Hanımın Çiftliği Kanal D

gullunun abısı bır basına hıcbır nane yapamaz
bana gore azmettırıcısı zekaı olabılır
ya da zekaı ısın gercek yuzunu bılıyor ve saklıyor
cunku zekaı de esı de dıken ustundeler her hallerınden bellı

katılıyorum vereliniortakbencede zekai azmettiridiCADIARZU

yani güllü
pes...:umursamaz:
zenginin kızını doyurursn, ama fakirin kızınıı doyuramazsn dedikleri bu olsa gerek
zaloğlunu bırak,işçilere daha iyi davran...ölür müsün be kadın:mymeka:

ramazana çok acıdım hatta sinirimden kapatıodum diziyi başka sahneye geçince kaldım o benim annemin hakkı derken içim acıdı ya

bende zekai selim ve erkan petekkaya üstünde takıldım kaldım

cenazeye geldi bir bölüm için neden başka dizilerin başrol oyuncusu gelsinki başka bir figurasyon bulurlardı

bu arada güllünün tahsili yok nasıl siyasete atılacak ki çok saçma kocasının izinden gidiyosa ramazana hakkını versin sonradan görme güllü(serap) hnm.

o benim annemin hakkı derken içim acıdı ya

aynen bende orada cok uzuldum...mecbur vermesi lazim bunu muzaffer anladi serap hanim anlamadi ama ramazan'a gecmisten kini var ya belki o yuzden...yine de buyutmemesi lazim...

bu hafta ki bolum de cok vasat gorunuyor pek bi gelisme heyecan yok, siradan...

kızlar bu arada şu muzafferin eski nişanlısı yaptırmış olmasın güllüyüde suçlu bulurlar hapis yatar intikamımı alırım diye düşünmüş olabilir

insanların topraklarını vermeyi düşünüyorda ramazanı göz ardı ediyor ben sinir oldum güllüye muzafferden sonra çok acıdım ama artık gıcık oluyorum

bu arada dizinin müziğide korku filmi gibi mübarek hehe

ramazana çok acıdım hatta sinirimden kapatıodum diziyi başka sahneye geçince kaldım o benim annemin hakkı derken içim acıdı ya

bende zekai selim ve erkan petekkaya üstünde takıldım kaldım

cenazeye geldi bir bölüm için neden başka dizilerin başrol oyuncusu gelsinki başka bir figurasyon bulurlardı

bu arada güllünün tahsili yok nasıl siyasete atılacak ki çok saçma kocasının izinden gidiyosa ramazana hakkını versin sonradan görme güllü(serap) hnm.
buyur canim.Hanımın Çiftliği'nde Muzaffer'in cenazesinde kısa süre görülen Erkan Petekkaya rolünün devamı olmadığını açıkladı.
ayakligazete.com.tr haberine göre Erkan Petekkaya:
"Hanımın Çiftliği dizisini keyifle izliyorum, kendim gittim rica ettim oynayabilirmiyim diye öyle bir dakikalığına oynadım sadece. Milletvekilini oynadım, devamı olmayacak onun" diye konuştu.

cok sevinmistim bende diziye dahil olacak diye ama hayallerim suya dustu dizi guzel olurdu gullu ona asik olsa falan

eninde sonunda cikar ortaya erkan petekkaya olamaz bence diziyle ilgisi yok cunku ya selim ya zekeriya, hamza hemen ona ulastigina gore cok yakinda biri

Gullu'den iyice sogumaya basladim.. :hulya:

Pakize'de ayni sekilde sogudu.. Zaloglu'na merhamet ettiginden yakinlasabilir ona..
Guzel olur.. Dogru durust bi ask hikayesi kalmadi..

Halide ve Kemal'in askindan booogh geldi..

Zaloglu hala ahirdan cikarilmamis mi? :1shok:
Gullu'ye de hayret yani, Cin iskencesi yapiyor haspam

Aslinda Hamza'nin katil cikmasi cok sacma.. Gecen aklima geldi, niye geldiyse, isim gucum yok Hanimin Ciftligi'nin senaryosunu dusunuyorum kaydirigubbakcemile3

Yani Hamza kendisini babasina isbat etmek istese bile, Muzaffer beyi oldurmesi cok sacma. Onun yerine Kemal'i oldurebilirdi mesela :hulya: Cunki butun korkularinin kaynagi Kemal degilmiydi? O basa gececekte, Gullu'yu bile ciftlikten atacakta bilmem ne..
Gidip Muzafferi oldurmek sadece baslarina is acacakti, hic birseyin cozumu olmayacakti..

Ille birilerini oldurmeleri de gerekmiyordu da, neysa hadi o kadar hanzolar diyelim, yinede Muzafferi oldurmek sacma otesi bir cozum olmus, bu cok acik ortada.. Senaryo bu acidan cok zayif :kahve:

:roflol: :roflol: Tek kelimeyle süpersin.................

kızlar bu arada şu muzafferin eski nişanlısı yaptırmış olmasın güllüyüde suçlu bulurlar hapis yatar intikamımı alırım diye düşünmüş olabilir
tatlım ben de daha önce aynısı yazmıştım,ama arkadaşlar ne alaka dediler,bence hamza ne alaka -renan da o alakasempatiksalakcinni

Back
X