Hanımın Çiftliği Kanal D

paşazade parmak izi verirken gördüm ama zekai yoktu.

bir de güllünün hapisten çıkacağını babasına haber verdiklerinde abisi hamza neden sevinmedi acep? cemşir çocuğu aldı omuzuna oynadı, hamza öööylece bakakaldı. ???

evet hamza olabilir. geçen bölümde de tuhaf davrandı zaten ama o vuramaz ki korkağın teki bilmiyorumkismile yok yok ya zekai ya da gülizar

Bence Gülizar değil, Zekai den bende şüphelendim Halide ile fabrikayı gezerlerke bakışları hiç hoş değildi ama romana göre Habib diye bir karakter.. Ancak dizide kim bu karakter onu bilmiyorum ve eve nasıl girdi...

Bence Gülizar değil, Zekai den bende şüphelendim Halide ile fabrikayı gezerlerke bakışları hiç hoş değildi ama romana göre Habib diye bir karakter.. Ancak dizide kim bu karakter onu bilmiyorum ve eve nasıl girdi...

bastada soyledigim gibi zekai parmak izi vermedi bu bolum haftaya bekleriz verir herhalde :)))halide ile fabrikada gezerken bakislarida konusmalarida garipti...ayni seyi gulluyu karakoldan getirmisti arabasiyla o zamanda gulluye yapmisti ben oyle hatirliyorum acayip bakiyordu ve israrla neye ihtiyacin olursa bana soyle karisinin adini unuttum o gelip seninle kalsin gulluyu lafa tutmustu arabada gullu yok sagol deyip gitmisti...habib karekteri yilmaz mis canim ama o degil zaten ayrica kitaba sadik kalinarak gitmiyor senaryo, kitabta ki gibi bekleme yani, kitabtan bazi tuyolar alabilirsin ama hepsini dizide hayata gecirmiyorlar...

ben de zekai ile şu fransız kadından şüpheleniyorum... o gün masada terslemişti ya muzaffer...

bastada soyledigim gibi zekai parmak izi vermedi bu bolum haftaya bekleriz verir herhalde :)))halide ile fabrikada gezerken bakislarida konusmalarida garipti...ayni seyi gulluyu karakoldan getirmisti arabasiyla o zamanda gulluye yapmisti ben oyle hatirliyorum acayip bakiyordu ve israrla neye ihtiyacin olursa bana soyle karisinin adini unuttum o gelip seninle kalsin gulluyu lafa tutmustu arabada gullu yok sagol deyip gitmisti...habib karekteri yilmaz mis canim ama o degil zaten ayrica kitaba sadik kalinarak gitmiyor senaryo, kitabta ki gibi bekleme yani, kitabtan bazi tuyolar alabilirsin ama hepsini dizide hayata gecirmiyorlar...

Evet onu bende farkettim sürekli iyi davranıyordu Güllü'ye hatta evini aramaya jandarma geldiğinde olağanüstü bir tepki vermişti.. Ayrıca öldürüldüğü akşam yemke yemişlerdi Zekailerle oradan dönüyordu zaten ama onlar erken kalkmıştı Muzaffer Zekainin karısına birşey demiş, azarlamıştı ama o Fransız kadında olaibilir belki.. Ama kimse eve girip silahı alabilecek biri...

bir de cinayet gecesini hatırlıyor musunuz? muzo kırmızı arabasına bindi kavgadan sonra ve arkada silah tutan elin gölgesi vardı. silah ateşlemedi. muzo gittikten sonra eve girdi, silah dolabını açtı. tüfeklere filan baktı dokundu, en son güllünün silahını aldı. suç güllüye kalsın diye özellikle seçildi o silan gibi değildi bence..

ama mavi selimde parmak izi verdi katil oysa neden versnCADIARZU kim bu katil kimboshayallersmile

güllünün annesine ok fena gıcık kapıyorum. ona ve o salakça çığırışlarına....bu kadar da yapmacık ve itici olunmazki oyunculuğumu göstercem diye.... böööğğğhhh...

Back
X