Hanımın Çiftliği Kanal D

bence halide sonunda kemal ve gulluyu oldurmeye teşebbüs edecek.
güllü olecek gibime geliyor.
cünkü final fragmaninda "bedelinin bu kadar agir olacagini bilemezdim" gibi biseyler diyor.

bana da güllü ölecek gibi geliyor. final fragmanında çocuğu kemalin kucağında. yeni bölümler için fragman da yapmıyorlar esrarengiz olsun iyice diye

halide ne zaman cezasını çekecek acaba final oluyor kadın hala her işini hallediyor :63::50:

haftaya son aman yeter artık bütün filmlerde kötüler kazanıyor halideyi assalarda içimizin yağları erise ama nerdeee:50:

yaa kızlar bu bölümü izleyemedim sonunda yakaladım ama yangınmı çıkmış acaba çocuğumu içerde sakın çocuğu ölmesin

Guzel bitti.
hem agladim hem tebessum ettim. keşke kemal de ölmeseydi
halıdenin ölümü sade olmuş, :47: acı çeke çeke ölseydi az kişinin başını yemedı.
cemşirin son nefesınde hamza diye ınlemesıne cok üzüldüm:43:
son zamanlarda sıkmıştı ama bıtmesıne üzüldüm nedense...

halidenin ölümünü beğenmedim,hapse girmeliydi,idam korkusuyla yaptığı herşeyden yargılansaydı,o korkuyu görseydik keşke,bu ölüm ödül gibi oldu ona:19:
güllünün yalnızlığına içim burkuldu ama güzeldi yinede:97:

resmen kıyım oldu kemal, cemşir, halide, hacer. Halide ölerek kurtuldu tabi. Ya Gülizara ne demeli evlendi yuva bark sahibi oldu. Yinede iyi bitti. İnsanlar çeşit çeşit ama en akıllısı berber reşit. adamda zengin olmuş iyi mi? Filmin finalinde artık pantolonu değişmişti:61:

kıyım vardı resmen, önce kemal,halide,cemşir,hacer. Gülizara bak hele evlendi barklandı. Halide resmen kurtuldu hapiste zor günler geçirmeliydi aslında ama yinede güzeldi be. Güllü gerçekten hanım olmuştu demek kemal ölünce anlayacakmış. İnsanlar çeşit çeşit en akıllısı berber reşit adma bak adam zengin olduda filmin başından beri giydiği pantolonu değişti.ne diyelim yolları açık olsun

ben sonunda kemalle muzaffer ali ölür diye düşünmüştüm reklamından dolayı.hani arabayla gidiyordu ya ama kemalle oğlu yanında değildi.güzel giyindikleri için dedim onlar gidici.neyse final fena sayılmazdı.ama güllü hayatına nasıl devam ediyor anlamadım.yani maddiyat bakımından.tamam köylü yardım ediyor da ağdasını da alacak halleri yok ya :37:

Bence gayet güzel bir finaldi.Hemen hemen hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim. Aslında bu kadar erken final yapacağını sanmazdım daha abuk sabuk diziler 3-4 sezon oynarken ama tadında bırakmak daha güzel olmuş dedim finali izleyince. Bende Halide'nin hapise girmesini, herkesin onun arkasından konuşmasını, vatan haini olduğunu bilmesini isterdim ki zaten herkeste duymuştur. Babasının Halide'yi vurma sahnesi güzeldi ama önünde Güllü varken arada da mesafe varken iyi denk getirdi Halide'yi dedim içimden. Öyle ki, bir kurşun ile yere serdi öldürdü yanii. Şu elçi midir konsolos mudur nedir o kadar zaman geçti, o kadın Halide'nin işin içinde olduğunu uzun zamandır biliyordu neden daha önce resmi göstermediler adama. Hatta jandarmalar arama yaptılar adam Halide'nin ismini verince o zamanda mı jandarmanın aklına gelmedi adama Halide'nin resmini göstermekte, öbür adam hüküm giyince akıllılarına geldi o da şok enteresan çünkü mahkemede elçinin beni bir kadın aldattı aldı planı aldı diye demesi lazımdı. Neyse. Final olması gerektiği gibi bitti bol hüzün vardı. Mütevazı hayatı da çok güzeldi Güllü'nün. Bazıları herşeyini köylüler mi karşılıyor saçma demişler ama heralde geçinecek kadar da parası vardır canımm. Sonra ne oldupunu göstersinler dedim iyi ki de gösterdiler. Berber Reşit'in zengin olmasına sinir oldum. Ama Gülizar'ın evlenme sahnesi çok güzeldi. Genelde güzeldi. Tam final olmuştu..

ben sonunda kemalle muzaffer ali ölür diye düşünmüştüm reklamından dolayı.hani arabayla gidiyordu ya ama kemalle oğlu yanında değildi.güzel giyindikleri için dedim onlar gidici.neyse final fena sayılmazdı.ama güllü hayatına nasıl devam ediyor anlamadım.yani maddiyat bakımından.tamam köylü yardım ediyor da ağdasını da alacak halleri yok ya :37:

Çok güldüm bu yoruma, çok hoşsun arkadaşım ya :60::60:

BU sezonu doğru düzgün takip etmesem de finali büyük ilgiyle izledim. Kemal' in ölüm sahnesi, Güllü'nün yakarışları, Cemşir'in ölürken Hamza'nın adını söylemesi gerçekten çok yürek burkan cinstendi :50: Halide'nin vurulduktan sonraki oyunculuğunu gerçekten çok beğendim. Gerçekten can çekişiyor gibiydi :46:

Çok kaliteli oyuncuların birarada oldugu muhteşem bir diziydi severek izliyordum bitmesine üzüldüm. Gereksiz birçok diziyi kaç sezon sürdürüyorlar böyle izlenilen beğenilen dizileri neden bitirirler anlamıyorum.

Çok kaliteli oyuncuların birarada oldugu muhteşem bir diziydi severek izliyordum bitmesine üzüldüm. Gereksiz birçok diziyi kaç sezon sürdürüyorlar böyle izlenilen beğenilen dizileri neden bitirirler anlamıyorum.

cok haklısın gereksız bırcok dızı her sezon yıllarca devam edıyor hanımın cıftlıgı cabuk bitti ama cok guzeldi

Back
X