Hanımın Çiftliği Kanal D

Güllüye içim gitti:gitme:

mehmet aslantuğ'u böyle sert, zalim adam olarak görmeye alışamadım ben

ama fılmde her oyuncu cok ıyı rol yapıor yaa... gullunun babası daha önce menekse ıle halılde oynuyordu,orda da böyle bır babaydı... hakkını verıor yanı...

kemalle bırlesemeyecek galıba bu güllü...

Güllü ve Güllü gibi kizlarin Allah yardimcisi olsun.Maalesef ki gercek hayatta da var böyle hayatlar.

hizmetçi kadın nasılda sinirlendi kıskandı güloyu
en sonunda gülo onun evden attıracak

Kemal'e cok üzüldüm.Nasilda temiz yüzlü bir cocuk degil mi...

Son düzenleme:
izleyemedim bu bölümü tekrarı ne zaman verilir bilen vaar mı?
önceki bölümdeki o kırbaçlar neydi öyle halen etkisindeyim var mı böyle birşey babası kızını böylesine dövebilir mi?

zaloğlu bu hafta daha iyi yaptı bence rolünü...
ama dizi uyuttu bu hafta beni..
şimdiye kadar sıkıcıydı...
gelecek haftadan itibaren açılacak insallah...

o kırbacları yerken benım canım acıdı resmen... sevenlerı böyle ayıranlara hiç tahammulum yok... mahkeme salonunda cezası acıklanırken hele... oyy... ınsallah kıza el sürmezlerde kemalıne kavusur...

muzafferde o hizmetçinin uşağı olmuş kadın ne rahat konuşuyor onla öyle. Yıkaması ne komikti su döküşü sırtına sanki yer yıkıyor fırlatarak.

O cemşitin yanında gözlüklü çirkin bir adam varya para alıyor onlardan o ne domuz bir adam inşallah onun sonu hepsinden beter olur.

muzafferde o hizmetçinin uşağı olmuş kadın ne rahat konuşuyor onla öyle. Yıkaması ne komikti su döküşü sırtına sanki yer yıkıyor fırlatarak.

O cemşitin yanında gözlüklü çirkin bir adam varya para alıyor onlardan o ne domuz bir adam inşallah onun sonu hepsinden beter olur.

Amiiiiiiiinnnnnnnnnn o gözlüklerin camı gözüne girsin deyuusun nefret ediyorum cemşit'den kötükedihüso

o kırbacları yerken benım canım acıdı resmen... sevenlerı böyle ayıranlara hiç tahammulum yok... mahkeme salonunda cezası acıklanırken hele... oyy... ınsallah kıza el sürmezlerde kemalıne kavusur...

kemale kavuşma ihtimali yok artık bildiğim kadarıyla

ama zaloğluna yar olmıcak , muzaffer bey beğenicek çünkü galiba

sonra da zaloğluyla, gülizarı çiflikten kovacakmış muzaffer bey

güllü de çiftliğin hanımı olcak

kemale kavuşma ihtimali yok artık bildiğim kadarıyla

ama zaloğluna yar olmıcak , muzaffer bey beğenicek çünkü galiba

sonra da zaloğluyla, gülizarı çiflikten kovacakmış muzaffer bey

güllü de çiftliğin hanımı olcak

banada kavusamayacak gıbı gelıyor maalesef...

gulızarda zaten kadın aslında dogru tahmınler ettı,zaloğluna dedı kedının boynuna ciğeride asma dıye...

ama tabı dızıde bırde hemen pat dıye cıflıgın hanımı olmayacak olana kadar neler olcak bakalım...

Back
X