Hanımın Çiftliği Kanal D

ben diziyi fragmanlardan takip ederdim. 4-5 haftadır izliyorum .önceden de sevmiyodum güllüyü ama bu kadar gıcıkmıydı bu. mesela dediğim gibi seyretmiyordum orasını anlamadım kemal hapse falan girmişti heralde.kemali o kadar seviyordu sonra neden evlenmedi kemalle?bide hep onu suçluyor niye?

kemal hapse girince gullunun annesi kemale gidip gulluyu birak yoksa babasi oldurecek onu dedi oda kendinde soguttu gulluyu,sonra gullu muzafferle evlenecegine yakin kemal cikti anlatti baban seni oldurecekti diye ondan vazgectim diye gullude inanmadi ben seninle olmeye hazirdim sen korktun kactin beni yanliz biraktin falan filan iste inanmadi hic kemale oyuzden onu sucluyor hep

çok sinir bi gacı oldu bu güllü yaa.. izleyesim gelmiyor artık. muzo da yok zaten senağlama

Off izleyemdim yawww...
Misafir vardı da...
Gabak, Zaloğlu ve Gülizara bayılıyorum....
Walla onlar tadını getiriyor dizinin deeelmiiii....

gülizar gerçektende çok hoşuma gidiyor
bu güllüyü ilk günden beri sevemedim bende ama sadece muzaffer ölünce çok üzülmüştüm ağlamıştım kendimi onun yerine koymuştum vede çok duygusaldı o sahneler
ama güllü asla kadın gibi davranmadı erkek gibi ya

özgü namal oldu bitti itici geldi bana.. hele bir de kurtlar vadisinde oynadı bu avukat rolünde.. o zamandan beri gıcığım aslında. koca kafaları sunarken iyiydi. tipi böyle şeyleri götürüyor bu kadının. çiftliğe hanımmış pehhh.. hiç zorlamanın alemi yok bence.

konu güzel ama güllü yerine daha güzel ve alımlı biri olabilirdi
mesela ilk başlarda nurgül yeşilçay çok daha iyi olurdu demiştim
o yüzden bu diziyi hiç izlemiyorum
nurgül olsaydı belki ...

yok canım nurgül yeşilçay çok kibar.. adanalı ağzını hiiiiiiç beceremezdi o. güllünün yerinde gülizar olmalıydı bence. heybetli kadın.. hanımağalık yakışırdı ;)

izlemedım valla devamını
kaldıramıyorum artık içim dayanmıyor zulüme
çok saçmaladılar ve dizi sıkmaya başladı
muzaffer varken ne güzelmiş meger dizi...

Güllüye sinir oldum yolasım geldi:mymeka:

Haftaya zaloğlunu bi bırakmasın seyretmiycem:dilcikar:

Son düzenleme:
Kabak gibi arkadas olacakmis haa, nasilda topladi insanlari ciftlige..!

He heeytt be dedim orda hihoyyyt kim tutar sizi

O kadar siyasetten insanlar toplanmis, rezil olsun da gorsun gununu.

Kemal gunahi kadar sevmez Ramazani ama insanlikmi diyelim, Gullu'ye inatmi.. O da baslarina dustu..

Ne hale girmis Ramazan, icim acidi cok mafoldumben

gullunun kullandigi cumlelerin sonuna uzatarak `heee` kelimesini eklemesi yokmu.ayy sinir oluyorum.
gecen hafta izlemeyecektim sirf bu gicikligi yuzunden, kocacigima dua etsin serap hatun

Ya bu güllü ilk bölümlerde nasıl zarif görünüyordu...
Şimdi iri bir denzi anası gibi kilo aldı orda kebapları yerken :)))

bence gullu babasindan abisinden cok cekmis biri....ramazan'da pisligin tekiydi bir zamanlar dayisinin arkasina siginip gulluyu mal gibi satin alip daglara dahi cikarip ayni sekilde baglamisti....ramazan dayisinin parasiyla meyhanede kayinpederi ve kayinbiraderi ile icerken naralar atan bir salakti...
dayisi ciftlikten kovunca parasiz kalip naralar atamayinca bi haller oldu, yada gercek babasinin verdigi nasiatler sayesinde ......
gullu kemal'le eski oturmak istedikleri evi hatirlarken kemal sana kizarim diyor gulluyse bana kizma ben abimden babamdan cok cektim diyor...ne dayaklar yedi gullu neler cekti...
kemal bir zmanlar gullu'yu sevmemismiydi zalogluna ne diye yardim ediyor eski sevdigine yaptiklarinin hesabini sordumu ki zalogluna bir erkek olarak....
muzafferde ahlaksiz yegeninin evlenmek istedigi kizla evlendi ..gullu ne yapsin hapishanede kemalden cevabini almisti zaloglundan kurtulmaliydi ve babasinin evine donmemeliydi cunku siddet goruyordu ayrica muzafferin imkanlari onun guclu olmasi ve cektiklerinin hesabini tek tek sormasi demekti...ustelik suan bu kadin hamile ve hic bilmedigi seylerle ugrasiyor, kocasi abisi tarafindan oldurulmus...yanliz kalmis..
gullu hala cahil bir kiz ama iyi niyetli hala...iyi niyetli olmasa fabrikada saat indirime gitmezdi...ama cahil olusu isi bilmemesi tecrubesizligi onu zekai'nin de gaziyla aldigi karardan geri dondurdu....

pakize'de ayri....ramaza'ni istemez gorunuyor tarlalari olunca caktirmadan yumusuyor...herkes arkadasinin ne cektigini unutuyor...
yada kemal eski sevdiginin zamaninda neler yasadigini hemen unutmus, bir ic guveysi gibi yasiyor...

31. Bölüm Özet

Çiftliğe baskın var!

Kabak Hafız’ın öncülüğünde ve Kemal’in de içlerinde olduğu kalabalık bir grup, zorla alıkonulan Ramazan’ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle çiftliğin kapısına dayanıyor.
Güllü’nün Zaloğlu’nu çiftliğe kapatıp, tutsak etmesi, herkesi ayaklandırmıştır. Jandarmanın bu konuda kayıtsız kalması, Kabak Hafız’ın öncülüğünde herkesin bir araya gelip çiftliğin kapısına dayanmasını sağlamıştır.
Güllü, başta Kemal olmak üzere bu kadar büyük bir topluluğun Zaloğlu’nun arkasında olduğunu görünce çok şaşırmıştır. Bu zalim tavır artık herkesin çiftliğin hanımına karşı durmasına sebep olmuştur ve Zaloğlu nihayet bulunmuştur.
Hamza’nın zorlu yolculuğu devam etmektedir. Ama şimdi geçmesi gereken engel çok risklidir. Sınıra ulaşabilmesi için mayınları göze alıp, o tarladan geçmelidir.
Hamza’nın kimseye söyleyemediği bir sırrı vardır. Muzaffer Bey’in cinayetini Hamza işlemiştir ama, bu kararı tek başına almamıştır! Halide’nin de düşündüğü gibi gerçekten Hamza’nın arkasında biri var mıdır?
Güllü, Halide’ye söz verdiği gibi tüm gelirlerden hakkına düşen parayı verecektir. Ama bir şartı vardır. Halide, bir seçim yapmalıdır. Ya, Kemal’le yoksul bir hayatı yaşayacak, ya da tekrar eskisi gibi çiftlikteki lüks hayatına geri dönecektir. Halide, Güllü’nün bu teklifine acaba nasıl bir cevap verecek?

Back
X