Hanımın Çiftliği Kanal D

diziye biraz baktım ama nedense pek sarmadı beni
belki ilerleyen bölümlerde daha çok hoşuma gider çünkü konusu güzel:kahve:

ben beğendim diziyi

tabi ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır. sonuçta mehmet aslantuğ un olduğu dizi kötü olur mu hiç..

ben şahsen ne dizinin eski çekimini izlemediğim nede kitabını okumadığım için güllü karakterinin nasıl olması gerektiğini bilemiyorum CADIARZU
kitabı netten sipariş ettim okumak istiyorum sonra diziye daha iyi yorum yapabilirim gerçi hangi romandan uyarlanan dizi kitaba sadık kaldıki bugüne kadar :umursamaz:

ilknur bokurt bence doğru demiş
17 18 li yaşlarda biri olacak ama kadınsı olacak anlamında demiş
çünkü onun canlandırdığı güllü karakteri cilveli bir güllüydü
şimdiki güllüde kaba saba bi erkek gibi bi kadın tipi

özgü namal çok hırçın bir tip her filminde dizisinde öyle konuşurken insanı geriyo sesiyle tavrıyla
işveli cilveli biri olabilirdi

kesinlikle katılıyorum.erkek çocuk gibi ...
bütününde dizi çok güzel ben beğendim..
hele o kırmızı arabaya......

Ilknur Bozkurt'un röportajina bende kesinlikle katiliyorum.Özgü Namal'i bende bastan beri yakistiramamistim zaten bu diziye.YAs farki da az oldu gercekten.
Birde ben bu dizinin TRT versiyonunu 2 hafta önce Youtube de izledim.Bu yüzden cok kiyasliyorum simdi.
Ama yinede izliycem.Roman cok harika cünkü.

Özgü namal sadece ezberlediklerini oynuyo kağıt üstünde yazılanları okur geçersiniz ya onun gibi içinden gelerek oynamıyo işini yapıyo sadece oyunculuğuna kendinden bişey eklemiyo o yüzden sıkıcı geldi dizisi

kesinlikle dogru bir tercih degil özgü namal.
güllü farklı bi karekter daha çilveli işveli biri olabilirdi tıpkı beren saat gibi..
bihter gibi.
çok tek tip oynayan bir kız.
ben ilk versiyonunu izlemiştim trt de.
ilknur bozkurta hayran kalmıştım.
çok ulakaydı...:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle dogru bir tercih degil özgü namal.
güllü farklı bi karekter daha çilveli işveli biri olabilirdi tıpkı beren saat gibi..
bihter gibi.
çok tek tip oynayan bir kız.
ben ilk versiyonunu izlemiştim trt de.
ilknur bozkutta hayran kalmış.
çok ulakaydı...:lepi:

ben en iyisi gidim şu dizinin eski bölümlerini izleyim kaydirigubbakcemile4

hanımın çiftliği 1990 tılında tv dizisi olarak çekilmiş o dönenim oyuncuları fikret hakan ilknur bozkurt erol taş bulut aras gülben ergen ülkü ülker paylaşmış

özgü namal na dişi bir bayan...
öyle güzeller güzeli filanda değil...ses konusunada katılıyorum...içine düdük kaçmış gibi konuşuyor..konuşurken yoranlardan...ama yinede iyi bir oyuncu hakkını yemeyelim...

mesela dizide.nefes nefese kalıyo konuşurken
biraz daha doğal olabilir
neden o kadr hızlı nesef alıp veriyoki sesi çıkmıyo sanırım.
ondan ne 18 kız.
nede hanım aga olur.. inandırıcı gelmiyo
umarım bu forumu okurda biraz daha dogal oynar...kaydirigubbakcemile3

özgü yü çok seviyorum,benim görümcemin eski komşuydu,o zaman okuyurdu daha,akşam görümceme gelirdi hep beraber türk kahve içerdik,çok gülen yüzlü kız,çok ta çalışkan,hala arar hatrını sorar,canım benim o,merakla bekliyorum ikinci bölümü..:asigim:

özgü namal hakkında yazdıklarınıza katılıyorum erkek fatma gibi diyorsunuz ama onu bile beceremedi bence birden parlayıp sönüveriyor rolünü ezbere yapıyor

özgü yü çok seviyorum,benim görümcemin eski komşuydu,o zaman okuyurdu daha,akşam görümceme gelirdi hep beraber türk kahve içerdik,çok gülen yüzlü kız,çok ta çalışkan,hala arar hatrını sorar,canım benim o,merakla bekliyorum ikinci bölümü..:asigim:

canım,onu ararsan söyle bu yazdıklarımızı okuyuversin ya.insanı çok geriyor

mutlaka resimleri vardır özgüyle koyda bakalım..kaydirigubbakcemile3

diziyi izlemedıgım halde fragmanlarda özgü namal yakısmamıs gıbı geldı rolune..
bıraz goz attım benım gıbı dusunenler var sanırım... belkı zamanla oturur.. ama mehmet aslantug a daha baska bır partner olabılırdı...

Baba rolündeki adama bayiliyorum, bi adam ancak bu kadar cuk diye oturur rolüne..
Cok gercekci oynuyo :kahve:

Özgü Namal hakkında yazılanlara katılmamak elde degil,
bazı sahnelerde cok abartılı bir sekilde nefes alıp vermesi baya baydı benide, oyunculuguna asla lafım yok ama bu rol icin biraz daha calısması lazım, ki cok erkeksi, kaba bir Güllü olmus böyle. :umursamaz:

Muzaffer Bey :lepi: arabaya bayıldım ya zemuszemus

Ben begendim diziyi, özellikle o zamanı oynamaları cok hosuma gitti, belliki cok paralar ödenmis, cok emek sarfedilmis, mekanlar vs hersey cok gercekciydi.

Yolu acık olsun dizinin a.s

Kanal D'de isini iyi biliyor ha, her günümüzü doldurdular akannehir

mutlaka resimleri vardır özgüyle koyda bakalım..kaydirigubbakcemile3
olur canım,şu an tatildeyim,eve gelince fotolar arasında bir iki tane var,kahve içerken,o zaman ünlü değildi,saçlar da poposuna kadardı,o çok kanı sıcak biri,kimseyi kırmaz,gayet doğal birisi:asigim:

özgü namal'a olan gıcıklıgımdan diziyi seyretmedim bence o role oturmaz o kız fazla sahte kalır inandırıcı olmaz diye düşünüyorum

ben de ta baştan beri hem özgü namal ı hem de mehmet aslantuğ u hiç yakıştaramadım rollerine. güllü karakteri ukala baştan çıkarıcı dişi olmalı oysa özgü evimizin şirin kızı zorlamış kendini role ama nafile zaten sesi ofsayt .mehmet aslantuğ da aynı adnan menderese benzemiş. şöyle afilli bi patron olmalıydı. adam çökmüş gibi duruyor. kilolu göstermek içinde sanki özel bi şeyler giydirilmiş gibime geldi.bir de 1950 lerde kız başına sinemaya izinsiz gitmek ulu orta öpüşmek annenin boşvermişliği bana garip geldi doğrusu.velhasıl kelam beklentilerimin altında kaldı.... kafamçokkarıştı

Back
X