5 yasinda annesiyle uyuyana bagimli denir, 27 yasinda uyuyana baska sey denirNisanlim bana "annemle uyuyorum" dese her gün uç adim uc adim uzaklasirdim kendinden galiba.
BBurada evlenince annesine giden, annesi gelince karisini birakip annesinin yaninda uyuyan adamlar da okuduk.
Bence anormal bir durum Hem anne hem evlat için sagliksiz bir ruh hali..Bu baglilik değil "bagimlilik".
Valla psikolog arkadaslar yanlis biliyosam aydinlatsin.
Anneye mi asik oluyodu oglan,anne mi oglana asik oluyodu. Oyle bi seyler duymustum.
Gerci oyle bir duygudurum bozuklugu varsa,ulkemin buyuk cogunlugu tedavi edilmeli demektir.
Annen bunu biliyor mu?ikiside birbirine asiktir belki ama kaynanam kesinlike 100% asik eminim yaa
annesi ile abartılı bir ilişkisi var böyle erkekler çok sorunlu oluyor
annesi daha da anormal, oğluna acizlenip muhtaç olduğunu hissetiriyor, ilgi manyağı bir kadın
kayın pederiniz yok mu ne diyor bu işe
olabilir cok duskun demek ogluna diyorAnnen bunu biliyor mu?
arkadaslar ben bu durumu bozmak istiyorum
birdaha annenle uyumayacaksin dedim tamam tamam dedi
ama eminim gecistirdi
ben ne yapabilirim
Olamaz canim ya, olmamali. Kiziyla yatsa yine anormal (yani cok ozel durumlar olabilir, bir yakinlarini kaybederler, ayrilik arefesindelerdir falan da) oglanla yatilmaz beolabilir cok duskun demek ogluna diyor
1 ay gidiyor diye ayilip bayilmalarina ne diyosun dedim sen gitsen bende uzulup aglarim ne var diyor
ama annem hayatta oyle yapmaz biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?