi gözüme nası da bozuldu ama kemal güllü yapmamıştr falan diyincekaydirigubbakcemile3

ben artık zekeriyadan şüpheleniyorum..mimikleri bir garip...
birde halide cadısının eski nişanlısından...

Halideye bak ne çirkef çıktı...
kemal halideden nefret edecek bu gidişle...

Nasılda inanadı güllünün yapmadığına kemal..
ne güzel bakıyordu öyle güllüyeeee

Kız Zekeriya kim ? :uhm:

Back
X