Hanımın Çiftliği Kanal D

milletvekilini oynamis ama rolunun devami yokmus kendisi oynamak istemis bidaha goremicez onu dizide yani oda deill :1no2:

hadi yaa ben de daha güllüyle bunun arasında kesin aşk başlar diyodum... :roflol::roflol: amma uydurmuşum ozaman..:roflol::roflol:

hiç alakası yok. renan olamaz mümkün değil. hem azmettiriciyi gördük erkek olduğu besbelli.

kızlar ya anlamadığım bişey var bu hamza babası yüzünden vurmadımı muzoyu kime anlatacak ki o da yardım edecek kafam karıştı ya hamzayı gaza getiren zaten babası başka biri ne alaka

kitaptada böylemiydi okuyan varmı aranızda katilin kardesi cıkması beni sasırttı

canım zaten hikayeyle örtüşmeyen tek dizi sanırım bu bi kere kemal muzafferden önce ölüyordu daha sonra habib diye biri vuruyordu muzoyu hani şu yaşlı babasına tokat atmıştı ya muzo adam sonra ölmüştü dizide adı yılmazdı aslında onun öldürmesi lazımdı ama maalesef hamza çıktı ne alakaysa:uhm:

yaprak dokumude kitabina uymuyor ama zaten birebir uysa kimse izlemezki aralarda heyecan katiyolar iste meraklandiriyolar

en azından ölümü sıralı verselerdi yahu muzo biraz daha yaşasaydı:kedi: biraz daha görürdük diyyyymi amaaa:kedi:

aaaaa kemal de mi ölecek??? kafamçokkarıştı yazıktır yaa.

kemal ölmesn yahu kafamçokkarıştı muziffirden sonra dizide eli yüzü düzgün teek erkek o kaldı bayanssulusmile elime geçmese de ekrana bakıp bakıp duruyoz sempatiksalakcinni
en azından ölümü sıralı verselerdi yahu muzo biraz daha yaşasaydı:kedi: biraz daha görürdük diyyyymi amaaa:kedi:

muziffir beyii çok seviyodm :kedi: öyle kocam olsa kendime bağlar götürrrüm:roflol:

30. Bölüm Özet

Güllü, Hamza’nın peşini bırakmıyor

Güllü, kocasının katili olan kardeşi Hamza’nın yakalanması için tüm imkanlarını seferber ediyor. Muzaffer Bey’in gerçek katilinin Hamza olduğu ortaya çıkınca herkes büyük bir şok yaşamıştır. Cemşir ve Zehra tamamen yıkılmış, Güllü ise karmakarışık duygular içinde kalmıştır. Birbirlerine karşı bir türlü hırsları dinmeyen Halide ile Güllü bu olayla beraber tekrar karşı karşıya gelmişlerdir. Halide, Hamza’nın işlediği bu cinayette Güllü’nün parmağı olduğunu düşünmektedir. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Zaloğlu’nun ortalarda gözükmemesi artık Kabak Hafız’ı iyice tedirgin etmekte, sorduğu hiç kimsede Zaloğlu’nun nerde olduğunu bilmemektedir. Güllü, her geçen gün işleri biraz daha öğrenmekte ve Zekai’nin de yardımlarıyla yanlış aldığı kararları yavaş yavaş düzeltmektedir. Muzaffer Bey’in izinden giden Güllü, Demokrat Parti’de de yer almaya ve siyasete girmeye karar vermiştir. Şimdi Hamza’nın önünde iki seçenek vardır. Ya Adana’da kalıp ömrünü hapishanede çürütecek, ya da ölümü bile göze alıp o sınırdan geçecektir. Ama diğer taraftan Güllü, abisi bile olsa Hamza’nın peşindedir ve artık Hamza’nın aslında ne yaparsa yapsın kurtulamayacağı tek bir gerçeği vardır, o da Güllü.

gullunun abısı bır basına hıcbır nane yapamaz
bana gore azmettırıcısı zekaı olabılır
ya da zekaı ısın gercek yuzunu bılıyor ve saklıyor
cunku zekaı de esı de dıken ustundeler her hallerınden bellı

Zaloglu hala ahirdan cikarilmamis mi? :1shok:
Gullu'ye de hayret yani, Cin iskencesi yapiyor haspam

Aslinda Hamza'nin katil cikmasi cok sacma.. Gecen aklima geldi, niye geldiyse, isim gucum yok Hanimin Ciftligi'nin senaryosunu dusunuyorum kaydirigubbakcemile3

Yani Hamza kendisini babasina isbat etmek istese bile, Muzaffer beyi oldurmesi cok sacma. Onun yerine Kemal'i oldurebilirdi mesela :hulya: Cunki butun korkularinin kaynagi Kemal degilmiydi? O basa gececekte, Gullu'yu bile ciftlikten atacakta bilmem ne..
Gidip Muzafferi oldurmek sadece baslarina is acacakti, hic birseyin cozumu olmayacakti..

Ille birilerini oldurmeleri de gerekmiyordu da, neysa hadi o kadar hanzolar diyelim, yinede Muzafferi oldurmek sacma otesi bir cozum olmus, bu cok acik ortada.. Senaryo bu acidan cok zayif :kahve:

Back
X