Hanımın Çiftliği Kanal D

geberticem bu güllü haspasını elime geçirirsem
ne sanıyor kendını bu yaa
ali kıran baş kesen mı
yemın edıyorum gorsem indirecem yumruğu suratının ortasına
muzoyu mumla aratıyor sümüklü
serap mış
pehh alsanaalsanasmile

geberticem bu güllü haspasını elime geçirirsem
ne sanıyor kendını bu yaa
ali kıran baş kesen mı
yemın edıyorum gorsem indirecem yumruğu suratının ortasına
muzoyu mumla aratıyor sümüklü
serap mış
pehh alsanaalsanasmile

al bendende o kadar Çok üzgünüm çoook

sonradan görme güllüyede bakın hanım ağa yaa dünya etrafında dönüyo sanki ramazana nasıl işkence çektiriyo ya yeter artık

kızlar kesınlıkle muzonun ortaĞı ÖldÜrttÜ gÜllÜ nÜn elınden herŞeyı alırım dıye dÜŞÜndÜ yÜz ıfadelerıne bakın hamza gÖrÜlmÜŞ denınce

ya bu muzonun ortağı hamzayı herşey ablana kalacak diye kandırdı bence
görürsünüz fabrikadan çalıntılar yapacak bu adam yüz ifadelerindende belli

selim de olabilir güllüyle sevgili olup sonrada hayalini kurduğu çiftliği ele geçirecek

renan şüphelerimden vazgeçtim bu kesin bir erkek

azmettiren muzonun ortağı kesin. ben en cok ramazana acıyomm biliyon nu tatlı şey yaaa

ah zaloğlu ah yüreğim sızladı resmen sana ah şu komutan gelsin yani şuna bak kabakla dalga geçiyo bide fakir ya ondan

fakirliğin gözü çıksın ya ağlıcam sinirimden yaa haksızlığa gelemiyorum nedense güllü pisliği

inşallah rezillik çıkarda partiye giremez şu güllü aşkı memnu bitmesin hanımın çiftliği bitsin artık ya muzo gitti güllü kıl oldu

filmde okadar saçmalık varki zaten
kadın yok burda diyor jandarma geri gidiyor
siyasete atılıyor okumamış haliyle
muzafferin ölümüyle herşey karısına nasıl kalıyor sonuçta paylaşılmalı halideyede ramazanın annesininde hakkı verilmeli
hanımın çiftliği diye adananında sahibi değil ya

filmde okadar saçmalık varki zaten
kadın yok burda diyor jandarma geri gidiyor
siyasete atılıyor okumamış haliyle
muzafferin ölümüyle herşey karısına nasıl kalıyor sonuçta paylaşılmalı halideyede ramazanın annesininde hakkı verilmeli
hanımın çiftliği diye adananında sahibi değil ya

canım gerçek hayatta böle değilmi. partililer jandarmaya baskı yapıyor hala katili bulamadınız diye.siyasetin girdiği hiçbir kurum da kurum işini yapamaz. jandarmada bunun ezikliğiyle birde daha daha katili yakalyamanın ezikliğiyle işini yapamı.
malesef türkiyenin gerçeği bu

Back
X