Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlaar yardım Gebelik testi penceresinin disinda ikinci çizgi gören var mı nasıl değerlendirmeliyimm??
İkinci çizgi siyah gibi duruyo resimde bir turlu çekemedim ama oda pembe dümdüz bir çizgi 20 dk bekledim atiyodum çöpe kırıp bı açıldı böyle anlayamadım ilk defa oldu. Testin markası da days comfort
İkinci çizgi siyah gibi duruyo resimde bir turlu çekemedim ama oda pembe dümdüz bir çizgi 20 dk bekledim atiyodum çöpe kırıp bı açıldı böyle anlayamadım ilk defa oldu. Testin markası da days comfort
Bu test böyle mi yoksa içini mi açtınız eğer actiysaniz neden yaptınız ne gerek var inşallah vardır bence sabah ilk idrar ile yapın daha net bir sonuç alırsınız bir de fazla damlatmayin ki dağılmasın